Bir şey al da hergün farklı farklı konularından kurtulalım. 2 kere pc alcam konusu. Yok tanıdık bilgisayarcı vermiyor. Yok ailem Xbox al dedi. Al da oyundan kalkama inşAllahKonsol alacağıma 400 TL daha katar, Kasa toplardım.
Anlatamıyorum aileme :D Olsun konsolda iyidir,en geç 3 güne alıcağız.Foto çeker atarım.Artık kesinleşti,xbox alacağım.
Gta4 te direksiyon seti ile taksicilik yapcam :D Buda benim fantazim :D
Oyun kolu takılıyormuydu xbox 360a ?
Son Düzenleme: ThekT0niC ~ 29 Temmuz 2012 20:38
Xbox tavsiyesi olan ?
Tamam al da o monitörün ile çek fişini çek falan da inanalım. Onu da mı tanıdık bilgisayarcıdan alcan hani ailen VatanPc'ye güvenmiyordu ya ondan dedim
Kredi kartı olsa Xbox Live'dan alabilirdiniz de artık şehrinizde varsa Xbox oyunu satan mağazalara bakarsınız.Havale felan yokmu ? Yada mersinde bulabileceğim biryerler varmı ?Mersinde oturuyorumda,mersinin içinde deyilim,tam bilmiyorum.
Bakarız ya,herşeyin bi çaresi bulunur.
Halamın oğlu mühendislik okuyor bu son senesi,xbox almış parasınıda ödeyemedi babasından para istedi :D Oda halo manyağı,arkadaşlarıyla halo oynayıp,kostüm felan yapıyorlar.
Son Düzenleme: ThekT0niC ~ 29 Temmuz 2012 20:41
Siz Mersin'deyken Mersin'i bilmiyorsanız ben Denizli'den hiç bilemem. İnternetten araştırın biraz.
Tamam al da o monitörün ile çek fişini çek falan da inanalım. Onu da mı tanıdık bilgisayarcıdan alcan hani ailen VatanPc'ye güvenmiyordu ya ondan dedimMonitör var zaten 21.5 yeter umarım konsola.
VatanPC ye gelirsek,aileme orjinal oyun istediğini anlattım,onlarda kabul etti,bu şekilde oldu.
Görüntü ve oynanabilirlik açısından ps3mü daha iyiydi xbox mu ?
More Minecraft:
SIGNED POSTERS ARE HERE! (you gotta select signed in the drop down!)
Order Tobuscus zip hoodies here and get a free slap bracelet!
This also works for European orders (here's the euro store)
Sign up for a Gamefly free trial HERE -
Playlists:
Main Channel -
Daily Vlogs -
Shirts!
Fans!
Twitter!
Toby Sucks at Minecraft Xbox 360 Part 222
Tags: minecraft day first playthrough part intro cinematic xbox 360 machinima gameplay commentary normal difficulty lets play
Xboxta minecraft süper görünüyor.
Kasa topluyordun noldu kardaş
Xbox 720 çıkacak1 sene sonra çıkacaksa alırım yenisinide,şimdi ben bunu alınca 2-3 ay sonra çıkacaksa o kötü olur işte :D
Napacamı şaştım,okulun açılmasına az kaldı.Canım çok sıkılıyor,benim pc hiç bi oyun oynatmıyo.Xbox'un yeni versiyonunu bekleme şansım yok,ayrıca yenisi çıkınca çok tuzlu fiyatta oluyo.
En iyisi ben şimdilik x box alıyım,yenisi çıkarsa bunu 1 sene daha kullanırım,o ucuzlayıncada onu alırım.Oda gider 2-3 sene.30 lu yaşıma yaklaşırım,sonrada zaten oyunlar bana eğlenceli gelmez :D
Pc ye alısmıs bir vatandas xbox dan 2 günde sıkılır :D bide origin oyun fiyatları var tabi pc nin yerini tutmaz ailene aynen bunu söle 2 senede eskiyo bunlar pc 6-7 sene gider de fazla ucuzculuk iyi degildir sonunda daha pis maliyetlerle bas başa kalmak var.
