sp 2.. bir başka bahara.. :)
Vista SP2 Türkçe Ne Zaman: Yanıtı..
egeaegeanmustafa.. bildiğin bişey mi var? ;)Bilmem
Vistayı kendi dilimize çeviren Microsoft'un Türkiye Şubesi değil mi?
Microsoft'un tercüme işlerini yapan bi şirket var. Ne yani şirket burada tercüme yapıp buradaki Microsoft şubesi A.B.D. sunucularına upload edip A.B.D. üzerinden mi yayınlanacak?
Türkçe versiyonu niye A.B.D. saati ile çıksın ki. Ayrıca New York civarı ile California arasında da saat farkı var. Bunları da hesap ettiniz mi?
Eğer Türkiye şubesi kendi serverinden verecek olursa da bugün veremez mesai saati doldu.
Özetle benim düşünceme göre Türkiye şubesi yayınlar servis paketini. Amerika merkez ile bi alakası yok.
Ve de cılkı çıktı bu işin. Yayınlanalı bir ay oldu be. Daha Türkçe'sini hazırlayamadılar.
Ben mi arasam müşteri hizmetlerini acaba? İyi bir fırça kayarım.
Arkadaşlar eğer çıkarsa hangi sayfdan indircez ve ana sayfadamı olucak.Teşekkürler.
by_erkutArkadaşlar eğer çıkarsa hangi sayfdan indircez ve ana sayfadamı olucak.Teşekkürler.chipi takip et çıktığı an verilecektir
Çok soru soruyorum ama sp2 yi yüklediğim zaman formam atmışım gibimi olucak yoks eski dosyalar kalıcakmı??Ne gibi değişiklik olucak sp2 yi kurduğum zaman
daha ne kadar bekleyecez.bir ay oldu.
Arkadaşlar şimdi yine telefonla sordum. "Windows Update'i kontrol ettiniz mi?" dediler. Evet, dedim, henüz yok. Onlar da "Bize 23 Haziran dendi, bugün gelmesi gerekiyor" dediler.
Yani takvimde bir değişiklik yok söylediklerine göre. Ama helen gelmedi...
Mustafa@PCBugün gözükecek SP2, dilimde türkü oldu "SP2 bugün gelecek" diye. :)tanıdık sanayçılar var.isterseniz havalandırabiliriz.SP2 de ne naz yaptı ama... :)
ifteribaran arkadaşımız havalandırdı bile.bu gece ansızın...
Halbuki biz Türkler ne kadar da överiz kendimizi. Onca zamandır SP2 çıktı fakat hâlâ Türkçe versiyonu yok. Bir düşünsenize biz Türkler şimdiki ABD'lilerin yerinde olsak, sanırım övünmekten içimiz içimize sığmazdı. Dünyada ne olsa önce ABD'liler ve onlarla aynı kandan olan Avrupalılar payını alıyor. Biz Türkler hep 2. planda kalıyoruz ne yazık ki.
x)
eltahirArkadaşlar şimdi yine telefonla sordum. "Windows Update'i kontrol ettiniz mi?" dediler. Evet, dedim, henüz yok. Onlar da "Bize 23 Haziran dendi, bugün gelmesi gerekiyor" dediler.dayanamadın gene aradın dimi :D ei bakalım otomatik update üzeringen gelecek o zaman bu saate kadar gelmesiyse :D ben flash diskimi hazırlayım saat 20.30 da internet cafeye gidem :D çıkarsa indirir gelince F disk atarım makinaya kaşınıyo saten kaç günden beri :D pdf vürüsleri fink atamaya başladı zorla yükletmicekler sonunda adobe yi :D hp yazıcının programı kastırıyodu bende kızdım sadece sürücüleri yükledim :DYani takvimde bir değişiklik yok söylediklerine göre. Ama helen gelmedi...