Biraz aşırı tepki veriliyor sanırım. Ama Windows'taki bu değişim (Vista'da görmedi bunu, ama hala vistamın yedeği durur) bunu hakediyor.
Windows 7 RC geldi geçti ama konuyu geçen olmadı !
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.vayy vay şimdi ben bi soru sorcam hekez bana gülcek en iyisi baştan sormayım .. nerden inidreces linkini verin baree.. yarın indirem
olm biz ne bekliyoduk yaw bn unuttum :d
Mustafa Cansanırım bu benim en çok uzayan konum oldu...Darısı benim konulara arkadaşım
:D bill gates i boşverinde simdi bunu yüklicez ? yazıcı tarayıcı fotokopı gibi aranjman ların sürümünü nasıl yapcaz ? mesela vista bi cıktı :d yükledik bi baktık kine A4tech kamera problemi war :D ve daha neler :D acaba bunda neler eksik xD
OptiqpasqaN:D bill gates i boşverinde simdi bunu yüklicez ? yazıcı tarayıcı fotokopı gibi aranjman ların sürümünü nasıl yapcaz ? mesela vista bi cıktı :d yükledik bi baktık kine A4tech kamera problemi war :D ve daha neler :D acaba bunda neler eksikbu söylediklerin yarın akşamın konusu hele bi indirip kuralım yaww :)
:D hade hayırlı olsun mustafali :D daha nice rep lere :D ya iyide :D bizimle aynı zamanda hangi ülkeler indiriyo bileniniz varmı ?
e2008windows 7 RCsaol abi yaw konu çok kısa olduğu için unutuyo insan :d
Evet nerden indirilcek bi açıklık getirseydik önce :D:D
Bu arada hayalet arkadaşımızın bizlerle paylaştığı Türkçe Dil Paketi yüklü sisteminin ekran görüntülerini başka bir sitede gördüm. Ne gariptir ufak bir gülümseme belirdi yüzümde :)
arkadaşlar şuana kadar türkçe yayımlanmadı hala alman-japon-ispanyol-ingilizcesi var türkçeyi istedim hade lan dedi yok türkiş mürkiş dedi galiba tr dil paketine ihtiyacımız war herkes elinde bulundursun
:D ya bednce bu windows a 7 olmadı :D değiştirsek ne koyardınız ?
Yaşar TunaBu arada hayalet arkadaşımızın bizlerle paylaştığı Türkçe Dil Paketi yüklü sisteminin ekran görüntülerini başka bir sitede gördüm. Ne gariptir ufak bir gülümseme belirdi yüzümde :)Hadi ya link atar mısın özelden çok merak ettim onlar benim sistemin görüntüleriydi
OptiqpasqaN:D hade hayırlı olsun mustafali :D daha nice rep lere :D ya iyide :D bizimle aynı zamanda hangi ülkeler indiriyo bileniniz varmı ?bütün ülkeler bakalım ne olacak 02.00 da bekliyoz gel di geldi yoksa ben (ama benim konum bu bırakmam )
kazanosaol abi yaw konu çok kısa olduğu için unutuyo insan :bi bellek tazeleyin dedim o windows 7 rc yi görüp :)
e2008bi bellek tazeleyin dedim o windows 7 rc yi görüp :)
arkadaşlar bi link atıverin şuraya hayrına herkes sebeplensin millet bekliyo.
Performansınız düştü mü ne bi yavaşlama geldi sanki konuda :D
al abi link sana xxx.com :d abi biz linki bilsek burda ne işimiz var :d SENCE BİZ BURDA MUSTAFANIN KARA KAŞINA GÖZÜNE Mİ KALIYORUZ :D dimi musti :D