elaziglisana diyor ki "şuanki windows sizin yükleyeme çalıştığınızdan daha yeni. kurulum tamamlanamadı." yani indirdiğin ve "yeni sürüm" sandığın şey aslında gerçek değil ve sendeki zaten yüklü olandan daha eski, sil gitsin onun kurulum dosyasını.Ne demek istediğini biliyorum. Corpixx'in bana 7260 diye gönderdiği ve inen partlarda ve dosyada 7260 yazmasına rağmen bendeki 7231 den eski çıkması şaşırttı beni. Kurulum sırasında kabul edilen anlaşmanın en altında zaten Rc yazıyordu baktığımda. 7260 resimlerinde orda RTM yazıyor. Bende toreenti baştan indiriyorum. İnşallah onda sorun çıkmaz. Öğlene tamamlanır yuklerim bir sorun olmazsa.
Windows 7 7 RTM Build 7260 Sızdı (yeni)
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Banada lütfen varsa tr dil paketini yollarmısın
Büyük bir azimle indirdiğim torretn dosyasıda elimdeki sürümden aşağı çıktı Corpixx nasıl link bunlar. 7260 dan düşük bu linkler. Yanlış linkler mi gönderdin yoksa otomatiğe alaca derken
Tr muı paketi gören duyan paylaşsın:)
7260'ı kurdum muı çıkar ve herhangi bir sorun yaşamazsam bununla biraz giderim:)
7260 x64 sızdı, bu arada bu sürüm RTM değil RTM adayı sürümlerden biri sadece. Tavsiyem kimse birşey indirmesin, WZor bugünden itibaren RTM'in sızacağını söylüyor. En geç bir hafta içerisinde rtm elinizde olur, acele etmeyin.
Arkadaşlar bende indirdim dvd ye yazdım ama kurmadım bu 7260'ı kuran biri varsa ayrıntılı olarak ne artıları olduğunu paylaşabilirse sevinirim boşuna geçmek istemiyorum.. Bide nette bazı yerlerde fake diyorlar doğrumu.. Aklımız karıştı...
7268.0.090620-1322_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRC1CULFRE_EN_DVD.iso
enson
7300 rtm e az kaldı
ARKADAŞLAR WİN 7 7260 32 BİTLİĞİ KURUNCA BUNUN KULLANIM SÜRESİ NEZAMAN DOLUYOR.WİN 7 7100 GİBİMİ ACABA.
subasiYa arkadaslar hayret ediyorum sizlere ya.technet premium yada msdn premium üyeysen bunlar sahte değil...
Arkadasim senin bu yukar'da verdigin versiyon sahte,yani birileri uzerin'de oynaya oynaya bu hale getirmis sizlerde RTM diye atliyorsunuz uzerine.Arkadaslar dikkatli olun,microsoft'un haricin'de hic bir yerden indirmeyin,makinaniza yazik,dunya kadar para veriyorsunuz sonra neydigi bellisiz,kim ve kimler tarafindan modifiye edilmis bunlari bilmeden ve hic dusunmeden makinaniza kuruyorsunuz.
Link'leri yollayan arkadas ben makinama kurmadim diyor,siz ha bire banada yolla banada yolla diyorsunuz,hele ilk once arkadas bir kendi makinasina kursun denesin,resimleri buraya koysun,farklarini iyice bir anlatsin,oyle degilmi.onlardan sızıyor.
en basiti sertifikalara bakmaktır.
build tarihi ile sertifika tarihi aynıysa sorun yok.
ama farklıysa dediğin gibi sahtedir.
7229 32 bit linkleri gönderirmisiniz düzgün olani bosa indirmiyeyim
subasiArkadasim sakin beni yanlis anlama,benim seni sucladigim falan yok,Şimdi siz 7268'i MS'in sitesinden indirebilirmisiniz diyorsunuz ?
Tam tersine iste senin dedigin sitelere sizdiran insanlarin kotu niyetli olabileceklerini anlatmaya calisiyorum,yoksa benim bur'da hic bir arkadasima suclama yapamam,bende biliyorum bur'da kendi aranizda paylastiginiz surumleri baska sitelerden aldiginizi.Bunlari sizdiran insanlar arasinda kotu niyetli kisiler olabilir demek istiyorum.Simdi siz 7268 surumumu istiyorsunuz,Ben size vereyim,
hemde microsoft'dan indirme,tertemiz,temiz olduguna istediginiz yemini'de ederim,buyurun bakin isteyene'de ozelden yollarim.
subasiBuyurun arkadaslar size dusen sadece DVD'ye yazdirmak,Nasıl Ms'in sitesinden indirdin ?
Tertemiz Microsoft'dan.Orijinal el degmemis.isteyen varmi.
ben de alayım dedim cevap yok
Orjinal sitesinden halen Windows 7 RC 7100 yayınlanmakta...Yukardaki arkadaşa microsoft özel çalışıyor herhalde..
evet bende alayım dedik cevap yok
birseyler yazılıyıor ama ortada birsey yok link istiyouz link yok oyun mu oynuyoruz