http://www.elektrodepo.com/?urun ... -Kablosu-96082.html söle bişi varda pahallı..Oha :O53 lira virmem buna
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Merhabalar herkese. Ben yokum akşama kadar. Akşam kimsecikler kaçmasın da sohbet yapalım :)
Sohbete gelsem, ben yazana kadar siz sohbeti bitirmiş olursunuz.
göksel abi şu avatarındaki adam kim ya da ne ?
yalnız bu kadar yavaş yazarsak chip online bizi troller (bakınız yazı yazarken refresh sorunu)
Ben size yetişiriiim.. :D Google playstore dan Türkçe q klavye indiriyorum. Suan ki klavye de q ama noktalı harfleri koymak icin harfe uzun basmak gerekiyor.
Ben geldim beyler. HD 4650 ile Cod mw3'te 1280x1024 her şey kapalı anti bir tek 2x ayarlar extra 40-43 fps arası gidip geliyor.
725 mhz ye 650 mhz oc yaptım bu sefer kartı çıkartıp kasadan temizledim :D
Ben geldim beyler. HD 4650 Cod mw3'te 1280x1024 her şey kapalı anti bir tek 2x ayarlar extra 40-43 fps arası gidip geliyor.Yüksek çözünürlükte anti-aliasing in kapalı olması fazla farkediliyor mu? Farkedilmiyorsa onu da kapat gitsin oyunun performansı artar ama cisimler tırtıklanabilir.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223846) ~ 04 Eylül 2012 18:24
Anti'yi 4x yaptım.
Ekran kartı fanına bir üfürdüm odada toz kalktı
625 mhz oc mi yaptın yuh :D :D shader clocku kaç yaptın :D
700 mhz ye 750 mhz yapmayı düşünüyorum :D
Sıcaklık boşta 45 derece oyunlara girince 65 derece oluyor.
Ekran kartına oc yi nasıl yapıyorsunuz? Bios ile alakası yok değil mi? Ayrı bir program mı indiriyorsunuz?