Pc ye alısmıs bir vatandas xbox dan 2 günde sıkılır :D bide origin oyun fiyatları var tabi pc nin yerini tutmaz ailene aynen bunu söle 2 senede eskiyo bunlar pc 6-7 sene gider de fazla ucuzculuk iyi degildir sonunda daha pis maliyetlerle bas başa kalmak var.Anlamıyorlar,bir kere gördüler artık xboxun fiyatlarını :D
Annemde tutturdu,direksiyon setide al,araba sürmeyi öğrenirim belki diye
Son Düzenleme: ThekT0niC ~ 29 Temmuz 2012 21:19
milletin ağzı var konuşuyor :D oyun salonu işletiyorum bilgisayarlarım ps3 üm xbox larım var ve en mutlu oldugun şey xbox ayrıca cok sıcakta durmadıkca kasma olmuyor. Xbox360 tavsiyemdir. ama daha var zamanı dersen XBOX720 (sanırım adı bu olucak) çıkacak bekle derim ;)
milletin ağzı var konuşuyor :D oyun salonu işletiyorum bilgisayarlarım ps3 üm xbox larım var ve en mutlu oldugun şey xbox ayrıca cok sıcakta durmadıkca kasma olmuyor. Xbox360 tavsiyemdir. ama daha var zamanı dersen XBOX720 (sanırım adı bu olucak) çıkacak bekle derim ;)Şimdi hocam,o çıkana kadar o hoo.Ama bekleyebilirimde,lakin satışa çıktığı sene bu meletler çok pahalı oluyor.Ben şöyle düşünüyorum.Şimdilik xbox 360 alayım,1.5 sene sonrada 720 sini alayım.Hem ozamana fiyatlarda makul seviyelere iner.
mantıklı olur senin için ;) PS3 mü? Xbox mu? diye sorarsan da sana Sony mi? Microsoft mu? diye sorarım :D cevaba gore karar ver :D
mantıklı olur senin için ;) PS3 mü? Xbox mu? diye sorarsan da sana Sony mi? Microsoft mu? diye sorarım :D cevaba gore karar ver :Hocam valla bu işlerden en iyi sen anlarsın,ikiside dünyanın en kaliteli markalarıdır.Daha önce hiç konsol almadım,bilemiyeceğim.
Google'da araştırdım,%90 sony diyor.
Son Düzenleme: ThekT0niC ~ 29 Temmuz 2012 21:35
xbox kesinlikle tavsiyemdir ;) ps3 kotu degil ama xbox daha iyi,sağlam, görüntü bakımından iyi ayrıca ileride kinect olayı var :D fifa 2013 de sesli oynama özelliği vs. vs. :D
kesin xbox al demiyorum haa :D alırsın beğenmezsin keyfine yazık olur ama şansın varsa xbox ve ps3 olan bi mekan varsa git ikisinede bak karar ver
kesin xbox al demiyorum haa :D alırsın beğenmezsin keyfine yazık olur ama şansın varsa xbox ve ps3 olan bi mekan varsa git ikisinede bak kararXbox alacağım çünkü görüntüsüde güzel,estetik,mimarik :D
Ayrıca ben genelde multiplayer oynarım,multiplayeri daha gelişmişmiş iksboksun.A
Ama yıllık para veriyormuşsun,yıllık kaç Lira ? ve ödeme şekilleri neler,az açıklarsan ii olr :D
Son Düzenleme: ThekT0niC ~ 29 Temmuz 2012 22:10
online hakkında bilgim yok k.bakma :D ama xbox satış tamir vs. işlerindde istanbulda güvendiğim bir isim var "Myrose Elektronik" danışabilirsin ;)
Hocam bundan alıyımmı ?http://www.teknosa.com/kategori/ ... _tomb_raider_konsol
Xboxu Ps3e tercih ederim :) çekirdeği windows tabanına yakın olduğu için daha yakın geliyor,Ve Kinect desteğini unutmamak lazım,Müthiş birşey,Nintendo halt yemiş :D ama Şu Xbox 720 olayı biraz vahim,Keşke elde kesin bilgiler olsa..