İşte arkadaşlar GTA IV'ü oynadığım detay bu. Ve testte ortalama 31, en yüksek 39 fps çıktı.
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.İşte arkadaşlar GTA IV'ü oynadığım detay bu. Ve testte ortalama 31, en yüksek 39 fps çıktı.İyimiş senin :)Eskiden torrent'ta tam hızda indiremiyordum bandwidth ayarlarıyla oynadım şu anda tam hızda indiribiliyor. Yavaş indirenler buraya baksın: http://www.programlar.com/egitim/utorrent-e-ince-ayar/
Ayarları şöyle yaptım:
İyimiş senin :)Gönderme hızını 1 kb/s yap hızdaki farkı gör.Eskiden torrent'ta tam hızda indiremiyordum bandwidth ayarlarıyla oynadım şu anda tam hızda indiribiliyor. Yavaş indirenler buraya baksın: http://www.programlar.com/egitim/utorrent-e-ince-ayar/
Ayarları şöyle yaptım:
İndirince sınırsız yapıyorum ben
Torrentten dosya indirme işlemi bittiginde "indirme tamamlandı" diyor ve sonra indirilen dosyanin yuzde kac indigini gosteren yerde "gonderiliyor" yaziyor. O anda gonderilen sey nedir? Seed ile alakalı birşey mi?
evet,Sizin indirmeniz bittiğinde bile o göndermeye devam eder,Torrentin sistemi böyle :) herkes bi kaç kb veri gönderir,İndiren adam bunları toplar :)Hmm.. Ben bi keresinde dosyayı indirdikten sonra yine gonderiliyor dedi bende bekledim, bekledim, bekledim baya bi bekledim bi turlu bitmedi gonderme islemi bende kapattim.
Ben bu netle her indirmemde 400 mb felan paylasım yapıyorum :D cünki download cok uzun sürüyor upload 5 kb de olsa baya bi gidiyor :D.
Kesko hediye ettimişti
T10 uma Poweramp isimli mp3 player indirdim. Telefonun ses kalitesi süper oldu yaff.. :D Eqolayzır var programda bi ayar yaptım canavar gibi oldu hoparlorden gelen ses. Müzikler daha güzel geliyor kulağa. Şarkıdan şarkıya gecerken pat diye gecmiyor, sesi yavas yavas kısarak geciyor o ozelligi de begendim.
T10'u kırdım , şimdi samsung c450 kullanıyorum sarjı 1 hafta gidiyor
Tak etti canıma bu nedir her saniye kitleniyor, galaxy w alacağım.
Tak etti canıma bu nedir her saniye kitleniyor, galaxy w alacağım.Ben ne kadar ise yaramayan program var hepsini kaldirdim.. Az rahatladi telefon. Ama bazen kendini tam kapatmiyo da hani oturumu kapatiriz ya pc de. Aynen oyle oluyo pin istiyo telefon acik iken.. Niye oyle oluyo bende bilmiyom :S
Galaxy w'de 699 TL biraz daha bekleyip galaxy ace 2 almak daha mantıklı aslında
Gönderme hızını 1 kb/s yap hızdaki farkı gör.Gönderme hızını 1kbs yapmayın ya :D Pinti olmayın sizde seed yapın azcık,Diğerlerinide düşünmek lazımEğer upload hızını çok fazla düşürürsek utorrent indirme hızımızı düşürebiliyormuş. Zaten düşürmem hızı çünkü torrent'ın mantığına aykırı, sonuçta böyle de son hızda indirebiliyorum :)
Bende baya işe yarıyor 400 kb/s fark ediyor