Saygıdeğer yamyam dostlarım...abi hiç kullanmadım bilmiyorum ama kullansaydım kesin bunun gibi saçma sapan bir hata gelirdi başıma :DYeğenlerin oyun oynaması için bilgisayarı verdim onlara eve geldiğimde ise VMWARE programını kaldırmışlar
Kaldırmaları sorun değil ama öyle bir şey olmuşki yeniden kurmaya kalktığımda kurulmuyor sistem üzerinde kurulu ve açık şekilde gözüküyor
Yine VMWARE setup yardımı ile uninstall ediyorum kaldır diyorum fakat şu hatayı veriyor..
Program filesteki dosyaları elle sildim regeditteki girdileri gördüğümü sildim yine olmadı bu hata hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim...
Hata bu..
[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.abi hiç kullanmadım bilmiyorum ama kullansaydım kesin bunun gibi saçma sapan bir hata gelirdi başıma :Galiba system32 dosyasındaki bilgileri görüyor tekrar kurmaya çalıştığımda vmware programı windows'un system32 dosyalarına dünya kadar dosya koyar şimdi işin yoksa dosya dosya gezip onları ara
Kurulu oldugu yerdeki dosyaları silmeyi dene :D abi senin yeğnlerde nerden bulmusta silmiş helal olsun :D
Kurulu oldugu yerdeki dosyaları silmeyi dene :D abi senin yeğnlerde nerden bulmusta silmiş helal olsun :Sildim kardeşim
Hacı böle yeğeni allah düşmanıma vermesin bir defasında arabanın motorundaki tozları siliyorum abs'nin beyni resetlemek için bi tane kutu vardır şöyle ufak bir şey gitti karıştırdı arabanın frenleri daha tutmadı ama kabahat bende kutuyu açtım tozunu almak için hemen geldi ellerini soktu oraya köye servis çağırdık bunların bana yaptığı zarara harcadığım paraları toplasaa idim
2 tane asus mars ekran kartı alıp SLI yapardım
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223846) ~ 08 Eylül 2012 23:52
Yuh :D abş ellerinin altında durma valla sanada bişi yapmasınlar :D abiler bildiginiz komik oyun varmı yaf düsük boyutu angr birds haricinde :DSildim kardeşim
Hacı böle yeğeni allah düşmanıma vermesin bir defasında arabanın motorundaki tozları siliyorum abs'nin beyni resetlemek için bi tane kutu vardır şöyle ufak bir şey gitti karıştırdı arabanın frenleri daha tutmadı ama kabahat bende kutuyu açtım tozunu almak için hemen geldi ellerini soktu oraya köye servis çağırdık bunların bana yaptığı zarara harcadığım paraları toplasaa idim
2 tane asus mars ekran kartı alıp SLI yapardım
Daha iki gün önce Oriondaydım yani olaya tanıklık da etmiş olabilirdim denk gelseydi eğer.
Film izleyip geliyorum beyler bir yere kaçmayın :)
Burdayız ben üzüldüm gerçekten bu duruma bir Çorlulu olarak çünkü Orion Çorludaki en iyi alış-veriş merkeziydi.
İyi akşamlar herkese, bugün pek giremedim foruma.
Benim 5230 telefonun bugün tamamen şarjı bitti kapandı daha sonra şarja takıp açmaya çalıştığımda beyaz Nokia açılış ekranında kaldı telefon açılmadı. Daha sonra hafıza kartını çıkarıp açmayı denedim bu kez açıldı. hafıza kartından mı kaynaklı diye bakmak için hafıza kartını takıp telefonu kapadım yine açılmadı, hafıza kartını çıkartıp açabildim. Daha önce hiç böyle olmamıştı, sorun ne olabilir?
İyi akşamlar herkese, bugün pek giremedim foruma.Hafıza kartındada sorun olabilir hafıza kartının takıldığı yerdede..Benim 5230 telefonun bugün tamamen şarjı bitti kapandı daha sonra şarja takıp açmaya çalıştığımda beyaz Nokia açılış ekranında kaldı telefon açılmadı. Daha sonra hafıza kartını çıkarıp açmayı denedim bu kez açıldı. hafıza kartından mı kaynaklı diye bakmak için hafıza kartını takıp telefonu kapadım yine açılmadı, hafıza kartını çıkartıp açabildim. Daha önce hiç böyle olmamıştı, sorun ne olabilir?
Hafıza kartını bilgisayara takıp biçimlendirmeyi denedinmi peki ?
İyi akşamlar herkese, bugün pek giremedim foruma.Aynı sorun arkadaşımdada var nokia 6300 hafıza kartını taktığında telefon nokia ekranında kalıyordu sanırsam telefonlarda sorun var ve hala düzeltemedi sorunu (hafıza kartı sorunlu değil çakma iphone'de bile açılıyor)Benim 5230 telefonun bugün tamamen şarjı bitti kapandı daha sonra şarja takıp açmaya çalıştığımda beyaz Nokia açılış ekranında kaldı telefon açılmadı. Daha sonra hafıza kartını çıkarıp açmayı denedim bu kez açıldı. hafıza kartından mı kaynaklı diye bakmak için hafıza kartını takıp telefonu kapadım yine açılmadı, hafıza kartını çıkartıp açabildim. Daha önce hiç böyle olmamıştı, sorun ne olabilir?
Son Düzenleme: İzmirlifare ~ 09 Eylül 2012 00:14
İyi akşamlar herkese, bugün pek giremedim foruma.Hafıza kartına virüs bulaşmış.Benim 5230 telefonun bugün tamamen şarjı bitti kapandı daha sonra şarja takıp açmaya çalıştığımda beyaz Nokia açılış ekranında kaldı telefon açılmadı. Daha sonra hafıza kartını çıkarıp açmayı denedim bu kez açıldı. hafıza kartından mı kaynaklı diye bakmak için hafıza kartını takıp telefonu kapadım yine açılmadı, hafıza kartını çıkartıp açabildim. Daha önce hiç böyle olmamıştı, sorun ne olabilir?
9 EYLÜL 1922
İZMİR'İN KURTULUŞU...
İZMİRLİ KARDEŞLERİMİN MEMLEKETLERİNİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLARIM..
Hayır biçimlendirmedim hafıza kartını. Virüs bulaştığını sanmıyorum aslında son zamanlarda RAMInfo proramını yükledim, Opera Mini ve Mobile güncellemelerini yaptım, Chip, Facebook, Twitter DH gibi belli başlı sitelerde geziyorum zaten. Başka hafıza kartıyla deneyeyim olmazsa biçimlendireyim hafıza kartını.
Hayır biçimlendirmedim hafıza kartını. Virüs bulaştığını sanmıyorum aslında son zamanlarda RAMInfo proramını yükledim, Opera Mini ve Mobile güncellemelerini yaptım, Chip, Facebook, Twitter DH gibi belli başlı sitelerde geziyorum zaten. Başka hafıza kartıyla deneyeyim olmazsa biçimlendireyim hafıza kartını.Biçimlendir dedim çünkü benim nokia'dada böyle sorun vardı biçimlendirince düzeldi sonrada telefonu fabrika ayarlarına aldım bir nevi format
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223846) ~ 09 Eylül 2012 00:22
Vazgeçtim sürücüyü izleyeceğim.
Başkalarının da başına gelmiş benim telefonla: https://www.chip.com.tr/forum/nokia-5230-beyaz-ekran_t194721.html