ttnet 8mbps sınırsız tarife
kanalde bünyesinde fiber optik yada başka bir internet sağlayıcı vardır özeldir o hatlar daha kaç sene önce bankaların 5 mbit kullandıkları soyleniyordu şirketler hızlı internet alabilir önemli olan kullanıcılar nasıl alacak
kanalde bünyesinde fiber optik yada başka bir internet sağlayıcı vardır özeldir o hatlar daha kaç sene önce bankaların 5 mbit kullandıkları soyleniyordu şirketler hızlı internet alabilir önemli olan kullanıcılar nasılnormal kullanıcılarada superonline (tellcom) ile gelmeye başladı ama önce toplu konutlara maalesef çünkü fiberoptik in maliyeti yüksek bir yere kadar öyle geliyor sonra kalan mesafe cat-5 diye tabir edilen ethernet kablo ile eve giriyor...
inşallah sağlam yoldan 5mbit bile bulsak yeter bize yani 100ler falan istemeyiz daha şahsen ben sağlamından azda olsa gerçek hızlı interneti yaşlanmadan görmek isterim
tam sınırsız var 49 lira bu yarım sınırsız hata çeyrek
8 mbit dememiş ki :))
ayrıca turkcell 3g gelsin onu yapcam bunu yapcam diyenler türkcell fiyatlarınıda görmüştür umarım 8gb kota maksimum... :)
1mbit olsun benim olsun (: Kimse "dur kotan doldu demesin".Yavaş falan ama alıştık.8 mbit tam sınırsız güzel ama 99TL de tuzlu be abi :)
hocam eve gelen telefon hattı kablosu sağlam mı kontrol et.. eve girdikten sonra SPLİTTER a girer sonra bi telefona bi modeme gider.. SPLİTTER al bi tane yeni 3-5 liraya satılıyor... modeme giden kablonunda uçlarını sağlam ortasında kırık yer olmadığından emin ol. en son ihtimal modemini değiş... 1 mbps internet artık here rahatlıkla gidiyor... 8 mbps'e kadar tarifeyi denesen ve ulaşamasan şebekeden derdim..
bende bi sorun var galiba yaw 1 mb sınırsız kullanıyorum ama duruma bak=(
arkadaşlar ben 8 mbit kazığı yemiş biri olarak yazıyorum.ben izmire biraz uzak bir yerde oturuyorum ve evde ikibilgisayarım var.meraktan hızımı arttırdım diğer fatura dönemine kadar 1.5 ay internetsiz kaldım.hemen geri hız da düşürmüyorlar.hızını arttırmayı düşünen arkadaşlar,internetinizin telekomun ana dağıtım santraline yakınlığınızıda lütfen hesaba katın.yoksa benim gibi olursunuz.konuyu bilenler diyecek ki zaten 8 mbit in hızı şartlara göre değişebilir.ya bilmeyenler? ttnet bu işi sitesinde haritayla gösterse de millet ona göre hızını arttırsa olmazmı ?ama çaktırmadan para kazanmak daha tatlı.arkadaşlar fazla uzattım siz bir kez daha düşünün.
evet aynı fiyatı ödüceksiniz merak etmeyin korkucak bişey yok.Dostum ben dediğini anlamadım. Şimdi 49lira verip 8mbps yi sınırsız kullanamıcazmı biz tamamen sınırsız dediğin şey noluyo onu anlamadım?aynı fiyata 8mbps kullanıcaksınız.
8mbps sınırsız diye 49 tl ye verilen tarifeye çıldıranlarada bi cevap kimseye sınırsız diye dayatılmıyor.
tamamen sınırsız 8mbps 99 TL ye isteyen kolaylıkla alabilir.
4mbps tamamen sınırsızda 82 lira.isteyen alın gönlünce kullanır.
Dostum ben dediğini anlamadım. Şimdi 49lira verip 8mbps yi sınırsız kullanamıcazmı biz tamamen sınırsız dediğin şey noluyo onu anlamadım?49 liraya 8 mbit sınırsız bulursan bizede haber ver :))sınırsız adı altındaki tarifede 15 gb ı geçtiğin anda download olarak..
hızın 512 kbps e düşüyor.
Garip bir şey söyleyeceğim geçen ay 22 GB dosya indirdim hızım 1 gıdım düşmedi :))
arkadaslar bende fazla download yapan birisi deilim 8mbit 4gb kotalı tarifeye geçtiğimden beri sürekli internetimde bir kopma var arıyorum ttnet i splitter i değiştirin fln diyo chip dergisinden çıkan splitteri taktım hala aynı msn fln gidinde dns ıp adresini çözümleyemiyor diyo ağ bağlantılarımdan onar dediğimde yine dns ile ilgili bi hata veriyo bu nedir yaa
belki numara yapıyorlar olabilir yani korkup indirme yapmayın diye çünkü sanmam ttnet otursun boyle bir teknoloji düşnüsün kim 15i aştığında hızını düşrsün konu ile alakasız ama ben avea ile birşey keşfettim faturasız sabah 5akşam 5tarifisine geçince akşam 5ten sonra kontür gitmesi gerek bir iki kere tlf çağrıda yakalandı gitmedi şüphelendim denedim baya bir konuştuktan sonra 1kontür gidiyor açıkları var yani sistemlerin
belki numara yapıyorlar olabilir yani korkup indirme yapmayın diye çünkü sanmam ttnet otursun boyle bir teknoloji düşnüsün kim 15i aştığında hızını düşrsün konu ile alakasız ama ben avea ile birşey keşfettim faturasız sabah 5akşam 5tarifisine geçince akşam 5ten sonra kontür gitmesi gerek bir iki kere tlf çağrıda yakalandı gitmedi şüphelendim denedim baya bir konuştuktan sonra 1kontür gidiyor açıkları var yani
sayenizde açıkları öğreniyorlar. Söylmeyin böyle şeyleri kendinize kullanın...
aman arkadaşlar 15 gb tan sonra hızım düşmüyor deyip ttnet i uyandırmayalım susun susun şişşştt :)