heee aşık o yüzden asmakla çözüm buldum
ben hala oyunun bittiğini düşünen bi arkadaşım diyorum
Üsttekini nasıl bilirdiniz?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.tanımıyorum...nickinin türkçesi okyanus_gözler demek sanırım:)
O.c hastası..Zırt pırt parça alıp satan..İntel'ci bir ark.'ım.. ;)
su forumun 50000 uyesinden tanıdıgım 6-7 kisiden biri olmayan sahis
FOrumda sefa adak ı tanımayan tek kişi :P
GaMeRr…..Genelde donanım bölümüne girerim ama arkadaşa pek denk gelmedim.Bol yıldızlı-repli bir arkadaş.Evlilikle pek arası yok belli ki.Ya da mutsuz bir evliligi olabilir.Biz erkekler içgüdüsel olarak olabildigince çok kadınla sevişmeye programlı oldugumuz için oldukça anlaşılır bir bakış açısı.Bilemiyorum….belki üniversite sınavına hazırlanıyordur,belki işinde gücündedir,belki benim gibi Dünyanın Bütün Sabahları'nı 30 defa seyretmiştir,belki de kedi kesiyordur :) .....hiç bilemiyorum
Su yazıya kada mülayim, sakin, donanım bilgisine güvenebilecegim bir ınsan olarak bildigim ama yukarıdaki yazıyı yazarak beni dumura sokan zatı muhterem
Forumun abisi diye biliyorum. ( yaş olarak )
murat gulerGaMeRr…..Genelde donanım bölümüne girerim ama arkadaşa pek denk gelmedim.Bol yıldızlı-repli bir arkadaş.Evlilikle pek arası yok belli ki.Ya da mutsuz bir evliligi olabilir.Biz erkekler içgüdüsel olarak olabildigince çok kadınla sevişmeye programlı oldugumuz için oldukça anlaşılır bir bakış açısı.Bilemiyorum….belki üniversite sınavına hazırlanıyordur,belki işinde gücündedir,belki benim gibi Dünyanın Bütün Sabahları'nı 30 defa seyretmiştir,belki de kedi kesiyordur :) .....hiçEhehehe güzel...
samet1986 saygı bakımından örnek bir kişilik..
Bir kaç msj sonra katılımcı üye olacak bir arkadaşımız...
Ama tanımıyorum:)
Profiline göre bu sene ÖSS'ye girecek olan bir üye. Çok iyi tanıdığım söylenemez. Yine de bir kötülüğünü görmedim.
Uzun zamandır forumumuzda olan bilgin bir üye...
Bende tanımıyorum anca bu kadar.
Benim de pek tanımadığım fakat pc konusunda bilgili olduğunu düşündüğüm birisi...ÖSS ye gircekmiş Allah kolaylık versin ne diyim.Ben o badireyi 2 sene önce atlattım ÖSS lafı geçince hala tüylerim diken diken olur...
Bu tip konular başka sitelerdede vardı.Hiç sevmiyorum. Ama neyse burası CHİP
yakuza_'yı tanımıyorum ama 30 rep'ten 5 yıldız aldığına göre bilgin bir üye.
Çok yakın arkadaşımdır..
Çok iyi niyetlidir ve çok yardımseverdir..
Hemşerim ve aynı zamanda sevdiğim bir arkadaşım
her türLü viraj, ara sokakların köşeleri ve genellikle kavşaklarda fren yerine el freni kullanan hhd lerin tık sesine kafa atıyor diyen bilardo oynarken topu rakibinin masadan zıplatıp mulayim yerine set bir şekiLde çarptıran birisi
Teyzemin OgLu iyi tanırım
' AzraiL'Le Øturup ZarmI saLLa'sak ?
Azrail ile çok samimi olan kişilik.
Çoğunlukla oyunlar bölümünde gördüğüm, oyunlara özel bir ilgisi olduğunu ismine de yansıtmış bir arkadaşımız.
Biraz üstte de aile kucaklaşması olmuş.
Makine mühendisi olmuş iyi bir abimiz...
:)
Harbi kişilik haksızlığa we gereksiz her türlü şeye karşı.
üstteki üyeyi oyuncu bilirdik :D ekran kartın yanada oyun oynayamayasın , ekran kartının driverleri silinede oyun oynayamayasın :D :D :D