arkadaşlar anlamdım ben de 4 gb kotalı 1 mgbs hızda adsl war 8 mbbz limitsize geçmek istiyorum tarife için yeni tarife ye geçeceğim için ne yapmma gerkiyor ayrıca bunda bir problm var mı gerçekten 8 mgbz hızlı limöitisiz 49 ytl mi sonradan bir şey çıkarmı ne öneriirsiniz arkadşlar
ttnet 8mbps sınırsız tarife
arkadaşlar bnmde bir sorum olucak şimdi ben 1 mbps limitsiz kullanıyorum 49 tl ödüyorum ayda şimdi ben müşteri hizmetlerini arayıp 8mbps ye gecmek istiyorum desem hemen gecermiyim ? + yine 49 tl mi öderim ? lütfen cvplarını bekliyorum şimdiden teşkkür ederim ...
Arkadaşlar ben birşeyi merak ediyorum, kablosuz modem kullanıyoruz çoğumuz. Modem veya bilgisayarın etherneti 8 mbps destekliyor mu? Nasıl kullanabiliyorsunuz bu hızı...
Yeni modemler çıktığında adsl2 ve adsl2+ vs. bir mağazada ki yetkili bu konuda çok iyi olmamak kaydıyla modemi değiştirmek gerektiğini ve benim notebook bu hızı desteklemeyeceğini söylemişti.
Kullandığım modem RT205 tek portlu kablosuz
backhereArkadaşlar ben birşeyi merak ediyorum, kablosuz modem kullanıyoruz çoğumuz. Modem veya bilgisayarın etherneti 8 mbps destekliyor mu? Nasıl kullanabiliyorsunuz bu hızı...çok güzel bir noktaya değinmişsin ttnetin eskiden hediye ettiği modemler zyxel miydi neydi dandik gibiydi. airties modem hediyeleri daha iyi...Yeni modemler çıktığında adsl2 ve adsl2+ vs. bir mağazada ki yetkili bu konuda çok iyi olmamak kaydıyla modemi değiştirmek gerektiğini ve benim notebook bu hızı desteklemeyeceğini söylemişti.
Kullandığım modem RT205 tek portlu
modeminizin adını internette aratıp hızını sorgulayabilirsin ama şöyle birşey ki adsl destekli bir modemse muhtemelen destekler sonuçta kullanacağın bağlantı stili adsl olacak. 16 mbit kullanmak istersen o adsl+2 onda sorun yaşayabilirsin... vdsl2 de zaten hediye modem kampanyası vardı onun modemi 250 liraymış :)
Arkadaşlar TTnet in yeni tarifelerine sakın aldanmayın çünkü bu resmen bir tuzak.
"8 magabit internet" yerine "8 megabit e kadar" internet diyorlar ve sizden ek olarak para alıyorlar. "Aydasadece 3,69 TL fazlasına!" diye bir slogan atmışlar hatta. Ben de iyitamam dedim başvurdum ama hatları 1mb ten fazlasını desteklemiyormuş :Dişte o an anladım kazık yediğimi. Hizmetini veremedikleri bir hizmetisatmış oldular bana ve eski tarifenize dönüş imkanı vermiyorlar.
Anlaşılan TTnet in yeni sahipleri ülkemizdeki internet kullanıcılarınıkazıklamak için gayet güzel bir yol bulmuş. TTnet tarifelerindensakının derim ben, onun yerine türksat ın sahip olduğu kablonet (%100yerli) paketlerinden 15 gb kotalı 10 mbit internet hizmeti almanızıöneriyorum, kota aşımı da çok problemli değil.
