hemde ne yalan, resmen unutulduk, yoksa Türkçe versiyonunu yapmaktan vaz mı geçtiler. :)
Vista SP2 Türkçe Ne Zaman: Yanıtı..
demedim mi İbrahim bu sp2 çıkmaz diye
unutmamışlardır da pek sallamıyolar sanırım bizi aslında tepki göstermek lazım buna.
sallamamak değil de adamlar cok onceden planladıkları programa uyuyorlar... ılk cıkan wave0 5 dıl o da 26 mayısta cıktı yanlıs hatırlamıyorsam wave1 ıse yanı tum dıllerı kapsayacak olan ıse 6 hafta sonra demıslerdı...yanı daha 1 ay olmadı bıle... gercı sp1 de 1 ay olmadan cıkarmıslardı ama ınsaallah dedıklerı gıbı 6 hafta olmaz...
ve bir de sallamıyorlar demeyin sadece turkce cıkmayacak 36 dılde cıkacak.. bu yuzden 36 dılı konusan ınsanlarda beklıyor... Yanı sallıyorlarsa aslında o dıllerı konusanları toptan sallıyorlar
Hâlâ yok ya, inanamıyorum! Microsoft'u aradığımda telefona çok tatlı sesli bir bayan çıkıyor diye ağzımı bozamıyorum. Benim anlayamadığım, neden yanlış bilgi veriyorlar.
demedin mi hala çıkmadı diye emo
My EmoHâlâ yok ya, inanamıyorum! Microsoft'u aradığımda telefona çok tatlı sesli bir bayan çıkıyor diye ağzımı bozamıyorum. Benim anlayamadığım, neden yanlış bilgi veriyorlar.onlar nerden bilsin koyuyolar birini telekomun yetkilisi kigi oda kendini yırtıyo orada :D onlar Türk nasıl olsa :D
önümüzdeki salı değil de win7 çıkacağı gün
baran101010evet aradaşlar önümüzdeki salı aynı heyecanla burdayıNe salısı ya? Sanki her hafta derbi maçı heyecanla bekler gibi. Eğer en geç yarın sabah demişler ise tahminimce bugün yayınlanır.Son Düzenleme: My Emo ~ 24 Haziran 2009 11:30
FIRTINA886önümüzdeki salı değil de win7 çıkacağı güWindows 7'nin final sürümü değil değil mi? 2010'un hangi ayında çıkar tahminince?Son Düzenleme: My Emo ~ 24 Haziran 2009 11:32
Eltahir müşteri hizmetlerini aramıştı 23 haziran olarak söylemişlerdi çıkış tarihini. Bende dün aradım(23 Haziran)öğleden sonra, bugün yayınlanacak dediler(dün için), yayınlanmadı. Az önce Online destekte MS görevlisi ile konuştum henüz yayınlanmadığını, İlgili departmanın çalışmalara devam ettiğini söyledi. Açıkçası fazlada bilgisi yoktu.
Ben biraz eleştirdim tabi :" 23 haziran dediler siz çalışmaların devam ettiğini söylüyorsunuz " gibi fakat "net" bir bilgisi yoktu. MS'ten aldığımız 23 Haziran haberlerinden sonra SP2'nin çıkmayışı üstelik diğer dillerde 1 ay önce çıkmış olması akla tek bir problemin olmuş olabileceğini getiriyor o da "yerelleştirme çalışmaları".
Yinede "heran" çıkabilir bence SP2...
My EmoWindows 7'nin final sürümü değil değil mi? 2010'un hangi ayında çıkar tahminince?Ekim 2009 Windows 7 Çıkıyo ;)
FIRTINA886Ekim 2009 Windows 7 Çıkıyo ;)Microsoft Türkiye yetkilileri söylemişse inanma.
Ya arkadaşlar şuranın telofon numarasını verinde bi bende arayım..
by_erkutYa arkadaşlar şuranın telofon numarasını verinde bi bende arayım..444-67-87
Arkadaşlar yetkiliyle konuştum buyrun bakın ne diyor:
Şimdi de internet üzerinden bilgi almaya çalıştım. Bu sefer farklı bir cevapla karşılaştım. Aynen aktarıyorum:
Ilknur: Merhaba ben İlknur, size nasıl yardımcı olabilirim?
Can: Merhaba.
Türkçe Vista SP2'nin ne zaman yayınlanacağı hakkında bilgi verir misiniz? 23 Haziran demişlerdi, fakat 24 oldu; hâlâ ses seda yok.
Ilknur: Henüz Vista sp2 türkçe yayınlanmadı, ilgili birim tarafından çalışmalar devam etmektedir. Çıkış tarihi ile ilgili henüz kesin bir bilgi verilmedi
Ilknur: www.microsoft.com.tr sitemizden ve haber gruplarımızdan takip edebilirsiniz
Can: Peki çıkış tarihi ile ilgili tahmininiz var mı? Çünkü her kafadan bir ses çıkması saçma sapan bilgiler içerisinde yüzdürüyor bizi.
Ilknur: Bize de çıkış tarihi ile ilgili henüz kesin bir bilgi verilmedi ancak bir duyuru olursa memnuniyetle yardımcı olmak isteriz
Can: Yardımlarınız için teşekkür ediyorum. İyi çalışmalar. Hoşça kalın!