ne gelmez sp2 bu bizim caminin imamı umreden geldi sp2 internetten gelemedi hala
Vista SP2 Türkçe Ne Zaman: Yanıtı..
Microsoft'un kapılarına dayandım. Çok zorladım kendimi,hırsımı,şansımı ama bana verdikleri Microsoft Silverlight.
:D bende dayandın deniyo bakalım dayanan çok baya zorlanıyo ve bişiy gözüktü :D net fremork diyo :D bidaha zorlayım bakalım belki yanlışlıkla gelir :D yedik gazı hiç bişiy yok pc güncel diyo :D
emre__dayanamadın gene aradın dimi :D ei bakalım otomatik update üzeringen gelecek o zaman bu saate kadar gelmesiyse :D ben flash diskimi hazırlayım saat 20.30 da internet cafeye gidem :D çıkarsa indirir gelince F disk atarım makinaya kaşınıyo saten kaç günden beri :D pdf vürüsleri fink atamaya başladı zorla yükletmicekler sonunda adobe yi :D hp yazıcının programı kastırıyodu bende kızdım sadece sürücüleri yükledim ::) Herşey forum ahalisi için.Açıkçası ben de merak etmiştim artık.
bende bugün 15:30 gibi aradım bugün yayınlancağını söylediler
Arkadaşlar herkes sp2yi bekliyor ancak bu forumda da olduğu gibi biçok kişi orjinal vista kullanmıyor ki crack de mevcut değil sanırsam.bu sorunu nasıl atlatmayı düşünüyorsunuz.bildiğim kadarıyla sp2 ile orjinallik atlatımı devre dışı kalacak ve yüklediğiniz takdirde crack çıkmasını bekliceksiniz.
sinan354Arkadaşlar herkes sp2yi bekliyor ancak bu forumda da olduğu gibi biçok kişi orjinal vista kullanmıyor ki crack de mevcut değil sanırsam.bu sorunu nasıl atlatmayı düşünüyorsunuz.bildiğim kadarıyla sp2 ile orjinallik atlatımı devre dışı kalacak ve yüklediğiniz takdirde crack çıkmasını bekliceksiniz.Alternatiflerim var onları kullanırım bende. 1. alternatif Windows 7 2. alternatif Orjinal Home Basic, 3. alternatif Lanet olsun kelimesi
Eğer olur da crack çıkana kadar vista kendini kilitlerse yeniden format atmaktan başka çare kalmayacak.olası veri kaybı tehlikesi var.
Arkadaşlar sp2 yi yüklemeden önce bişey yapmam gerekiomu?
by_erkutArkadaşlar sp2 yi yüklemeden önce bişey yapmam gerekiomu?Havai fişek patlat
en basitinden ccleaner ve revo uninstaller gibi programlarla gereksiz dosya ve kayıt defteri ayarlarını halledin.isterseniz disk birleştirme de yapıp sp2 için temiz ve sorunsuz bir yüklenme için hazır olabilirsiniz.
bence arkadaslar en temızınden format ardından sp 1 ardından sp 2 kurmak
zaten su ana kadar guncellemelerı yaptıysanız sp2 ıcınde hepsı var...
sinan354en basitinden ccleaner ve revo uninstaller gibi programlarla gereksiz dosya ve kayıt defteri ayarlarını halledin.isterseniz disk birleştirme de yapıp sp2 için temiz ve sorunsuz bir yüklenme için hazır olabilirsiniz.Bi ccleaner programı vardı oda silindi mcafee programıyla beraber. nasıl geri yüklicem bilmiom acaba sp2 yüklerken yüklenirmi:D
kı ayrıca arkadaslar bence update uzerınden degıl mıcrosoft download center dan kontrol edın ılk oraya koyarlar vista sp2 all language stand alone adı altında
ben hertarafı kontrol ediyorum şuana kadar yok...
sagoceyfatben hertarafı kontrol ediyorum şuana kadar yok...yanı update konması zaman alabılır ama download center a hemen koyuyorlar dıye bılıyorum soyleyeyım demıstım.. beklıyoruz bakalım ama wave1 den sonra 6 hafta demıslerdı sanırım dogru cıkacak.. wave1 5 dıl wave2 hepsı ve 6 hafta sonra demıslerdı bı ara galıba haklılar ama ınsaallah degıllerdır
Ya benimksi home premium bşey olmaz demi:D
bunlar gece 12'yi bekliyecek galiba