COD 4 93 kb/s ortalama ile 19 saat 45 dk da indi :D
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Justin bibere nasıl hayran oluyorlarsa oda olur merak etme
xfire yükleyecem :D cod 4 mp oynamak için :D nick düşünüyorum :D
Bende torrent ayarları ile oynıyacağım diye 3 saatte test drive 2 yi indirmişim haberim olmadan bide kablosuzdu ttnete bugün bir şey olmuş galiba imana gelmişler
aman dx 9c kurmadık diye açmıyor oyunu.bir daha kuracam :D
Yükledim ısınamadım wolfteamda o kadar rütbe atlayınca.
Normal duvar kağıdı kullan
Ben hiç ellemem kurarım oyunu direk girerim hem kullandığım win 7 home basic in areo duvar kağıdı desteği yok :)
Wolfteam acayip sarıyordu kışın.Hikayem şöyle :
Mevsimlerden kış, aylardan Şubattı sanırım,somestır ne zaman oluyorsa işte.Bir anda dışarıya bakıp karları izliyordum bir andan da Wolfteam oynuyordum ölüp ölüp doğma etabı.Başlangıç paketi mor pençe almıştım o zamanlar 800 bilmem kurt parası mı nakit mi neydi çok güzel sarmıştı buz kurt filan acayip zevkliydi.Şimdi oynasam mı bilmiyorum b*ku çıkmış diyor arkadaşlar.
Bende oynamıyorum o kadar rütbe atlamışken bıraktım ...
Wolfteam acayip sarıyordu kışın.Hikayem şöyle :bu kadar paragöz firma görmedim. b*ku çıktı oyunun dediğin gibiMevsimlerden kış, aylardan Şubattı sanırım,somestır ne zaman oluyorsa işte.Bir anda dışarıya bakıp karları izliyordum bir andan da Wolfteam oynuyordum ölüp ölüp doğma etabı.Başlangıç paketi mor pençe almıştım o zamanlar 800 bilmem kurt parası mı nakit mi neydi çok güzel sarmıştı buz kurt filan acayip zevkliydi.Şimdi oynasam mı bilmiyorum b*ku çıkmış diyor arkadaşlar.
Artık single takılıyorum kafam rahat çok çağaran oldu gitmedim .
Bende test drive 2 yi kurudum azıcık oynıyayım internet bağlantısını kesmem lazım oynamak için