Hocam hizlial.com da tv kampanyaları var şuanda istersen göz atabilirsin yada gold bilgisayarın indirimlerini takip edebilirsin.Şimdi baktım bahsettiğin satış sitelerine, lg'nin fpr gözlük teknolojisine sahip 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitleri için yapılmış çok iyi bir kampanya göremedim
Televizyon yardım LDC LED ?
Bence gidip teknomarketten veya bayiden alın 3d tv nizi. Çünkü bazen eksik birşey koyabilirler. Mesela fpr gözlüklerini. 7 yerine 2 tane koyabiliyorlar. Veya ölü piksel sorunu çıkabilir. Malum led tv lerde çıkıyor böyle sorunlar.
Bence gidip teknomarketten veya bayiden alın 3d tv nizi. Çünkü bazen eksik birşey koyabilirler. Mesela fpr gözlüklerini. 7 yerine 2 tane koyabiliyorlar. Veya ölü piksel sorunu çıkabilir. Malum led tv lerde çıkıyor böyle sorunlar.Bayiden almak en mantıklısı, ama satış sitelerindeki kadar cazip kampanyalar ve promosyonlar yapmıyor bayiler, yapsalar banada çok mantıklı geliyor fpr teknolojili 3D full hd, led, smart ve sinema tv çeşitlerini bayiden satın almak.
3D LED TV alırken zaten LG' nin fiyatları uygun birde kampanyalar olunca gerçekten ortaya çok deli bir indirim çıkıyor :))
Diğer markaların sg gözlüklü 3D full hd, led, smart ve sinema tv çeşitlerinde yaptıkları kampanyalardan ve promosyonlardan sonraki fiyatları bile Lg'nin fpr gözlük teknolojili 3D tv çeşitlerinin normal fiyatlarından pahalı.
Sadem çok haklısın.. Fiyatları uygun zaten bir de kampanya veya promosyon olduğunda....Cidden insan satın alamadan duramıyor..
Evet Lg 3d tv çeşitlerinin boyutlarına göre yüksek fiyatlar koymuyor.. Sinema izlemeyi sevenleri düşünüyor.. Bazılarının tek eğlencesinin bu olduğunu biliyor..
Orası öyle aslında, her türden kullanıcıya hitap edecek fiyatlara sahipler Lg'nin fpr gözlük teknolojili 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitleri.
Uygun fiyata yüksek teknolojiyi ve kaliteyi satın alabiliyorsun.. Yanından da 7 tane fpr gözlüğü hediyesi olarak..
3D full hd, led, smart ve sinema tv çeşitlerinin fiyatlarının uygunluğundan çok , fpr teknolojili gözlüğün uygun fiyatı beni şaşırttı.
LG'nin özellikle fpr gözlük teknolojili 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitleri, insanı şaşırtacak ve sevindirecek o kadar eşsiz artılarla dolu ki, şaşırmamak mümkün değil.
Kesinlikle şaşırmamak mümkün değil. 3d led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerinden birini satın almadan fpr gözlüğünü beğenenler satın aldıktan sonra çeviri özeliiğini, görüntü kalitesini ve parlaklığını, bakış açısının genişliğini beğeniyorlar..