Ya biz nasıl konuşçaz bizede öretinde bizde konuşak:)
Vista SP2 Türkçe Ne Zaman: Yanıtı..
FIRTINA886bence bu robot dostumOlabilir. Adamlar günlerdir hep bu soruyla karşılaşmaktan bıkmış olmalılar ki hazır cevaplar koymuşlar.
by_erkutYa biz nasıl konuşçaz bizede öretinde bizde konuşak:)Gerek yok bence. Sonuçta verecekleri bilgi değişmeyecek.
Eğer robot deilse başka şelerde sölücemde o yüzden :D
FIRTINA886Arkadaşlar yetkiliyle konuştum buyrun bakın ne diyor:Az önce bende aynı "yetkili" ile görüştüm iki sayfa önceki mesajımda söylemiştim hemen hemen ne konuştuğumu...Yetkili mi acaba gerçekten ?
Normal bir Windows kullanıcısının "yetkili" olduğunu varsaysak aynı bilgilere sahip olup aynı şeyleri iletebileceğini söyleyebiliriz. Üstelik birgün önce benim daha önceden Eltahir'in aldığı diğer "yetkili" kişiden 23 Haziran haberinden sonra...Koordinasyon eksikliği sanki...
arkadaşlar bence konu kapatılsın gün geçti çünküüü!
Mustafa@PCAz önce bende aynı "yetkili" ile görüştüm mesajımda bir önceki sayfadaki mesajımda var.Bence SP2'nin çıkış tarihi ile ilgili soru soranlara 23 Haziran denip 23 Haziran'da SP2'nin gözükmemesinden sonra SP2 hakkında bilgi vermekten kaçınmaya başladılar. Çünkü bu sefer bir tarih verip o tarihte çıkmama ihtimalini göz önünde bulundurmuşlardır.Yetkili mi acaba gerçekten ?
Normal bir Windows kullanıcısının "yetkili" olduğunu varsaysak aynı bilgilere sahip olup aynı şeyleri iletebileceğini söyleyebiliriz. Üstelik birgün önce benim daha önceden Eltahir'in aldığı diğer "yetkili" kişiden 23 Haziran haberinden sonra...Koordinasyon eksikliği sanki...
Mustafa@PCAz önce bende aynı "yetkili" ile görüştüm iki sayfa önceki mesajımda söylemiştim hemen hemen ne konuştuğumu...Dikkat ederseniz, Türkçe Vista SP2 ile ilgili sorulan sorulara verilen cevaplar "kopyala-yapıştır" misali.Yetkili mi acaba gerçekten ?
Son Düzenleme: My Emo ~ 24 Haziran 2009 12:08
arkadaşlar bi yandan da microsofta hak verin o kadar dil var dünyada yayınlamak kolay mı çalışıyorlar şimdi acele edersek işe şeytan karışır
Bence 23 haziranda yayınlacaktı ama yerelleştirme çalışmalarında bir problem oldu. MS onlarca Windows, servis paketleri, programlar yapmış bir firma böyle tarih verip, SP2'nin çıkmaması çok yüksek ihtimal son anda bir problem olmuş olmasıdır.
FIRTINA886arkadaşlar bi yandan da microsofta hak verin o kadar dil var dünyada yayınlamak kolay mı çalışıyorlar şimdi acele edersek işe şeytan karışıAma her ülkede de bir Microsoft şubesi var genel olarak. Bu Türkçeleştirme işlemi merkezden mi yapılıyor ki? Ben sanmıyorum. Microsoft Türkiye'de yapılıyordur.
baran101010evet aradaşlar önümüzdeki salı aynı heyecanla burdayıyok be! o, ilk heycan kalmadı, bu gün çıksaydı belki olurduda, geçti artık
Arkadaşlar bende temsilciyle görüştüm Sordum Sorular Ve verdiği Cevaplar Şunlar:
Erkut Bey:Sp2 Ne Zaman Çıkıcak Acaba?
Ilknur: Erkut Bey Vista sp2 türkçe nin çıkışı ile ilgili çalışmalar devam etmektedir. Bize de net çıkış tarihi ile ilgili bir duyuru yapılmadı
Ilknur: ancak bilgi verilirse memnuniyetle yardımcı olmak isterim
Ilknur: kendilerinden bilgi istedik
Ilknur: henüz bir bilgi gelmedi
Erkut Bey:Acaba Türkçeye çevirme işlemi yurtdışındamı yoksa türkiyedemi yapılıyor?
Ilknur: yurtdışı ile entegreli olarak devam etmektedir.
Erkut Bey:Yurtdışından geldiği an yayınlancak demi yani ilk size gelicek sonra sitede yayınlancak gibi birşey yok.:)
Ilknur: eşzamanlı bir duyuru olacak
Ilknur: hem bize hem de müşterilerimize iletilecektir.
Erkut Bey:İllaki Salı günü yayınlanıcak diye bir şey yok demi bu yarında yayınlana bilir başka günde?
Ilknur: Erkut bey salı gibi bir kısıtlama bulunmuyor diğer günlerde de yayınlanabilir. Mümkün en kısa sürede çalışmaların bitmesini bekliyoruz
Erkut Bey: Acaba size Neden geçiktiği hakında bi bilgi verildimi?
Ilknur: Maalesef bir bilgi iletilmedi henüz
Ilknur: sorunsuz çıkması için çalışıldığını düşünüyorum
Ilknur:yurtdışındaki çalışmalarda öncelikle ingilizce olarak geliştiriliyor ardından diğer diller belirli bir sırayla çıkarılmaya çalışılıyor
Ilknur: ancak öngörülen tarihten biraz daha ileri bir tarihe aksayabiliyor
Erkut Bey: Heralde en son sırada biz varız :D
Ilknur: Erkut bey böyle bir sıralama bulunmuyor, tek tek oalrka değil genellikle bölge olarak yakın diller oalrak çalışmalar birlikte yürütülüyor
Ilknur: yurtdışı ile entegreli olarak devam etmektedir
dedıgıne bakılırsa hala devam edıyor cevırı ıslemı :D
Kim bu ilknur acaba bende ne zaman birşey sorsam bu çıkıyo karşıma birde sinem var msn adresini istiycem bakalım verecek mi :D
yeni edinidiğim bilgi
Ilknur: Bu ay sonuna doğru kişisel olarak çıkacağını düşünüyorum ancak bu şahsi görüşüm ancak temmuza da sarkabilir
Ya kızdan msn adresini istedim vermedi:D:D