Gördüler düşük fiyatı,2300 neree 800TL nere.Tutturdular konsol al diye.Oof of.
Birazda ailemin kesesini düşünmem lazım,üniversiteye kadar idare ederim konsolla.Allah nasip ederde biriş sahibi olursamda kendi pc mi kendim alırım.
Gördüler düşük fiyatı,2300 neree 800TL nere.Tutturdular konsol al diye.Oof of.
Birazda ailemin kesesini düşünmem lazım,üniversiteye kadar idare ederim konsolla.Allah nasip ederde biriş sahibi olursamda kendi pc mi kendim alırım.
Gördüler düşük fiyatı,2300 neree 800TL nere.Tutturdular konsol al diye.Oof of.Hem iyi kalite ultra grafik diyordunuz şimdi de konsola geçtiniz. :) Konsol fiyatından birazcık daha yüksek fiyata bile iyi bir bilgisayar toplayabilirsiniz bunu da söyleyin ailenize. PC'nin yapabilecekleri çok daha fazla bunu da hatırlatın ailenize. Bir de söylersiniz konsola adam akıllı televizyon lazım diye o zaman etkisi olabilir.Birazda ailemin kesesini düşünmem lazım,üniversiteye kadar idare ederim konsolla.Allah nasip ederde biriş sahibi olursamda kendi pc mi kendim alırım.
Akıllı PC Toplama Sihirbazı
Kasa
1 x Aerocool Strike X GT 550W Mid Tower ATX Oyuncu Kasası 215,56 TL+KDV
İşlemci
1 x AMD FX-4100 Bulldozer AM3+ 8MB 3.6GHz Dört Çekirdekli İşlemci 254,77 TL+KDV
Anakart
1 x Gigabyte GA-970A-D3 AMD 970 AM3+DDR3 SATA3 USB3 ATX Anakart 208,82 TL+KDV
Bellek
1 x Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit PC Belleği (CMZ8GX3M2A1600C9) 134,19 TL+KDV
Ekran Kartı
1 x Sapphire ATI HD6850 1GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı (111800020R) 291,45 TL+KDV
HDD
1 x Seagate 500 GB 7200 RPM 16 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (ST500DM002) 168,60 TL+KDV
Optik Sürücü
1 x LG GH24NS90 24X SATA Siyah DVD-RW (Oem / Kutusuz) 46,85 TL+KDV
1320 tl oyunlarıda gece uyumadan önce torrenten indirirsin bedavaya gelir
Hem iyi kalite ultra grafik diyordunuz şimdi de konsola geçtiniz. :) Konsol fiyatından birazcık daha yüksek fiyata bile iyi bir bilgisayar toplayabilirsiniz bunu da söyleyin ailenize. PC'nin yapabilecekleri çok daha fazla bunu da hatırlatın ailenize. Bir de söylersiniz konsola adam akıllı televizyon lazım diye o zaman etkisi olabilir.Monitörünü kullan diyorlar,ultra grafikçi deyilim,ama ultra grafik istememin sebebi bilgisayarımın oyunlarda ultrada dahi kasmayacak şekilde performanslı olmasını istememdi.Aslında ben mediumdada oynarım.
Ama şimdi iş konsola kaldı,ailemin 360 derece döneceğini bilmiyordum .
