Arkadaşlar Windows 7 RTM Candidate build 7260 x86 Sadece
İso Uzantılı sızdı..
Tamam Arkadaşlar İsteyen Özelden mesaj atsın..
[resim][/resim]
Windows 7 7 RTM Build 7260 Sızdı (yeni)
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.emin misin rtm olduğuna
bana gönderir misin
boşu boşuna indirmeyin 7229 boot dosyaları uyum sağlamamış beklemede kalın solor u biliyorum takılıdığı yer belli
ben denemedim akrdeşim upload adam torrenti seed etmeyi durudurdu zaten kendisi yazıyoo...
rapid linkleri düşmüş isoya çevrilmiş.
matador hız nasıl :D ama hepsiburadadan ram ile harddisk sipariş ettim notebook için. 4 gb ye çıkartıyorum birde 7200 devir 2.5" notebook hdd aldım cumaya - cumartesi gelir inş. 7260 ta rtm ise artık kurarım ama resimden hiç rtm ye benzemiyor. daha rtm ye var. 7300 de herhalde rtm olur.
performans nasıl.
performans iyi ram kullanımı dusmus, sistem puanlama yine değişmiş ekran kartımın puannını düşürdü hatta işlemciye bile 7.3 ten 7.2 verdı, 6 tema var stabil suanlık bu kadar
dostum rapid 32 bit iso pm atar mısın
alphidostum rapid 32 bit iso pm atar mısıatarımda daha yenı başladım yahu uploada
bitince bekliyorum sevgili matador
özelden mesaj atılmıyor yani atamadım linki gönderir misin bana.. teşekkür ederim.
Görünüm olarak aralarında pek fark olmayabilir ama performans olarak çok fark var bence de.
rtm ye 40 build kaldı hazır olun
3-4 gün cumartesine kadar imzalanıyo gün kaldı desek daha doğru olur tabi nezaman sızcağını bilemem ama yakın :)
sp 1 işi ortalığı iyice bulandırdı zaten. olmasın sp1 falan hatta servis pack i hiç olmayan bi windows temenni ediyorum artık yeter update mupdate kabak tadı verdi
yamalı bohçaya döndürdüler xp de vista da daral geldi
selam sayin arkadasim banada gönderirmisin