32LW4500 1100TL fiyata çok iyi. D serisi 7000 den önce yaramaz, 2D yayınları 3D ye çeviri özelliği bile yok. Bir de SG gözlük yani eski teknoloji kullanıyor, yanında da 1 tane gözlük verirler. LW alırsan 7 tane FPR gözlük verirler yanında ek masrafın da olmaz. Bunun yanında FPR sistemi baş dönmesi ya da bulantı da yapmaz uzun süreli kullanımda bile.
Televizyon yardım LDC LED ?
Hocam yanlıs yazmısım lv imiş o....bugun vatan computere gittim 42lw4500 1900 küsürdü?
Sizce 42lw4500 ü kaça alırsam iyi fiyata almış olurum
Bugun vatan computerde samsung 40D6500 2300 filandı herkes alıyodu sizce nasıl tv
Kimseler teknolojik olarak fikir vermemiş. Bari ben vereyim de okuyanlar olursa belki ilgilenirler.
3D olsun LED TV olsun aslında görüntü LCD display olarak çalışmaktadır.
Herkes bilir ki LCD tvlerde belli bir tepki süresi vardır ve halahazırda tatminkar bir seviyeye inebilmiş değildir.
kabul edilebilir seviyede tepki süresi olanlar oldukça pahalıdır. Ayrıca renk kalitesi de o kadar da iyi değildir.
Benim tavsiyem uygun boyutlarda yüksek çözünürlüklü PLAZMA tv dir. Eğer oyun sözkonusu ise LCD tv lerde, hareketli sahnelerde donma ya da boyanma etkisi görülecektir. Bu yüzden tepki süresi söz konusu olmayan plazma tv leri de düşünmelisin.
ayrıca mr_yamyam'ın yazdıklarına ek olarak 3d tv almak istiyorsan kesin ve kesin FPR teknolojisine sahip bir 3d led tv almanı öneririm. Fpr gözlüğü hem fiyatı bakımından uygun olacaktır hem diğer sg gözlüğüne göre daha hafif ve kullanışlıdır. Bakış açısıda çok önemli burada sadece direk oturmanada gerek kalmıyor 3 boyutlu görüntü almak için.
Plazma tv'lerin fiyatları çok yüksek ve çok fazla enerji harcıyorlar, led yada lcd tv'lerle arasında bir fark olduğunun hepimiz farkındayız ama okadar ciddi bir fark yok, özellikle yeni nesil led tv'lerle, Yeni nesil led tv'lerin görüntü kalitesi ve parlaklığı plazmayı aratmayacak türden. Bizler 3D tv önererek sadece fikrimizi sunduk, ben satın alacak olsam kesinlikle 3D tv alırdım, Lg 42lw4500 fiyatınıda oldukça uygun bulmuşsun, ama sen hala karar vermemişsin, çünkü fiyat olarak çok yüksek olmasına rağmen samsungla kıyaslamamızı istemişsin, samsunga kötü demiyorum ama kullandığı sg gözlük çok kötü, ekran titremesi ve crosstalk sorunu bu gözlükte devam ediyor, bulantı ve baş dönmesi yaşatıyor, göz sağlığını bozduğu gibi birde electromanyetik dalga da yayıyor, karar vermeden önce lg'nin kullandığı fpr teknolojili gözlükle samsung'un kullandığı SG gözlüğü kıyasla yeter.
Bu zamanda en mantıklısı 3D TV satın almak, özellikle dikkat edilmesi gereken ise FPR gözlüğü teknolojisinin kullanılması. Bunun içinde en iyi ve güvenilir olan sadece LG.
42lw4500 de hem fikiriz o zaman... bu tv yi 1900 tl ye alırsam sizce iyi mi
Bana kalırsa fiyatı oldukça iyi, diğer markalarda hep yüksek fiyatlarla satılmakta. Ayrıca FPR gözlüğü teknolojisinide deneyin çok memnun kalırsınız, içiniz rahat eder aldığıınızda.
