ttnet 8mbps sınırsız tarife
Bende 3 tl fark ile bu tarifeye geçtim ilk 3 gün sürekli int. koptu sonra aradım düzelttiler. Haftada 1 kez lostu download ediyorum 8mbps hızımız var ama şu anda 43.5 kb ile download ediyorum eski tarifem 1024 dü bunun 2.5 katı hızla indiriyordum. Az önce müşteri hizmetlerini aradım bana baştan salma cvp lar veriyorlar. İndirme hızınız 1042-2048-4096 ara ara değişebilir diorlar bana bende 43 kb hangi katagoride acaba böyle bir hızmı varmı diorum beni yanlışlıkla dail-up felan yapmadınız herhalde diorum susuyor. Yok böyle bir şey ya adamlara dünya para verioruz yaptıkları işe bak ne için haftada bir kaçırdığımız dizileri indirmek için sözleşmem bitsin başka bir firmanın adsl ine geçicem TTNET yalan dolansın hep aynı şeyi yapıyorsun memnun olan sayısı 100 de 10 o arkadaşlarda merkezi yerlerde olduğu için. Eğer merkezi bir yere yakın değilseniz bu tarifeyi kesinlikle tavsiye etmiyorum yok öyle bir hız şehir merkezlerine uzak semtlerde.
8 mbps cumartesi bağlattım 5 mbps yi zor yakalıyor.telefon alt yapısı uganda seviyasinde
8 mbps cumartesi bağlattım 5 mbps yi zor yakalıyor.telefon alt yapısı uganda seviyasinde
bende bağlattım.Youtubedan en fazla 900kbps gördüm.Speed testlerde de en fazla 7mbps diyordu.
Ama loglara baktım.Geceleri kopma oluyormuş.Santrale 500m uzaktayım.Ama hızım stabil.Artık olmassa hızım 4mpbs ye düşürtcem heralde o zaman düzelir.
Bu arada günde bu gitme işi 2 kere oluyor sanırım 10 dk boyunca sürüyor hepte :))