of ulen of 7100 rc kullanıyoz yinede tatmin olmuyoz. türk işi işte nolcak. sabırsızlık kanımızda var :)
umarım 12 den sonra havamızı almayız :))))) bende saysam mı ki? ama ben 3000-5000 den başlasam daha iyi olur :) bana kelek atçaklar gibi geliyo...
Windows 7 RC geldi geçti ama konuyu geçen olmadı !
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.biz bu tempoyla gidersek bu konuyu gece 00:00 a kadar 100 sayfaya ulaştırırız
umarım sonu hüsran olmaz
gerçi ben 02:00 da bekleyecem
abi türkçe içinde entegreli mi olcak
yoksa yama falan mı indircez
şöyle bana da yer yer açin bakiym :]
:D bizi anca google amca kurtarır dicem :D ama oda ordan galiba ?
ooooo bir sürü kkişi de var burda.yav bu satte bukadar kişi burda online olurmuydu yavv.herkes yemyeşil yanıyor.valla burda bukadar kişi varsa tümevarımdan su sonuç çıkıyor:serverler çökcek :/ hadi gidin bakiym yatapımıza gec oldu hihihi:)
aaa beyler win7 sitesine girin bi yeni bi bilgi var pek ingilizcem olmadığı için anlamadım ama yazıda turkish felan diyo bi bakın çabuk olun !!!
zhauhauha :D beyler balonunuzu patlatırım hee :D windows öle diyo :D
norn1 msj yazıyom 3 sayfa geçiyo aradan bu ne hız :):)
Murat_Sahinabi türkçe içinde entegreli mi olcakwindows updateden indiririz herhalde yada ayrı dosya entegreli sanmam
yoksa yama falan mı
norn1 msj yazıyom 3 sayfa geçiyo aradan bu ne hız :)
İpin ucu koptu chip sitesi tarihinde böyle hızlı ilerleyen konu görmemiştir :)
yoksa bekledigimizden erkenmı verdi bil amca
h@y@letİpin ucu koptu chip sitesi tarihinde böyle hızlı ilerleyen konu görmemiştir :)evet hızlı yazamıyorsun da spam var diye
:D yok ya yalandır belki orda yazar bize böle böle türklere ne windows :D ne donum hiç bişey vermiyom diye :D :D
olm bill gates adam mı yaw gören de windows buldu zannetcek :d
nornabi hasta oldum ben chip kankalarına, walla size bill gates dahil kimse yetişemez :)Bill kim ya o gelsinde ders alsın bizden
geçende onu :D bizim burdaki hancılarda gördüm :D xp sini kaybetmiş onu arıyodu haha :)
55 dk arkadaşlar ha geyret ha sabır:)))