Siz iyi ders dinlemişsiniz benim lise hayatım bilgisayar odasında geçiyor tabletler gelince derslere giricem artık
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.:D Yok yavvv o kadar kısa süreliğine giderse olmaz. Baya bir mesafe olması lazım. O kadar mesafe var arada yani, işik hemen gelemez ki. Kac milyon yil geciyor dunyaya gelmesi icin. Guneşin verdigi isik bile 30 dk da dunyaya gelirmis.Benim bildigim se orda yıldız fela nyok patlamıs yıldızların ıskları anca ulasıyor sönmüş bitmişler yani yanlıs biliyo olabilerim :D
Bigun internetimi düzeltirsem ilk iş bf3 origin alıcam :D
Kaç tl ki bunun orjinali ? Güzelmişte 100 tl üzeri idi orjinal oyuna para vermem.
130 tl miydi neydi en sn :D bunu oyna ben bunda takılıyorum single player ve botlar akıllı baya :D http://www.youtube.com/watch?v=ocnV-jAKqsM high detayda güzel oliyi gene :D
Doğru biliyon. Bende duymuştum onu. Yildiz Patlasa bile isiklari anca geliyomus. Amaaan neyse yaff. :DBenim bildigim se orda yıldız fela nyok patlamıs yıldızların ıskları anca ulasıyor sönmüş bitmişler yani yanlıs biliyo olabilerim :
Kulagin acildi mi okin? Bak eger gripsen de oyle oluyor bazen. Esnemesende agzini esniyormus gibi aç sonuna kadar. Açiliyo oyle yapinca.
bf3 ü orjinal alana kadar ben bf4 e para veririm beklerim bir sene
Doğru biliyon. Bende duymuştum onu. Yildiz Patlasa bile isiklari anca geliyomus. Amaaan neyse yaff. :DYok dostum acılmadı bi amuda kalkmadıgım kaldı aynı öle bide cınlıyoki ciiiciciaivüüüviivüüxcvücxüx sanki biri frekans la oynuyor gibi :DKulagin acildi mi okin? Bak eger gripsen de oyle oluyor bazen. Esnemesende agzini esniyormus gibi aç sonuna kadar. Açiliyo oyle yapinca.
Yoksa uzaylılar seninle irtibata mı geçiyor
Artık sana ışık hızında net verirler
O kartın mafia 2 yi son ayarda oynatması lazım
Mende 9800gt var araba sürmeler haric fps iyidi gene :D
ben yine kaçırdım muhabbeti :D
Karlı havada araba kullanması hoşuma gidiyor o oyunda
Bir ara internetim yoktu 3 tane oyunum vardı mafia 2 ,need for sped hot pursiut,call of duty black ops 10 kere bitirdim bunları
Bir ara internetim yoktu 3 tane oyunum vardı mafia 2 ,need for sped hot pursiut,call of duty black ops 10 kere bitirdim bunlarıBlack ops gibi iğtenc bi oyuna okadar katlanabildigin için seni tebrik ediyorum rezalet ötesi bir oyun cod serisinin utanc kaynagı bu arada 2010 dan sonraki cok az oyun 1 defadan daha fazla bitirilmeye değer bence bi elin parmaklarını gecmez ben residint evil 4 diger adıyla biohazard ı 4 defa bitiydiydim bi :D