yaa bu kadar saygisizlik olmaz arkadasim git baska yerde acsana tanitimini ne kadar dusuncesiz insansin yoneticilerde bisi demiyorcasamatorrentler eskidi artik. windows kullanir gibi dosya paylasinina ne dersiniz.sinir yok bekleme yok reklam yok para odeme yok.
denemek sitemizi ziyaret ediniz. kullanici adi : test sifre : test
artik bunaltici dosya upload sitelerine son windows unuzdan dosya yukler gibi islem yapacaksiniz. inanamayacaksiniz..
turktorrent.biz
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.arkadaslar TURKTORRENT.BIZ sitesi gecici server sorunu yuzunden bir sure kapali kalacakmis bilginize
allahtan reklam yapmayacaksın mübarek
Selamun Aleykum Arkadaslar
Son bir kac gundur site serverindan ve sitemize hosting sglayan Firmadan kaynaklanan Arizalar yuzunden sitemiz kapali durumdadir ama en kisa zamanda yine eskisi gibi sizlerler beraber olacagiz. Butun Kullanicilarimizdan bu beklenmedik ariza nedeniyle vermis oldugumuz rahatsizliktan dolayi ozur dileriz.
En kisa zamanda gorusmek dilegiyle
TurkTorrent Yonetimi Adina
Saygilarimizla
Umarım bir an önce açılır benim bildiğim kadarıylka piyasadaki en iyi Türk torrent sitesi bu idi.
kardeşim varsa bir davetiye bende alabilirmiyim?
falcondeu@gmail.com
teşekkürler...
tammadir yolladim site acilmis su an gerekli ayarlari yapiyorlar :)))
Bir Tanede Ben Alabilirmiyim thegunes52@hotmail.com
bende alabilirmiyim ygulers@msn.com
arkadaşım bana bir davetiye gönderirmisin madd22@hotmail.com şimdiden teşekkürler.
bende davetiye alabilir miyim zeqi85@gmail.com
Bana bir Davetiye yollarsan cok sevinirim
mustafa386@hotmail.com
sinank17@hotmail.com
davet gönderirsenz çok memnun olurum
mrb üstat sıkıntı olmayacaksa turktorrent.biz için volverin1980@mynet.com da davetiye gonderebilir misiniz?ilginiz için simdiden tesekkür ederim...
haci40@gmail.com bende bir davetiye alabilirmiyim
Evet bana verirsen sevinirim. mystical_-_93@hotmail.com
calibronbon@htmail.com
arkadaşlar varsa bi davetiye alabilir miyim. ltf
iyi günler banada davetiye gönderirseniz çok sevinirim... emre_bn@hotmail.com
şimdiden teşekkürler
bir davetiyede bana gönderirseniz sevinirim.
abdullah_alici06@hotmail.com
emre_kenan@hotmail.com gönderirseniz sevinirim