Ya abiler ben alıntı yapıp mesaj yazıyorum 2 saat yaz yaz gönderiyoz yazılar yok oluyo sade alıntı cıkıyo yeni bi sorun cıktı sitede nedir bu böle ya.
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Sırf o yüzden kısa kısa mesajlar yazıyorum genelde .
"Öneriler dikkate alınıyor ve bir listeye diziliyor. Hemen olmaması yapılacak listesine alınmadığı anlamına gelmez bu arada ;)" demişti Selçuk İslamoğlu ama bir şey değişecek gibi durmuyor. Hataları düzeltmek çok zor sanırım (!)
"Öneriler dikkate alınıyor ve bir listeye diziliyor. Hemen olmaması yapılacak listesine alınmadığı anlamına gelmez bu arada ;)" demişti Selçuk İslamoğlu ama bir şey değişecek gibi durmuyor. Hataları düzeltmek çok zor sanırım (!)Bilmiyorum artık, halen standart editörde kopyala yapıştır yapılamıyor.
1 x CM Storm Enforcer Çift USB 3.0 Portlu Pencereli Miditower Kasa alacaktım toplayacağım sistemin yanında stoklarda yoktu mesaj attım teknobiyotiğe bir daha hiç gelmeyecek dediler stoklara ne yapacağım ben yaa çok beğenmiştim kasayı belki AeroCool Sixth Element alabilirim ama herkes 2dk'sını ayırıp CM Storm Enforcer kasa alıcam stoklara ne zaman gelir diye mesaj atabilir mi ?
Zorlarsak belki getirirler stoklara lütfen bu iyiliği benim için yapar mısınız ?
Napacaksın ki o kasayı hiçte hoş gözükmüyor
Haf 912 al o kasalar güzel para olsa ben onlardan alıcam :D.
Bende kafaya koydum ; AeroCool Strike-X GT Black 2 X Kırmızı LED Fanlı Full Siyah Mid Tower Oyuncu Kasası alacağım
Bana göre AeroCool Strike-X GT daha iyi.
Bu kasayı boş olarak satmıyorlar ki!
O kasa acayip yer kaplıyor
Bende 8 senelik kasa var hala :D shatin yeni sistem alırsamda buna kurucem.
Bende aopen kasa var bir tane boyutu midi tower gibi ama bilmiyom modeli.
Bende de aopen var aopen üst seviye sistemler için kasa değil.
Korsan film satışı yapanlar basmış forumu. Ayrıca fiyat farklarına bakın:
https://www.chip.com.tr/forum/harddisk-dolum_t249630.html
https://www.chip.com.tr/forum/hdd ... bedava_t249553.html
İnternetten film indirip izlemeye karşı değilim ama bu korsan DVD'ci/film satıcılarına çok sinir oluyorum. Hiçbir emek sarf etmeden para kazanıyorlar.