Linkleri banada yollarmısın..
Windows 7 7 RTM Build 7260 Sızdı (yeni)
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.selam amma naz ediyorsun yani kac oldu istedik niye göndermiyorsun kac oldu isdedik
numbbyamalı bohçaya döndürdüler xp de vista da daralWindows işletim sistemlerini böyle hazırlıyolar zaten build geliştirerek yoksa eksiklerini nasıl gidercekler sorunsuz ve başarılı bir final sürümü içinn...
Sağol kardeş linki atmışsın.. Bunu sen kurdunmu yada kuran varmı performans açısından bir değişiklik varmı...??
Bunu kurduktan sonra microsoftun sitesinden aldığımız win7100 keyleri kullanabilirmiyiz.. Yada kendisi direk otomatik yapıyormu...
bende alabılırmıyım torrent var sana daha cok sevaba gecersınız
bağada bi dane torrent please !!!
BU SÜRÜMÜN 64 BİT OLANI ÇIKTI MI YA DA 64 BİTLİK EN SON VERSİYON HANGİSİ
Corpixx arkadaşım Torrent rica edebilirmiyim.Sağol
Mustafa@PC32-bit 7260 torrent linki var mı ?Banada lütfen ve varsa tr dil paketiyle birlikte yollarsanız sevinirim.
corpixxYolladım. Hepinize :Saolasın.
Gelen rapid linklerinden indirdim. Upgrade yapmak istedim "Your current version of Windows is more recent than the version you are trying to upgrade to. Windows cannot complete" hatası aldım. 7231 kurulu. 1.2 gb inen torrent dosyasını da yavaş iniyor diye durdurmuştum. birde yer açmak için yarım torrent dosyasını sildim. Bu ne şimdi şakamı
manken42Gelen rapid linklerinden indirdim. Upgrade yapmak istedim "Your current version of Windows is more recent than the version you are trying to upgrade to. Windows cannot complete" hatası aldım. 7231 kurulu. 1.2 gb inen torrent dosyasını da yavaş iniyor diye durdurmuştum. birde yer açmak için yarım torrent dosyasını sildim. Bu ne şimdi şakamısana diyor ki "şuanki windows sizin yükleyeme çalıştığınızdan daha yeni. kurulum tamamlanamadı." yani indirdiğin ve "yeni sürüm" sandığın şey aslında gerçek değil ve sendeki zaten yüklü olandan daha eski, sil gitsin onun kurulum dosyasını.