mrb ben giresundan muamer resimdeki benim , ben süpermene
benziyorum benlik bir roll olursa oynarım reklam dizi sinama
TRT'ye gönderilen mesaj :D
- 1
- 2
neyy bune yaa bizin mat ögretmeni bile daha cok benzioo
Süpermen kıyafetini banyoda niye fotoğrafını çekmiş onu anlamadım:D Banyo ne ayak?Arkasında klozet kapağı görünüyor ya karizmasınada karizma katmış bu durum
pcwordArkasında klozet kapağı görünüyor ya karizmasınada karizma katmış bu durum![]()
akşam vakti güldürdün beni
pcwordSüpermen kıyafetini banyoda niye fotoğrafını çekmiş onu anlamadım:D Banyo ne ayak?Arkasında klozet kapağı görünüyor ya karizmasınada karizma katmış bu durumVee..Acil Durum!Superman tuvalete gidip kostümünü giyip dünyayı kurtarmalı!
organize bunlarrr..........:))
işte yurdum insanı heryerde kendini belli eder
süpermanin aynısının tıpkısı:D
Bu aralar böyle -banyoda fotoğraf çekinme- saçmalıklarını sık görür oldum ne gerek var banyoda. git adam gibi bi ağaç altı, kapı önü, merdiven, park falan bul ne bu banyo :) bizim evde de banyo var, ama hiç fotoğraf çekilesim gelmiyor, ne cazibesi var anlamadım yahu :):) adamn gözlükler süpermiş yakışmış.
o pelerin mi bornoz mu yoksa bildiğimiz havlumu?? hahahhahaha bu adamla tanışmak ve ona 'abi nasssın yaa? nası gidiyo işler?' demek isterdim:D:D
durun durun yeni gördüm ya. S yazısı yerine ekmek var 3 tane altalta duran o ne abi be bu kadarda pes yani.'abi naptınn sen yaa?meşhur olmuşun.artık paraya para demezsin.mangır dersin. eh bizede bi sakal atarsın' (belki:D:D:D(ahh aaahh nerde o günler))
memleket şartlarında insanlar işsizlik sapsızlıktan ya esra ceyhanla uçar ya da süpürman olup banyo kazanı ile poz verir
başka yok böle memleket
bide kostümü pantolonun içine sokmuş hahhaha =))
biri buna sen benziyon demiş buda inanıyo. sanki trt süpermen filmi çevircek de clark kent arıyodu =)))
Toprağım Bir tanedesin sen Süpermen hep yabancı olucak değilya Bir de türk Süpermen olsun
Mistır Faazıl! Mistır Faazıl! Mistır Faazıl! Mistır Faazıl! Mistır Faazıl! :))
batangunesBU ADAM AÇ![]()
Trance:D:D:D:D hakkatten süper komedi :)))) süpermen
bende ajan smith :))))))))![]()
- 1
- 2