http://www.torrent-oyun.com/aksiyon/inversion-2012-(blackbox)-full-zamunda-torrent-indir-torrent-hizli/
inidirmeye değer mi ?
http://www.torrent-oyun.com/aksiyon/inversion-2012-(blackbox)-full-zamunda-torrent-indir-torrent-hizli/
inidirmeye değer mi ?
2 Gb indirsem mi indirmesem mi
Mersinde teknosaya baktım internet sitesinden,ama xbox'un stoklarda olmadığını gördüm,Ps3 varmış.Xbox oyunuda göremedim.Herhalde ps3 almak zorundayım,xbox alcaktım ama böyle yerlerde pek yaygın deyil,gerek kendi olsun gerek oyunları.İnşallah bulurum xbox ve oyunlarını satan bir yer.
Bulamazsam yine Teknosaya kalacak iş.Hey gidi günler hey,heves edip kasa diziyordum şimdide konsola kaldım.
bende 150 tane oyun var artık oynayasım gelmiyor.
Online pek oyun oynamam tarjım değil
Minecraftı oynasam kalpten giderim,ne o kutular öle,2012 yılındayız :Doğrudur,ilk oynadığımdada bana öyle geliyordu,sonra bağımlılık yaptı.
Canım sıkılınca girerim,fantazilerimi gerçekleştiririm kapatırım,mesela dev yer altı şehirleri,uzay gemisi
Ama hayla yaptıklarım bişeye benzemiyo :D
Son Düzenleme: ThekT0niC ~ 30 Temmuz 2012 01:47
Microsoft store yokki anasını satayım türkiyede :Birde şu internetten alışveriş olayı varmış,bi öğrensem internetten sipariş edeceğim,ama sorun orada işte,hayatımda hiç internetten sipariş etmedim nası olur onuda bilmiyorum
Google amcaya yazıyorum,bir sürü iksbaks oyunu çıkıyor,hangi site güvenilir bilmiyorum.
Son Düzenleme: ThekT0niC ~ 30 Temmuz 2012 01:56
Ben Laptopumu,2 telefonumuda internetten aldım,Alırken dikkat ettiğim tek şey vardı,Oda aldığım firmanın Mağazasının olup olmaması,sadece internet tabanlı sitelere güvenmiyorum. Bimekse baktınızmı,Çok iyidir,Ben telefonu sipariş ettikten 2 gün sonra elime geçiyordu,Hatta bikez siparişten ertesi gün aldığım bile oldu :D
Ben teknobiyotik.com ram sıpariş etmiştim eskişehire 3 saatte geldi
Bimekse baktım,2 tane xbox gördüm,ama bana 3rd hatasının az olduğu elite lağzım.
Teknosayada baktım,ps3 dolu ama xbox yok.Demek Türkiye'de o kadar yaygın bir konsol deyil xbox,ps3 reklamını güzel yapmış
Arkadaşlar,ps3 teki gta4 ile xbox'taki gta 4 arasında ne fark var ? Veya diyer oyunlardada,yani ps3 çokmu kötü görüntü veriyor xbox'a göre.Ben xbox'un oyun kollarını sevdim,ps3 e kıyasla,daha kolay kavranabiliyor.
Ankarada olduğu için eskişehire hemen gönderdiler.
Bimekse baktım,2 tane xbox gördüm,ama bana 3rd hatasının az olduğu elite lağzım.İnternetten GTA IV PS3 gameplay, GTA IV Xbox gameplay diye aratırsanız videolar çıkar oradan yola çıkabilirsiniz.Teknosayada baktım,ps3 dolu ama xbox yok.Demek Türkiye'de o kadar yaygın bir konsol deyil xbox,ps3 reklamını güzel yapmış
Arkadaşlar,ps3 teki gta4 ile xbox'taki gta 4 arasında ne fark var ? Veya diyer oyunlardada,yani ps3 çokmu kötü görüntü veriyor xbox'a göre.Ben xbox'un oyun kollarını sevdim,ps3 e kıyasla,daha kolay kavranabiliyor.
İnternetten GTA IV PS3 gameplay, GTA IV Xbox gameplay diye aratırsanız videolar çıkar oradan yola çıkabilirsiniz.Hocam,xbox daha kaliteli görünüyor hemde katkat,ama bazı oyunlardada ps3 kaliteli.Her açıdan xbox almayı düşünüyordum,ama piyasada xbox ve oyunları çok az.Bu olay sadece Türkiye'demi bilemiyorum,10 site baksam 9 u ps3 oyunları satıyor fe xboxa oranla %20 daha pahalı,ayriyetten xbox'a direksiyon seti üreten,2-3 marka var sanırım onlarda Türkiye'de yok,olsada bulunması imkansız neredeyse.
Bakalım ya,herşeyin bi orta yolu bulunur hocam.
1920X1080 ULTRA ayarda oynayabiliyor musunuz konsolda ? cevap hayır en düşük ayarda oynatıyor oyunun tadı çıkmıyor ve oyunları pahalı