güzel sitede her ürün yok sanırım
Televizyon yardım LDC LED ?
Bu siteden alışveriş yapan var mı? Güvenilir bir sitede mi ?
İLk kez gördüm bu siteyi, bir çok model ve markada var, benim satın almayı planladığım LG 47LW650S 47 INCH FULL HD 3D LED TV'nin fiyatıda gayet iyi, 3.532,90 TL+KDV, ama siteye ne derece güvenilir bilmiyorum.
İLk kez gördüm bu siteyi, bir çok model ve markada var, benim satın almayı planladığım LG 47LW650S 47 INCH FULL HD 3D LED TV'nin fiyatıda gayet iyi, 3.532,90 TL+KDV, ama siteye ne derece güvenilir bilmiyorum.eğer güvenilir bir şirketse kapıda ödeme göndersinler sana bu ürünü öyle satın alma işlemi gerçekleştir ayşe :D :Dbu arada gözlüğü verir ama smart tvsini vermez danini :) sen olsan verirmiydin ? :)
İyice bir araştırmak lazım, taksit seçenekleride güzel aslında.
Tabiki vermezdim dasti, ne kadar uğraştı fpr gözlüklü smart tv'sini satın almak için, sadece danini değil hiç birimiz vermeyiz.
Ben de yeni duydum bu satış sitesini, güvenirliği konusunda yorum yapamam ama gördüğüm kadarıyla promosyon ve kampanyaları oldukça iyi.
kampanyalar ve promosyonlar her sitede olur arkadaşlar ama ürün stoklarındamı kaç günde teslim edilir önemli olanlar bunlar. satış öncesi ve sonrası destek sağlayan çok az e-ticaret sitesi var. Hepsinde bir pürüz çıkıyor önemli olan en az hata yapanı bulabilmek :)
Gerçekten alışveriş sitelerinde yazan özelliklerde çok hata var.
Ben de satış sitelerine çok güvenmiyorum. Geçen gün bir gözlük siparişi verdim 1 ay oldu göndermediler. Sonra şikayetvar.com a yazdım. İadesini talep ettim. Ertesi gün aradılar iadesi yapıldı diye...
Dün bir arkadaşımla lg'nin yeni nesil fpr gözlüklü 3D LW 4500 led tv'sini inceliyorduk, bir satış sitesinde televizyonun smart olduğu yazıyordu, başka bir sitede ise smart özelliğinin olmadığı belirtiliyordu, benimde kafamı karıştırdılar, varmı yokmu smart özelliği LW 4500'te?
Dün bir arkadaşımla lg'nin yeni nesil fpr gözlüklü 3D LW 4500 led tv'sini inceliyorduk, bir satış sitesinde televizyonun smart olduğu yazıyordu, başka bir sitede ise smart özelliğinin olmadığı belirtiliyordu, benimde kafamı karıştırdılar, varmı yokmu smart özelliği LW 4500'te?Hiç kafanın karışmasına gerek yok en kesin ve net bilgiyi diğer alışveriş sitelerinden değil LG Türkiye sitesinden öğrenebilirsin.
http://www.lg.com/tr/tv-ses-vide ... -3d-tv-55LW4500.jsp
Dün bir arkadaşımla lg'nin yeni nesil fpr gözlüklü 3D LW 4500 led tv'sini inceliyorduk, bir satış sitesinde televizyonun smart olduğu yazıyordu, başka bir sitede ise smart özelliğinin olmadığı belirtiliyordu, benimde kafamı karıştırdılar, varmı yokmu smart özelliği LW 4500'te?Ayse Lg LW 4500 modelinde smart tv yok. 3d özellikli bir televizyon, görüntü kalitesi ve parlaklığı çok iyi.
Hiç kafanın karışmasına gerek yok en kesin ve net bilgiyi diğer alışveriş sitelerinden değil LG Türkiye sitesinden öğrenebilirsin.Jubei76 verdiğin linkte LW4500'ün smart tv olduğu belirtilmiş ama, diğer tüm sitelerde bu modelde smart özelliği olmadığı yazıyor, sadece led tv olarak geçiyor, sitede mi sorun var acaba ?
http://www.lg.com/tr/tv-ses-vide ... -3d-tv-55LW4500.jsp