Nasıl 4 farklı sonu var ?
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.4 farklı versiyonda 4 farklı sonla bitmiş film. Ben Director's Cut olanı izlemiştim.
Filmi seyretmediysen izleme:
-----------------------------------------------------------------------
Different endings of Butterfly effect 1 compilation:
4 endings:
1- Theatrical cut ending
2- Happy ending
3- Open ending
4- Directors cut ending
Related videos:
Editing in the butterfly effect:
Çok saçma 1 filme 1 tane son yaparsın yeter, bu yüzden izlemedim izlemiyeceğimde.
Kimse yokken bende test oynıyayım.
Esaretin Bedeli harikaydı dün gece izledim :D
I am legendinde 2 farklı sonu vardı,ben mutlu sonu izlemişim şanstan.Benim izlediğimde en sonda yaratıklara ilaç bulunuyordu adam kadına veriyordu sonra patlıyordu bina. He beyler emre tilev vardı arkamızdaki şezlongda adam çok komik ya :D Derine gidiyo sonra küçük bir çocuğu var o geliyor baba gel diyo o da diyor sen gel 20 dolar verecem :D çocuğuyla top oynuyor golll diye bağırıyor :D :D :D
TTNET WiFi 4 kb/s hız var 10 dk sürem kaldı hediye süre :D
Bende bir sürü film indirdim, oyun indirdim artık oynayacağım.
Ben tesisin şifresini aldım ve buradayım :D
Bugün de Pulp Fiction'u izleyeceğim heralde bakalım durumlara :)
Ucuz roman'a yorumun nasıl olcak merak ediyorum .
http://www.log.com.tr/android-4- ... e-satisa-sunuluyor/ bir bakın derim.
Bu Ouya'yı hangi marka yapıyor? Galiba Tegra 3 ve Android varmış içinde. Ben bu ay aldıığım Level dergisinden inceledim biraz.
Bugün de Pulp Fiction'u izleyeceğim heralde bakalım durumlara :)IMDb Top 250 listesinde Godfather'la beraber yerini hak etmeyen bir film bence. Puanların filme değil de Quentin Tarantino, John Travolta, Samuel Jackson ve Bruce Willis'e verildiğini düşünüyorum. İzleyen çoğu kişi beğeniyor ama ben pek bir şey bulamadım bu filmde. Quentin tarantino'nun diğer filmi Kill Bill bundan daha iyiydi. Oyunculuklar için filme kötü de diyemiyorum 7,3/10 vermiştim filme.
Son Düzenleme: sosyalik ~ 25 Ağustos 2012 22:45