sırf bu konu için bile 00.00 da verirler bence )
Windows 7 RC geldi geçti ama konuyu geçen olmadı !
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.yalnız 02:00da amk hala 4 mayısta olacak bence beklemyin sabah anca.
e2008sırf bu konu için bile 00.00 da verirler bence )
Mustafa Cangelmesse 02.00 da hep birlikte serverlere saldırıyoz ddos laGelmeyecek 02.00'de. Boşuna beklemeyin. İlk beta, 7000 hemen geldi mi? Hayır.. Çünkü ABD'de saat:
AMERİKA SAAT DİLİMİ OLARAK 6 BÖLGEYE AYRILIR.
Bunlar;
* Doğu (ET – Eastern Time): - 7
Maine, New Hampshire, Vermont, Massachusetts, Rhode Island, Connecticut, New York, New Jersey, Delaware, Maryland, Pennysylvania, Virgina, North Carolina, South Carolina, West Virgina, Michigan, Ohio, Indiana, Kentucky, Tennessee, Gerorgia, Florida
* Merkezi (CT – Central Time): - 8
Alabama, Tennessee, Kentucky, Mississippi, Illinois, Wisconsin, Minnesota, Iowa, Missouri, Arkansas, Lousiana, North Dakota, South Dakota, Nebraska, Kansas, Oklahama, Texas
* Dağlık (MT – Mountain Time) = - 9...
North Dakota, Saouth Dakota, Nebraska, Colarado, New Mexico, Montana, Montana, Wyoming, Idaho, Utah, Arizona
* Pasifik (PT – Pasifik Time) = - 10
Idaho, Washington, Oregon, Nevada, California
* Alaska ( AT – Alaska Time) = - 11
* Hawaii (HT – Hawaii Time) = - 12
vermezlerse mustafa can arkadaşımızın kapısındayız millet hazır olun :))
e2008vermezlerse mustafa can arkadaşımızın kapısındayız millet hazır olun :))biz her zmn hazırız abi onu mustafa can düşünsün :d konuyu açan o :d
nornSteve Ballmer'ı aradım. rica ettim birazdan usa saatini tr saatine çekecek. bizde hemencik indirivercez. ulemmmm böle bişey olsada bizde beklemekten kurtulsak. adamın oturup beklemekten **tünde çıban çıkacak yeminlen :=)çıkıcak mı çıktı mı :D
:D altın kaplama donu var bill gates in :D
OptiqpasqaN:D altın kaplama donu var bill gates in :olm o donu alıp kuyumcuya okutursak varyaa :d kendi windowsumuzu kendimiz kurarız valla :d
walla teleşlanması gereken mustafa arkadaşımız bizi heveslendirdi. manevi tazminat davasını mustafa can a karşı açacaklar sanırım 00.00 da gelmezse link :))
OOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNNNNNNNNN
DOOOOooOOOKKkKKKuuuuuuuzzzzzzzzzzzzZ
olm daha 1 saat var len düdük :D ne gerilim veriyon :D
SeeeeeeeeeEeeeeekkkkkkiiiiiiiiiiiiiiizzzz :D arada link verin nerdeydi o yer xD
:D aaa doru ya 11 e geliyo saat xD
OptiqpasqaNSeeeeeeeeeEeeeeekkkkkkiiiiiiiiiiiiiiizzzz :D arada link verin nerdeydi o yerabi başına güneş mi geçti daha 1 saat var :d çok heyecanlandın zaar :D
hahaha :D ben 23 gördüm ya :D bardonz xD şaka şaka :D ya üff beklenmez o saat :D
Bence boşuna sayıyorsunuz ya saat 02:00 da yada sabaha karşı indirmeye açılır.
çay çerez bi şeyler koyun şuraya böyle beklenmiyor :)
yaw beyler sırf gıcıklığına bizde bi işletim sistemi kuralım adı DON 7 olsun ve en geç amerikaya verelim :d