Önümüzdeki saatlerde gelecek ;).
Vista SP2 Türkçe Ne Zaman: Yanıtı..
Mustafa@PCÖnümüzdeki saatlerde gelecek ;).kardeş bu ms bizimle dalga geçiyo vercekelri falan yok hiç olmazsa hangi tarihte çıkacağını söyler ama oda yok vallaha linuxa geçecem sırf bunlara inat
Bari SP2 gelmiyor bizde SP2 bize neler getirecek onu konuşalım. Sisteme ne gibi yararı olacak ? Ekstraları ne olacak ? Performansda gözle görülür değişiklik olacak mı ?
yelkowanArkadaşlar Bu linkten takip edebilirsiniz inşalla çabucak yayınlanır ama bu gün yayınlanacak diye fazla heyacan yapıyomussunuz gibime geliyo :)) microsoft plana uyup tüm dil paketlerini temmuz ortasında da yayınlayabilir. güvenilir bir kaynak yok dahaMüşteri hizmetleri güvenilir kaynak değilse, hangi kaynağa güveneceğiz yahu. :)Hala gelmedi tabi ki. Bakalım bekliyoruz.
baran101010bence bu saatten sonra gelmez haftaya kaldısende baya erteliyorsun bari yarınde muhtemelen gece yarısı gelir amerikada saat daha öğleden sonra 3:00 9 saati var buda türkiye saati ile sabah yedi eder. bekleyelim görelim.Son Düzenleme: sagoceyfat ~ 23 Haziran 2009 22:06
Arkadaşlar şuan abd'de günün ilk saatleri yayınlarlar en geç yarın sabah yükleriz.
sagoceyfatsende baya erteliyorsun bari yarınde muhtemelen gece yarısı gelir amerikada saat daha öğleden sonra 3:00 9 saati var buda türkiye saati ile sabah yedi eder. bekleyelim görelim.garanti olsun şimdi yarın deriz çıkmaz falan ama haftaya kadar çıkar inş:D:D:D:D
Evet arkadaşlar en geç yarın sabah SP2 Türkçe yayınlanacak. Tabii yalan söylemiyorlarsa.
My EmoEvet arkadaşlar en geç yarın sabah SP2 Türkçe yayınlanacak. Tabii yalan söylemiyorlarsa.kardeş kaynak nerden müşteri hizmetleriyse inanma:D
baran101010kardeş kaynak nerden müşteri hizmetleriyse inanma:Evet, müşteri hizmetleri. Gündüz aramıştım. Bugün akşam indirilebilecek dediler. Kesin mi dedim. En geç yarın sabah saatlerinde indirebilirsiniz, dediler.Umarım doğrudur.
Benim anlamadığım mic.dan 23 haziranda çıkacak deniyor birkaç arkadaş aramış ancak ortada yok bu nasıl iş?ne biçim iş anlamadım.
sinan354Benim anlamadığım mic.dan 23 haziranda çıkacak deniyor birkaç arkadaş aramış ancak ortada yok bu nasıl iş?ne biçim iş anlamadım.Aynen.
Türkiye ile Amerika arasındaki saat farkını unutmayalım. New York'da saat 18
arkadaslar saat farkı saat farkı dıyorsunuz ama onun hıc alakası yok kı... bu sp2 sadece turkce cıkmıyor kı.. 36 tane dıl var kendılerını bu dıllerın konusuldugu yere gore ayarlayacaklarsa baya bı ısı var mıcrosoftun... bu arada sırf merakımdan sabah sole bı uyandım bakayım dedım tık yok... en gec sabah demıstık, saat 7.04 hala yok... download center dan da bakıyorum bu gece de tabı bıze gore gece baya bı update var sp2 nın esamesı yok... download centerden new downloads kısmından bakın.. hepınıze sımdıden gunaydın :D