vatanın %25 indirimini kovalıyorum inş aynı kampanyayıSadece vatanda değil teknosada, electroworldde de çok güzel promosyon ve kampanyalar yapılıyor, hepimiz takipteyiz, en uygun fiyatlı kampanyadan faydalanıp fpr gözlük teknolojili 3D led, full hd, smart veya sinema tv çeşitlerinden birini satın almak için.
Televizyon yardım LDC LED ?
Aynen yapmaz yapmaz, yaptımı da en iyi indirimini yapar.
Aynen yapmaz yapmaz, yaptımı da en iyi indirimini yapar.Dün girdim gezdim biraz teknosada ama en iyisini vatan yapıyor bence. Teknosa yapsada yine çok çok pahalı fiyatı ürünlerin. LG yi zaten Samsung reklamını yaptığından arkalara koymuşlar. Aslında onlarda kampanyalar yaptıklarında öne koysalar gör bak nasıl satılıyor.
Arkadaşlar ps3 alacağım ve bunun içinde bir televizyon almam lazım..2 haftadır arastırmadayım fakat bu konuyla ilgili pek bir fikrim yok..bence iyi bir seçim olabilir..1- max 1500 tl olsun
2-Görüntü problemi olmasın
3-Uyduyu takıp rahatça izleyebileyim
4-Ayarlarıyla oynamayacağım için pek sorun çıkartmasın
5-ps3 için sorun çıkartmasınyardımlarınızı bekliyorum
Tv ve 3D tv ise söz konusu kesinlikle en iyi marka lg, riquelme76 da bunun farkında olduğu için seçimini lg'den yana kullandı, bizlerde almışken fpr gözlük teknolojili 3D full hd, led, smart veya sinema tv çeşitlerinden birini satın almasının daha mantıklı olacağını savunuyoruz sen ne dersin Agkaraca ?
ps3 aldım şuanda tv bekliyorum..orta halli bi tv önerseniz? 1300 1500 tl filan suanda alabileceğim hemen
Tv ve 3D tv ise söz konusu kesinlikle en iyi marka lg, riquelme76 da bunun farkında olduğu için seçimini lg'den yana kullandı, bizlerde almışken fpr gözlük teknolojili 3D full hd, led, smart veya sinema tv çeşitlerinden birini satın almasının daha mantıklı olacağını savunuyoruz sen ne dersin Agkaraca ?LG,mi ? 3D en iyi markamı ?Philips 3D TV 2011-2012 Avrupada Yılın En İyi 3D TV,si
http://www.3dtv.philips.com/tr_TR/3ddemonstrator.html
LG,mi ? 3D en iyi markamı ?Bunu ben demiyorum Jubie, lg'nin 3D tv çeşitleri en iyi 3D tv seçilmiş, bu uzmanların görüşü.Philips 3D TV 2011-2012 Avrupada Yılın En İyi 3D TV,si
http://www.3dtv.philips.com/tr_TR/3ddemonstrator.html
Zaten fpr gözlük nedeniyle Lg 3d tv çeşitlerini çok satın alan oluyor..
Satın alanlar izliyor danini..Pardon izlemek zorunda kalıyor. Ama yanında baş dönmesi ve mide bulantısıyla birlikte izliyor. Bu da sg gözlüğü teknolojisinin hediyeleri..:))))))
Eskiden sg gözlük teknolojili 3d tv çeşitlerinden biri satın alınıp izlenebilirdi, ama fpr teknolojisinden sonra gidip sg gözlüklü 3D tv satın almak hiç mantıklı değil.
Zaten şimdi SG gözlüğü ile 3D TV' de film izlemek, oyun oynamak çok rahatsız edici oluyor. Bu yüzden istesemde kullanamam SG gözlüğünü.
3D TV rahatlığını her gün yaşıyorum ben zaten, FPR gözlüğü sayesinde SG işkencesini çekmiyorum. :))
Sg gözlüğü işkencesini ben de çekmedim. Fpr gözlüğü teknolojisiyle tanıştıktan hemen sonra 3d led tv satın alıp eskisini rafa kaldırdım..