mümkün değil bence..
Virüs giremeyen Windows işletim sistemi yapıldı.
Virüs bulaşmayan bilgisayar yapmak istiyorsanız network kablosunu çekin, dvd ve disket sürücüsünü sökün, usb girişlerini kapatın. Alın size virüssüz pc :)Komik insan tuttum bu konuşmayı :)
Virüs giremeyen pc yapıldı demek kapısız penceresiz ev yapıldı demek gibi birşey bence.
Virüs giremezse sende giremezsin. Sen girersen virüste girer.
nebuya ısıtıp ısıtıp aynı haber ayrıca baslıkta wındows dıyor adam bır yazılım yapmıs ada antı.. wındowsla ne alakası var ayrıca oyle olsaydı dunyaca unlenırdı bu bagısıklıktır pcne spybot programı kur aynısını yapar ondada bagısıklık kazandırma var..ben denedım bır ara cp cokunce vaz gectım cuknku duzeltemedıgı restorede hata mavı ekran olluyor bıraz daha gelısırse tercıh ederım.. sımdılık hayır kalsın derım
Virüs girmese bile söylentisi yeter. Herkes ne olur ne olmaz diye virüs programı alacaktır tedbir olsun diye. Hem virüs olmazsa internetin ne heyecanı kalırki dimi ama?
Bizde o zaman o işletim sistemine virüs olmayan program göndeririz ve o işletim bu dosyayı asla ve katiyen vürüs olarak göremez çünkü antivürüsler bile bu vürüsü normal bir programmış gibi algılıyor gerçektende öyle fakat program çalıştıktan sonra üzerinde farklı şekillerde kodlanmış(yani bilgisayarın o kodları vürüs olarak görmesini engelliyecek şekilde farklı yerlere dağılımış kodlar)kodları program bir yere topluyor ve al sana vürüs diyerekten veriyor bilgisayara vürüsü bu işletim sistemide kendi dosyalarını korumaya almıştır muhakkak fakat bu korumayı o birleşen kodlar sayesinde pasif hale getirip ondan sonra bilgisyara saldırır.Alın size bunun için basit bir vürüs dahada geliştirilebilir.
Hiç birşey imkansız değildir...
Merhaba,
Kendi açtığım konuda uzun zamandır yorum yazamadığım için hepinizden özür diliyorum. Sıkı bir çalışma temposundan fırsat bulur bulmaz konu hakkında açıklamalarda bulunmak istiyorum.
Açtığım konunun çok önemli bir konu olduğunun bilincinde olarak, sağlam temellere ve incelemelere dayanan açıklamaları elimden geldiğince paylaşmaya çalıştım. Son olarak bu projeyi geliştiren yazılımcıların ''virüssüz işletim sistemi" ni nasıl teknik temellere dayandırdığını belirten yazısını sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu açıklama İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bünyesinde çıkarılan dergide yayınlanmakta. http://www.bilisimdergi.com/Nesne-Esasli-Koruma-10-1.html
Değerli arkadaşlar antikor ve antijen teknolojisi ismi verilen programların temel çalışma mantığı yukarıda verdiğim linkte geliştiricileri tarafından anlatılmaya çalışılmış. Aynı zamanda kısa bir araştırma neticesinde geliştiricilerinin turk.internet.com da yaptıkları söyleşiyede ulaşmak zor olmadı. http://www.turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=25948
Açtığım konuda belirttiğim "virüs giremeyen windows işletim sistemi" nin gerçek temellere dayandığı ve açıklamaların gerçeklik payı olduğunun herkes tarafından anlaşılmış olduğuna inanıyorum.
Bu sistemi geliştiren arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum.
Saygılarımla.