Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.konuya bakın esed fan clubOkuyorum, gecen bir bilgisayarcı ile konuştum adam eset'te eset diyor küfür edecektim artık :)!Windows 7 Virüs Koruma Programı(ESET) + - 'leri - CHIP Online Forum
ya öf klavye sorununu çözdüm bu seferde kasıyo :D :D lowda ama kasıyo :D
Rusların yaptığı kaliteli çünkü en fana virüs onlarda var :)
Ben tüm ücretsiz virüs programlarını kullandım en çok performans alıdığım avast free 7 oldu.
Arkadaşlar Orionda(Çorlu) yangın çıkmış bir Orion vardı( güzel, büyük alış-veriş merkezi anlamında) Çorluda o da gitti.Bizim ev de çok uzak değil Oriona.
Rusların yaptığı kaliteli çünkü en fana virüs onlarda var :)avast free yi 8 ay kullandım esedin lisansını almıştım lisansı iptal ettiler ne hikmetse bende avast kurdum Kisle tanışana kadarBen tüm ücretsiz virüs programlarını kullandım en çok performans alıdığım avast free 7 oldu.
Ev kullanıcıları için vardı kullandım
Ben kaçar rahat bırakmıyorlar, gelince uzun bir yazı yazacağım eset fan boyuna.
Format attıktan sonra bir de kis kurayım fazla pahalı değildi nede olsa :)
abi fps en az 85 ama fifa kasıyo gibi oluyo :D he birde çok sıkıcı ya gol atıp çıktım :D
Ben avastı siliyom mse yi yeniden yükleyecem avast pc açılırken falan biraz ağırlaştırdı gibi geldi.
kimsecikler kalmamış burada :S
benim anakartta nedense 34 derece oldu şimdi 32 :D
Ben avastı siliyom mse yi yeniden yükleyecem avast pc açılırken falan biraz ağırlaştırdı gibi geldi.Avast başlangıçta başlangıç öğelerini tarar..
Mesela Kis.Bios ve başlangıç öğelerini bilgisayar açılırken tarar.. (bu özellik yeni sürümlerde mevcut)
Avast ise başlangıç klasörlerini tarar.Biosa düştüğünde gecikme o yüzden oluyor
Buda senin güvenliğin için..
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223846) ~ 08 Eylül 2012 20:56
Neyse gereksizmiş benim için mse ye geri döndüm :DAvast başlangıçta başlangıç öğelerini tarar..
Mesela Kis.Bios ve başlangıç öğelerini bilgisayar açılırken tarar.. (bu özellik yeni sürümlerde mevcut)
Avast ise başlangıç klasörlerini tarar.Biosa düştüğünde gecikme o yüzden oluyor
Buda senin güvenliğin için..
Yamyam dostlarım elimde bi tane video birleştirme programı var..
Boilsoft video joinner bi arkadaşımdan aldım seriali ile..
süresiz serialini almış..
Yeni sürümü satın alacaktı bende eski sürümü aldım ondan programın görevi CD1 CD2 Diye ayrılmış filmleri birleştirmek isteyene yollarım programı denedim 3 parça olan filmi .avi olarak birleştirdim görüntü ses kalitesi bozulmadı isteyene yollarım
Konu devamına yazmanız yeter
Abi peki movie maker kadar küçültebiliyor mu videoyu :D küçültmede de iyiyse ben varım ! :D
limbo da takıldığım yeri geçtim ama örümcek çıktı çocuğu deşti acayip korktum çıktım :D :D