Kahrolsun TTnet, yaşasın Kablonet
ben kullanıyorum hız arada gidip geliyo download yaparken 8 mb gördüm fakat en azından 1 mb e düşse süper olur 512 cok yavas :)
pcmaker 16mb vdsl2 aktarım hızı sanıyede 2000 sozlesmelı abone oldum ben cunku vdsl2 modemlerı farklı daha buyuk verdıklerı modemde dunyaca unlu bır marka vodafone 3g sebekesını kuran turkcel ve avea teknık destek yonunden yardımcı olan bır fırma HUAWEI fırmasına aıt 300 tl wırales modem verıyor ınan nette kesıntı hız dusuklugu 6 aydır yasamadım vdsl2 fıberoptık kabloyla ıletıyorlar ınan cok memnunum adsl gıbı degıl tabı fıberoptık kablonun bayagı br yararı ızmırde cogu yerde fıberoptık araclarını goruyorum hat cekıyorlar dedıgım gıbı ımkanı olan vdsl2 gecsın
pcmaker 16mb vdsl2 aktarım hızı sanıyede 2000 sozlesmelı abone oldum ben cunku vdsl2 modemlerı farklı daha buyuk verdıklerı modemde dunyaca unlu bır marka vodafone 3g sebekesını kuran turkcel ve avea teknık destek yonunden yardımcı olan bır fırma HUAWEI fırmasına aıt 300 tl wırales modem verıyor ınan nette kesıntı hız dusuklugu 6 aydır yasamadım vdsl2 fıberoptık kabloyla ıletıyorlar ınan cok memnunum adsl gıbı degıl tabı fıberoptık kablonun bayagı br yararı ızmırde cogu yerde fıberoptık araclarını goruyorum hat cekıyorlar dedıgım gıbı ımkanı olan vdsl2 gecsı
hocam biz burda 45 liraya 1 mbit sınırsız tarife ve diğer tariflerin pahalı olduğunu düşündüğümüzü belirtiyoruz alacak durumumuz olsa zaten biraz fazla verip 2 ve 4 alırız yetmedi 8 alırız sen çıkıp 110 liraya alın diyon... bizde biliyoruz almasını....
www.superonline.net bu adamlar 100 mbps hız veriyor onu al sen eğer vdsl 2 kesmediyse.... para bol nasıl olsa...
arkadasım paran bol lafı hıc hos degıl bız ımkanı olan gecsın dedık 8mb sınırsız 90 tl odeyenler bu tarıfeye cok gecenler var asıl bence bu tarıfe kazık vdsl2 16mb 110 tl arada 8mb fazlalık var superonlıne olsa gecerdım bu ulkede ney ucuz gosterde bılelım her sey kazık bu ulkede ucuzluk sadece sozcuk olarak var ucuzluk yok
arkadasım paran bol lafı hıc hos degıl bız ımkanı olan gecsın dedık 8mb sınırsız 90 tl odeyenler bu tarıfeye cok gecenler var asıl bence bu tarıfe kazık vdsl2 16mb 110 tl arada 8mb fazlalık var superonlıne olsa gecerdım bu ulkede ney ucuz gosterde bılelım her sey kazık bu ulkede ucuzluk sadece sozcuk olarak var ucuzluk
paran bol tabi arkadaşım aynen ısrarcıyım bu hususta...
ayrıca evet doğru kazık işte tam onu söylerken sen gelmiş bize 16 mbit interneiti 110 liraya kullandığını ve geçmemizi söylüyorsun... ve bir takım matematik işlemleri yaparmışcasına 8 mbit ADSL ile 16 mbit VDSL2 olayını karşılştırıyorsun... üstelik vdsl2 nin FİBEROPTİK ile özel bağlandığını bile bile...
konuya gelecek olursak kazık doğru ve senin ORANTILAMA işlemini yaparsak 110 /16 = 7 bile etmiyor 1 mbit başına ücret... biz 45 veriyoruz o nolcak? karşılaştırma istiyorsan buda karşılaştırma...
sevgılı kardesım bu ulkenın ne tarafı kazık degılkı bu telekomun kazık fıyatlarını ben belırlemıyorumkı bana dıyorsun ac telefon telekoma sor nıye kazıksınız dıye adamda sana dıyecekkı pahalı gelıyorsa kullanma dıyecek 100 kontor alıyorsun 20 tl ucuzmu sence ev telefouyla hıc konusmasan bıle 25 tl gelıyor sabıt kazık bızde her sey ucuz olsun ıstıyoruz ama olmuyor kalıtesız ve pahalı ne ararsan turkıyede var sen alamıyor olabılırsın sana saygı duyarım ben ımkanı olan gecsın dedım yazımı okumadın galıba kolay gelsın
Battal Gazi arkadaşım Quicknet çok mükemmel fiyatlara süper internet sağlıyor ama her bölgeye hizmet vermiyorlar maalesef...
nevrans hocam sana gelince ben senin imkanı olan alsın demeni gördüm ama bu konuda bu cümleyi kurmanın saçma olduğunu anlatmak istedim.. konuda tartışılan ucuza internet ama sen başka bahsediyorsun o yüzden dedim...
bir diğer nokta dün akşam işten eve dönüşte kuzenim TÜRK TELEKOM görevlisi olduğunu iddia eden bir şahsın gelip tarifeleri tanıttığını ve yeni tarifeye geçmek isteyenlere yardımcı olduğunu belirtmiş...
kuzenim yeni tarifedeki 15 gb adil kullanım limitini sorunca... şahıs 15 gblık kotanın şuana kadar uygulanmadığını ve kimsenin hızının düşmediğini belirterek kuzenimi tarifeye teşvik etmeye çalışmış..
