Elinde orjinal windows 8 bulunan burda yazı yazma hakkına sahiptir korsan windows 8 kullanan biri burda ne yazsada boş çünkü karalıcak.Ayrıca kötü performans alıcak çünkü korsan kullanıyor.
Driver hatalar dır bunlar hariç (yeni bir işletim sistemi bunlar normal) Arkadaş ben windows 8 de bunu begenmedim windows 7 de bu fazla dediginiz bişey varmı.
Ben yıllarca ms dos dan windows 95 kadar 95 den windows 8 betalarına kadar bütün beta ve işletim sistemlerini kullandım şuanda elimde orjinal xp ve orjinal windows 8 single lag 64bit var.Bugüne kadar windows 7 fazla sevmedim hep xp yi savundum windows 7 vista ile aynı tuttum çokta kullandım.Fakat xp keyfini sadece windows 8 de aldım.Windows 8 bedava da dagıtıldı çok ucuz fiyatlardanda satıldı.Ama insanlar akılsız.Bunu ben microsofttan rica etmiştim.Fakir halk alamiyor işletim sistemi çok ucuz olursa çok ça alınır dedim 79 tl ye işletim sistemi sattılar.Sonra 400tl oldu.Fakat insanlar windows 7 400tl den almalarına ragmen halen güncelleme bile çıkarılmayan ezik savunmasız amarikanın devlet dairelerinin bile kullanmadıgı bir işletim sistemi oldu windows 7.Çünkü çokça kullanıldıgı için savunmasız.Fakat windows xp çokta kullansa de çokça güncelme hatası giderildi.Halen bile hata konusunda kusursuz bir işletim sistemi var windows xp.Hdd bozulma sebebi windows 7.Bios göçmelerinin sebebi windows 7.Nekadar hata kusur varsa windows 7 den kaynaklı fakat insanlar halen windows 7 diyor.Sey yapan seviliyor hakketten bu böyle.