Kesinlikle, en iyi görüntü kalitesini görmek FPR gözlüğü teknolojisi ile LG' de mümkün :)
Televizyon yardım LDC LED ?
Lg zaten bu konuda çok iddialı. En iyi 3d tv ünvanını da fpr gözlüğü teknolojisinden, görüntü kalitesi ve parlaklık sayesinde hak etti bence..
İşte o bir adım öndelik Lg 3d led, full hd, smart ve sineam tv çeşitlerinde en iyi 3d tv ünvanı kazandırdı..
Fpr gözlüğün katkısınıda unutmamak gerek bence.
Haklısınız ayse. Lg'ye en iyi 3d tv ünvanını önce fpr gözlüğü teknolojisi getirdi.
Çok büyük artılara sahip lg'nin yeni nesil 3D tv çeşitleri ama en büyük artı, fpr gözlük.
Danini görüntü kalitesi ve parlaklığı çok iyi.. Beyaz fpr gözlüğü de çok şık di mi?
Ben en çok fpr gözlüğünden gözüken görüntüyü seviyorum, fpr gözlüğü deneme fırsatı bulduğum güne kadar görüntü kalitesi ve parlaklığı bu kadar iyi olan bir üç boyutlu görüntü izlememiştim.
Tabi fpr gözlüğünün renkleri değil kendisi ve göz sağlığına zarar vermemesi önemli. Bakmayın biz şımarıklık yapıyoruz biraz da..
Evet Lg onları da düşünerek fpr gözlüğünü numaralı gözlüklerinin üzerine mandalla tutturabilecekleri hale getirmiş..
Evet.. Fpr gözlüğünün fiyatı 15 TL bile değil..Ama bir smart tv öyle mi..Kayserili mantığı yok sende dasti...:P
http://www.teknolojipazar.com/?kategori-446-Televizyonlar.html burdan seçebilirsin...