Plazma tv'lerin fiyatları çok yüksek ve çok fazla enerji harcıyorlar, led yada lcd tv'lerle arasında bir fark olduğunun hepimiz farkındayız ama okadar ciddi bir fark yok, özellikle yeni nesil led tv'lerle, Yeni nesil led tv'lerin görüntü kalitesi ve parlaklığı plazmayı aratmayacak türden. Bizler 3D tv önererek sadece fikrimizi sunduk, ben satın alacak olsam kesinlikle 3D tv alırdım, Lg 42lw4500 fiyatınıda oldukça uygun bulmuşsun, ama sen hala karar vermemişsin, çünkü fiyat olarak çok yüksek olmasına rağmen samsungla kıyaslamamızı istemişsin, samsunga kötü demiyorum ama kullandığı sg gözlük çok kötü, ekran titremesi ve crosstalk sorunu bu gözlükte devam ediyor, bulantı ve baş dönmesi yaşatıyor, göz sağlığını bozduğu gibi birde electromanyetik dalga da yayıyor, karar vermeden önce lg'nin kullandığı fpr teknolojili gözlükle samsung'un kullandığı SG gözlüğü kıyasla yeter.Yeni nesil plazma tv lerde enerji harcaması tatminkar seviyeye indirilmiş durumdadır. 3D konusu ise benim tamamen soğuk baktığım bir olaydır. Çünki 3D halihazırda psuedo (Yapay) dır. Tam anlamıyla 3D görüntü tek bir düzlemde gösterilemez. Günümüzdeki 3D teknolojisi hala birçok sorunlarla gelmektedir.
,-1920x1080,-600-hz,-5-mil:1,-4xhdmi,-3xusb,-tx-p42gw30e/productdetails.aspx?I_ID=56318
,-1920x1080,-5.000.000:1-kontrast,-600-hz,-4xhdmi/productdetails.aspx?I_ID=44663
Önermiş olduğum linklerdeki tv ler 3D olmayan uygun fiyatlı plazmalardandır. Ekran boyutu 106 ve 117 cm dir. Oldukça uygun fiyatlı diyebilirim.
Teknoloji durmak bilmiyor ancak teknolojiyi takip etmek gerekiyor diye düşünüyorum. Bu yüzden ben size 3d tv tavsiye ediyorum.
42lw4500 de hem fikiriz o zaman... bu tv yi 1900 tl ye alırsam sizce iyiBu fiyata bulursanız kaçırmayın derim. Çünkü şimdiye kadar Cinema 3d tv serisiyle ilgili en güzel kampanyaları Teknosa yapıyordu turuncu indirimlerle. Ve bu tv yi 2000 liraya satıyorlardı. Bundan dolayı siz daha uygun fiyata bulumuşsunuz. Hem de döviz kurunun yüksek olduğu bugünlerde.
Ben vatan computerde gördüm yetişemedim 42lw4500 1900 küsürdü..teşhir ürünü kalmıştı onuda almadım
Ben vatan computerde gördüm yetişemedim 42lw4500 1900 küsürdü..teşhir ürünü kalmıştı onuda almadıSatın alamadın yani 3D tv'ni :(Kaçırmana üzüldüm, ama özellikle bu ara çok güzel promosyon ve kampanyalar oluyor, satış sitelerini takip et bence, güzel bir kampanya bilgisi alırsam sana burdan linkini yollarım.
çoğunluğa kulak ver bence riquelme :) 3d tv şimdi her ne kadar popüler olmasa gün gelecek renkli televizyon nasıl yaygınlaştıysa o duruma geleceğine inanıyorum :)3-5 yıla kadar 3d tv yaygınlaşır. Hele bir de yayın kanallarının sayısı artarsa, 3d filmler çoğalırsa... 3d tv çeşitlerini satın alanlar da çoğalır..
vatanın %25 indirimini kovalıyorum inş aynı kampanyayı yaparlar