Akıllı PC Toplama SihirbazıBu bilgisayar ultrada kasarmı ? Şaka şaka
Kasa
1 x Aerocool Strike X GT 550W Mid Tower ATX Oyuncu Kasası 215,56 TL+KDV
İşlemci
1 x AMD FX-4100 Bulldozer AM3+ 8MB 3.6GHz Dört Çekirdekli İşlemci 254,77 TL+KDV
Anakart
1 x Gigabyte GA-970A-D3 AMD 970 AM3+DDR3 SATA3 USB3 ATX Anakart 208,82 TL+KDV
Bellek
1 x Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit PC Belleği (CMZ8GX3M2A1600C9) 134,19 TL+KDV
Ekran Kartı
1 x Sapphire ATI HD6850 1GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı (111800020R) 291,45 TL+KDV
HDD
1 x Seagate 500 GB 7200 RPM 16 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (ST500DM002) 168,60 TL+KDV
Optik Sürücü
1 x LG GH24NS90 24X SATA Siyah DVD-RW (Oem / Kutusuz) 46,85 TL+KDV1320 tl oyunlarıda gece uyumadan önce torrenten indirirsin bedavaya gelir
Asıl sorun şurada,benim aile pek teknolojiden anlamıyor.Tabi onların zamanındayoktu böyle şeyler,babam sadece müzik açmayı biliyor,zaten ezber gidiyo.Bilgisayar ne desen annem ne olduğunu bilmez,bilgisayara televizyon der.
Şimdi ailem hiç bilmeyince,bende anlatmakta çok güçlü çekiyorum,bir kulaklarından giriyor bir kulaklarından çıkıyor.
Onlara oyun için bilgisayar toplamak enayilik gibi geliyor.O kadar parayı bir oyun oynamak içinmi vereceksin,zaten bilgisayarın var.Bilgisayarı bilgi için kullan diyorlar,ne güzel bilgisayarın var,bilgisayarı olmayanlarda var,şükret halinden.(diyorlar)
Son Düzenleme: ThekT0niC ~ 30 Temmuz 2012 14:36
Bu bilgisayar ultrada kasarmı ? Şaka şakaBabana oyun oynat bakalım biraz, fikri değişir. PSP'mde Angry Birds oynayan babam, makinenin analoğu bozulduğunda direkt olarak tamire ver ben karşılarım demişti. Babanın arabası varsa ve ona masraf yapıyorsa burdan yola çıkabilirsin sende.Asıl sorun şurada,benim aile pek teknolojiden anlamıyor.Tabi onların zamanındayoktu böyle şeyler,babam sadece müzik açmayı biliyor,zaten ezber gidiyo.Bilgisayar ne desen annem ne olduğunu bilmez,bilgisayara televizyon der.
Şimdi ailem hiç bilmeyince,bende anlatmakta çok güçlü çekiyorum,bir kulaklarından giriyor bir kulaklarından çıkıyor.
Onlara oyun için bilgisayar toplamak enayilik gibi geliyor.O kadar parayı bir oyun oynamak içinmi vereceksin,zaten bilgisayarın var.Bilgisayarı bilgi için kullan diyorlar.
Babana oyun oynat bakalım biraz, fikri değişir. PSP'mde Angry Birds oynayan babam, makinenin analoğu bozulduğunda direkt olarak tamire ver ben karşılarım demişti. Babanın arabası varsa ve ona masraf yapıyorsa burdan yola çıkabilirsin sende.Babam oyun sevmez,tek oynadığı mynette okey :D 10 yıldır oyun oynatmaya çalışıyorum,ara sıra oyun oynarım ona bakar,bakar bakar bişey anlamaz canı sıkılır gider.
Asıl canımı sıkan nokta şu,babama oyun için bilgisayara para vermek aptallık olarak geliyor.
Son Düzenleme: ThekT0niC ~ 30 Temmuz 2012 14:41
Baban haksız sayılmaz oyun için bir pc ye 3 bin tl vermek aptallık sayılabilir özellikle ultra high delisi değilsen bide ama gidipte parayı konsola gömmek sacma aynı fiyata güzel pc olur konsollar ın iyileri cokta ucuz deyil yani..Babam oyun sevmez,tek oynadığı mynette okey :D 10 yıldır oyun oynatmaya çalışıyorum,ara sıra oyun oynarım ona bakar,bakar bakar bişey anlamaz canı sıkılır gider.
Asıl canımı sıkan nokta şu,babama oyun için bilgisayara para vermek aptallık olarak geliyor.