Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
119 mesaj
boş iş varsa link, adres koyun görelim
boş iş varsa link, adres koyun görelim
subasiSimdi benim anlamadigim,ben microsoftun sitesinden indirirken,%13'ken,%100 yuklenmis hali ile,ve yuklenip bitmis dokuman dosyasinda dururken resimliyorum,ve size bu resimleri sunuyorum,siz hala microsoft'danmi indiriyosun diye soruyorsunuz,ya arkadaslar lutfen resimlere bir bakin,bugune dek burda paylastiginiz Win7 surumlerini boyle benim gibi indirirken indirdikten sonra iso dosyasini resimleyen oldumu.link varsa gönder laf salatalığı yapma
subasiSimdi benim anlamadigim,ben microsoftun sitesinden indirirken,%13'ken,%100 yuklenmis hali ile,ve yuklenip bitmis dokuman dosyasinda dururken resimliyorum,ve size bu resimleri sunuyorum,siz hala microsoft'danmi indiriyosun diye soruyorsunuz,ya arkadaslar lutfen resimlere bir bakin,bugune dek burda paylastiginiz Win7 surumlerini boyle benim gibi indirirken indirdikten sonra iso dosyasini resimleyen oldumu.arkadaşım ortaya birsey atıyorsun link veririm diyorsun vermiyorsun madem birsey attın ortaya linkini ver bizde anlayalım ne kadar gerçek
subasiSimdi benim anlamadigim,ben microsoftun sitesinden indirirken,%13'ken,%100 yuklenmis hali ile,ve yuklenip bitmis dokuman dosyasinda dururken resimliyorum,ve size bu resimleri sunuyorum,siz hala microsoft'danmi indiriyosun diye soruyorsunuz,ya arkadaslar lutfen resimlere bir bakin,bugune dek burda paylastiginiz Win7 surumlerini boyle benim gibi indirirken indirdikten sonra iso dosyasini resimleyen oldumu.Sen MS'in sitesinden download'a açıkmış gibi 7268'i download etmişsin en azından resimler öyle gösteriyor.Oysa MS'in sitesine girildiğinde RC 7100 sürümü hala devam ediyor.Anlamadığım(ız) nokta da burası zaten.7268'i MS'in sitesinden indirmen ?
subasiSimdi benim anlamadigim,ben microsoftun sitesinden indirirken,%13'ken,%100 yuklenmis hali ile,ve yuklenip bitmis dokuman dosyasinda dururken resimliyorum,ve size bu resimleri sunuyorum,siz hala microsoft'danmi indiriyosun diye soruyorsunuz,ya arkadaslar lutfen resimlere bir bakin,bugune dek burda paylastiginiz Win7 surumlerini boyle benim gibi indirirken indirdikten sonra iso dosyasini resimleyen oldumu.Arkadaşım bende resimledim dikkat ettiysen... Yükleme öncesi bilgisayarına kayıt etmeden önce istediğin isimi koyabilirsin yani İstersen 7500 sürüm diye adlandırabilirsin yani...Hoş şeyler değil bunlar...
7260 32 bit Torrent Link alabilirmiyim.