1920X1080 ULTRA ayarda oynayabiliyor musunuz konsolda ? cevap hayır en düşük ayarda oynatıyor oyunun tadı çıkmıyor ve oyunları pahalıBilgisayar alma şansım gitti malesef,ben can sıkıntısından konsollara,telefonlara fln bakıyordum.Babamda su içmeye geliyormuş,gördü konsolların fiyatını,sordu oğlum bu kutune ?Konsol baba,neye yarar bu ?-Oyun oynanıyor baba,eğe ozaman bundan alsana ne diye o kadar para verdiriyosun pc ye.Tamam bu alınacak-Baba bunun oyunları çok pahalı-Ne kadar _50-150 tl arası deişiyo-Tamam,oyunlarıda az az alırsın sende. Ne desem anlatamıyorum.
Son Düzenleme: ThekT0niC ~ 30 Temmuz 2012 12:43
Xbox tavsiyesi olan ?
Alırsamda ps3 alırım madem öyle demiş oyunlarınıda aldırırsın
Media markt'te Kinect vardı,Xboxta olması lazım.Hay,unutmuşum Media marketi,mersinden onada bakayım,bide Teknosayada.Çok saol,hatırlattın.Xbox'u aldık,bide 3 ışık hatası varmış onda,oyunlarını bulmakta çok zor yaygın deyil + Görüntüsü çok güzel,ve çok güzel gamepadları var.
Yine ps3'e kaldık
Off,çok güzelde parasıda çok güzel bunun
Media Markete gittiğimde onada bakarım,büyük biryer,olması lağzım.100 -150lira civarında direksiyon seti lağzım bana
Xbox'a özel 3 tane direksiyon seti var,ps3 e özel bir sürü set var.Ozaman ps3 ile devam.
Son Düzenleme: ThekT0niC ~ 30 Temmuz 2012 13:00
Bu bir örnekti çin malları 50 150 tl arası
GTA 4'ü direksiyonla oynamak pek akıl kârı değil, kolla oynamanız daha iyi olur.
Araba sürersiniz sürmesine de ateş etmeniz vs. gerektiği zamanlarda zorluk yaşarsınız. Direksiyonlada hiç oynamayı denemedim o yüzden ama yarış oyunları gibi de olmaz asla.
Araba sürersiniz sürmesine de ateş etmeniz vs. gerektiği zamanlarda zorluk yaşarsınız. Direksiyonlada hiç oynamayı denemedim o yüzden ama yarış oyunları gibi de olmaz asla.Gta4'te harita kocaman.Arabayı alıyorsun,tuşa basıyosun araba son hızında gidiyo,hiç zevki olmuyor.
Zaten oynucam zaman gamepad takarım,araba sürcem zaman direksiyon seti.
Son Düzenleme: ThekT0niC ~ 30 Temmuz 2012 13:15
Bu xbox'taki gta 4
Buda ps3 teki,neredeyse %50 fark var görüntüde.
PLEASE SUBSCRIBE !!!
PSN ID: jeezy_8732
Buda PC,en az %200 fark var
Ps3te kullanılan grafik işleme teknolojisi,Donanımlar çok farklı,bu yüzden bi yerden kısmak zorundalar.Xbox almayı hayla çok istiyorum,ama Türkiye'de yaygın olmadığı için alamıyorum,alsamda oyun bulmada sıkıntı çıkacağını biliyorum.
Helede Xbox'ta minecraft süper olurdu :(
Son Düzenleme: ThekT0niC ~ 30 Temmuz 2012 13:55
Başlarım konsoluna en güzeli pc
PC'nin grafik kalitesi daha yüksek artık. Konsol yerine PC'de düşünebilirsiniz, birazcık düşürüverirsiniz maliyetini.
Böyle kalitede bi' grafik yeterli olur oynarken. İlla ki konsol derseniz yine siz bilirsiniz ama yeni oyunların kalitesi PC'lerde daha fazla artık.
PC'nin grafik kalitesi daha yüksek artık. Konsol yerine PC'de düşünebilirsiniz, birazcık düşürüverirsiniz maliyetini.Ailem 2300TL lik bilgisayardan vazgeçti,konsol al diyorlar.İkna etmeye çalışıyorum 1 gündür.Böyle kalitede bi' grafik yeterli olur oynarken. İlla ki konsol derseniz yine siz bilirsiniz ama yeni oyunların kalitesi PC'lerde daha fazla artık.
Konsonlarda yanılmıyorsam oyunları low ayarda oynatıyordu.