Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bunla şey bile çekilmez ,ellendiğinde sertleşen başka yerlerimiz de var
http://www.youtube.com/watch?v=7QBVFPUCoBU
Ttnetle hep hız sorunu çektim uydunete geçince video inceleme yaparım
Technopat forumda hizli yanit bolumu aktif degil yaa bende tekir. Telden mesaj atamiyorum, acaba cezami yedim.?
Hmm haklisin sosyalik belkide ondandır, tesekkur. :) 81 TL yi ödeyip dondurttuk interneti bilgisayarim bozuldugu icin. Actirdigimizda normal ucret gelir ay sonunda inş. :)İnternetten fatura detaylarına bakabilirsin sitesinden. Superonline'da çok rahat bakabiliyorsun müşteri numarasıyla girip ama TTnet'se onu bilmiyorum, vardır onun da.
abi ttnet kadar paragöz bir firma yoktur
4ay kadar net borcumu ödememiştim. icra mektupları gelmeye başladı yok evde olmazsanız kapıyı çilingir marifetiyle açarızda falan filanda adamlar 150 200tl için evimize zorla girip eşyamızı alıcak aman abi birdaha ttnetle işim olmaz
abi ttnet kadar paragöz bir firma yokturÇok pislik firma , taahüt verdiğinizde diyelim 2 sene geçti istediğiniz zaman interneti kapatabilirsiniz fakat4ay kadar net borcumu ödememiştim. icra mektupları gelmeye başladı yok evde olmazsanız kapıyı çilingir marifetiyle açarızda falan filanda adamlar 150 200tl için evimize zorla girip eşyamızı alıcak aman abi birdaha ttnetle işim
Bu 2 yıllık dönem içinde tarife değişikiği yaparsanız taahütünüz 1 sene daha uzuyor , kapatmaya kalktığınızda okkalı bir şekilde 200 tl sokuyorlar.
Çok pislik firma , taahüt verdiğinizde diyelim 2 sene geçti istediğiniz zaman interneti kapatabilirsiniz fakataynen verdikleri hizmet iyi olsa bazı şeylere göz yumarsın maalesef oda iyi degil :)Bu 2 yıllık dönem içinde tarife değişikiği yaparsanız taahütünüz 1 sene daha uzuyor , kapatmaya kalktığınızda okkalı bir şekilde 200 tl sokuyorlar.
"Hatalar ve görüşler" konusuna hataları yazayım dedim, forumu gezdikçe o listeye bir şeyler eklemek geliyor aklıma. Forumda gezinti hızını düşüren çok fazla gereksiz özellk var. https://www.chip.com.tr/forum/yen ... -vb_t242497_17.html
Selçuk Abi ilgeilenmiyor ya da ilgilenemiyor forumla. Bir iki hafta önce "anketlere oy vermeden sonuçları göremiyoruz" yazmıştım, ilgilenicem dedi ama hâlâ bir düzelme yok. Tasarım çok iyi ama bu hatalarla olmuyor.
http://www.kablotv.net/uydunet-tarifeler.html
sınırsız tarifelere bakın
abi ttnet kadar paragöz bir firma yokturO ne ki! Biz 12 sene önce eve uydu alicisi kurdurtmustuk. Sonra begenmedik aboneligimizi iptal ettirdik. Herkesin kullandigi klasik canak anten taktirdik.Gel zaman git zaman aradan 12 sene gecmis yil 2012 olmus posta kutusunda bi ihtarname... Taaaa 2001 yilinin faturasini odemediniz diyor. 15 TL lik borcunuz 100 TL olmustur. Odemezseniz icra micra.. ..4ay kadar net borcumu ödememiştim. icra mektupları gelmeye başladı yok evde olmazsanız kapıyı çilingir marifetiyle açarızda falan filanda adamlar 150 200tl için evimize zorla girip eşyamızı alıcak aman abi birdaha ttnetle işim
Kardesim aradan o kadar yil gecmis, borc mururu zaman denilen (zaman asimi) na ugramis. Yani kanuna gore bu adama ben borclu degilim artik. Kac kurusun pesine dusuyorlar iste.
O ne ki! Biz 12 sene önce eve uydu alicisi kurdurtmustuk. Sonra begenmedik aboneligimizi iptal ettirdik. Herkesin kullandigi klasik canak anten taktirdik.Gel zaman git zaman aradan 12 sene gecmis yil 2012 olmus posta kutusunda bi ihtarname... Taaaa 2001 yilinin faturasini odemediniz diyor. 15 TL lik borcunuz 100 TL olmustur. Odemezseniz icra micra.. ..adamlar 50 100tlnin hesabını yapıyorlar ve aradan 10yıl geçmiş evde olmazsanız çilingir marifetiyle kapınızı açarız diyorlar böyle birşey dünyanın hangi ülkesinde var bu kadar saçmalık olmaz 100tl için insanın özeline girmeye hakkın varmı birde izinsiz.Kardesim aradan o kadar yil gecmis, borc mururu zaman denilen (zaman asimi) na ugramis. Yani kanuna gore bu adama ben borclu degilim artik. Kac kurusun pesine dusuyorlar iste.
Son Düzenleme: Kanov ~ 04 Ağustos 2012 01:14