şuan 5 mayısa girmiş ülke yokmudur sanırım yarın 8 i bulur
1 saat 32 dkk
Windows 7 RC geldi geçti ama konuyu geçen olmadı !
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.00:00 yalan olur bence ümit etmeyin pek en iyi ihtimal 02:00 ama bana kalırsa sabah 7 ya da 8 gibi çıkar.
Mustafa Cansanırım 02:00da ama 00:00da çıkmasını ümitabi geçen beta da yaptıkları gibi yapmasınlar :D öğlen yayınladılar biz anca akşam aldık :D yine öle olmasın :D zaaa :D son 1 saat 31 dk
Amerika ile aramızda 7 saat olduğuna göre sabah 07:00'de çıkması büyük ihtimal. Yani 8 buçuk saat var daha.
bence herkese aynı saatte verilir ülkeler aras ayrımcılık yapamaz onların .... :D ne öle yok abd ye uycaz yok almanyaya uycaz alayına gider türkiye öle şeymi olur :D 00:00 da bekliyorum win 7 yi burda :D gelmezse obama yı indirtirim ordan :D bi pabuö da ben atarım sora :D :D :D
ulan 00:00 da çıkmasın bn ona bot atarım bea hemde 45 nömera :D
büyük ihtimal bide 00:00 da verilmez acaba diyorum biz bunları mahkemeye versek bizi kandırıp hayallerimizle oynadılar die kazanırmıyız
gelir arkdaşlar 00.00 da ama download hızı çok yavaş olur gibi geliyor bana
OptiqpasqaNbence herkese aynı saatte verilir ülkeler aras ayrımcılık yapamaz onların .... :D ne öle yok abd ye uycaz yok almanyaya uycaz alayına gider türkiye öle şeymi olur :D 00:00 da bekliyorum win 7 yi burda :D gelmezse obama yı indirtirim ordan :D bi pabuö da ben atarım sora :D :D :1) Yaş kaç canım senin?
2) Dense ki "Pardus, 5 Mayıs'ta hizmete sunulacak." Bizim saatimize göre mi sunulur Amerika'ya göre mi İspanya'ya göre mi? Tabii ki Türkiye'ye göre.
tetik_23büyük ihtimal bide 00:00 da verilmez acaba diyorum biz bunları mahkemeye versek bizi kandırıp hayallerimizle oynadılar die kazanırmıyıaslında iyi fikir mahkemeye verelim donlarına kadar alalım :d HALA YAYINLMAZLARSA DONLARINI DA ALALIM :D
Arkadaşlar, bence 08:00'de sunulacaktır. Pardus'tan çıkın yola.
:D 18 ne oldu kötü bişeymi dedik ayrımcılık yapmasınlar ne o zaman 5 mayıs demişsse bizim 5 mayısımız da versin giriş saatinde versin alalala :S
kazanoaslında iyi fikir mahkemeye verelim donlarına kadar alalım :d HALA YAYINLMAZLARSA DONLARINI DA ALALIM :
yada olmadı bunları protesto edelim hatta h@cker abilere söleyelim microsoftu indirip türk bayragı assınlar ozaman hani donu indirip arkaya bakınca gözükür ya öle olurlar işte
ama sizcede öle deilmi niye bizim saatimize uymuyolar bi kerede xD
OptiqpasqaN:D 18 ne oldu kötü bişeymi dedik ayrımcılık yapmasınlar ne o zaman 5 mayıs demişsse bizim 5 mayısımız da versin giriş saatinde versin alalala :bence ülke ayrımı olmaz gmt 0 da verirler yani türkiye saatiyle 02.00 da
:D gene biz iki saat geçikmeli alcaz ya diger ülkeler :D bizden bi gün sonra :D
durun durun şu 12 yi bekleyelim bişi olmazsa avrupa insan hakları mahkemesine gideriz:D hayallerimizle oynadılar hakim amca der windows larını başlarına yıkarız :d allah vere de iyi bi don giymiş olsalar :D
yaw kankiler bu kadar dert etmeyin 12 de gelmezse bn bi telefon açarım bill gatese nerde lan bu win7 ler derim alırım donunu felan :D ONUN DONU DA İYİ PARA EDER HAA :d o parayla yeni bi windows kurulur :d