Kalkın sabah olduu :D
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Arkadaşlar Windows 8'in çıkışı çok yaklaştı fakat Windows RT ne zaman çıkacakmış?
Bende geldim ne olacak şincik
O zaman ben de geliyim :D macmilan nasılsın?
İyiyim son goku :D Öyle takılıyorum işte. Sen nasılsın?
Ben kaçayım ufaktan forum sizlere emanet
Bende geldim, herkes 2 3 tane almış arkadaşlarınada götürmüşler gittiğimde adam öyle demişti.
İyiyiz okin sen nasılsın ? Aldın mı monitörünü
İyidir dostum mafia 1 oynuyodum bi yeri ararken basım döndü az foruma bakam dedim :D. Daha almadım 3-4 gün içinde elime gecicek.
Bende artık forumu bırakıcağım 1 ay oyun oynıyayım biraz
Ya ben oyun oynarken bi hedefi veya bir itemi cok uzun süre ararsam at gibi terliyom fenalık geliyi resmen :D mafia dada patronun odasını bombalıcaz anahtar yok kapının ara dur 2 saat :D oyun cok güzel tavsiye ederim yılına göre değerlendirirsek mafia 2 ile kıyaslanabilir rahat bi şekilde :D
Benim grafikleri hoşuma gitmedi.
Evet öle bir sevisme sahnesi yapmıslar ucundan gösteriyolar gül gül geberdim öpüsüyolar iman kuvvetiyle tutturuyor hedefi karakterler :DD:D:
Mafia 3 çok süper olacak.
Mafia 3 çok süper olacak.Güzel olur bencede söle bişey var mafia 1 deki vuruş hissi 2 den daha iyi silahın tepmesi felan gercekci geldi bana 2 de okadar etkili değildi 3 de gelişir sanırım güzel bir oyun oynarız mafia 2 de sevmediğim şeylerden biriydi silah lar ve atıs hissi diğer yönleriyle güzeldi.