1 mbps internetimde 75 gb ve üstünde download yapılıyor her ay 8 mbit olsa ben onu EN AZ 8 e katlarım...
birinci sayfada bi arkadaş davalık bi şey yok demiş, sınırsız isteyen 99 TL versin 8 mbit sınırsız alsın demiş, ttnet in yeni kampanyası da sınırsız(!) ... 15 GB ı geçmiycen ama :D
Battal Gazi arkadaşım Quicknet çok mükemmel fiyatlara süper internet sağlıyor ama her bölgeye hizmet vermiyorlar maalesef...sevgılı kardesım ne kadar yırtınsakta (zaten yırtınıyoruz) degısen bır sey oluyormu ındırın dedıkce bındırıyorlar evde konusmadıgım telefona sabıt kazık oduyorum ne yapayım ucuz kalıtelı bır sey olursa nıye gecmıyım
nevrans hocam sana gelince ben senin imkanı olan alsın demeni gördüm ama bu konuda bu cümleyi kurmanın saçma olduğunu anlatmak istedim.. konuda tartışılan ucuza internet ama sen başka bahsediyorsun o yüzden dedim...
bir diğer nokta dün akşam işten eve dönüşte kuzenim TÜRK TELEKOM görevlisi olduğunu iddia eden bir şahsın gelip tarifeleri tanıttığını ve yeni tarifeye geçmek isteyenlere yardımcı olduğunu belirtmiş...
kuzenim yeni tarifedeki 15 gb adil kullanım limitini sorunca... şahıs 15 gblık kotanın şuana kadar uygulanmadığını ve kimsenin hızının düşmediğini belirterek kuzenimi tarifeye teşvik etmeye çalışmış..
1 mbps internetimde 75 gb ve üstünde download yapılıyor her ay 8 mbit olsa ben onu EN AZ 8 e katlarım...
Bu Tarifeye KesinLikle Geçmeyiniz
15 Gb Hemen Biter
15 Gb YakLasık 15360 Mb dır 15360 Mb = 15728640 Kb dır
Ortalama 880Kb/saniye Dowload Yapacagımızı Düsünürsek ;
15728640 / 880 = 17873 saniye
17873 saniye = 5 Saat
15 Gb 5 Saatte Bitecek Sonrası 50Kb/s İşkencesi
Benim 15 Gb Lık Oyunu 3 Günde İndirdigim Oldu .. 5 Saat HızLı Olup 29 Gün Yavaş Olacagına 15 Gb ı 3 Günde İndirip Geriye Kalan 27 Günde Hızım Sabit Kalsın Daha İyyi
Bu Tarifeye KesinLikle Geçmeyinizarkadaşım bizde onu diyoruz zaten...ayrıca ttnet in en büyük kazığı bu değil diyelim gaflette bulundun tarifeye geçtin adam sana 8 mbps interneti veremeyebiliyor malum " 'e kadar" ibaresiyle satılıyor dolayısıyla önce 4 mbps dene yine olmadı 2 mbps dene gibi salaklıklar ortaya çıkıyor... ttnet şebekesine yakın değilsen... önce ölçüm yapma ve hat ne kadar destekliyor söyleme gibi bir düşünceleri yok alıyosan gelip deneriz hesabı..15 Gb Hemen Biter
15 Gb YakLasık 15360 Mb dır 15360 Mb = 15728640 Kb dır
Ortalama 880Kb/saniye Dowload Yapacagımızı Düsünürsek ;
15728640 / 880 = 17873 saniye
17873 saniye = 5 Saat
15 Gb 5 Saatte Bitecek Sonrası 50Kb/s İşkencesi
Benim 15 Gb Lık Oyunu 3 Günde İndirdigim Oldu .. 5 Saat HızLı Olup 29 Gün Yavaş Olacagına 15 Gb ı 3 Günde İndirip Geriye Kalan 27 Günde Hızım Sabit Kalsın Daha İyyi
acaba hiç 1mb indirme hızına ulaşabilen varmı yani türkiye şartlarında 8mbit ten verim almak zor