Beyler ben kaçar, gelince eski bilgisayarınızı güncellemeden önce dikkat edilmesi gerekenler diye bir konu açacağım unutturmayın
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Arkadaşlar ben bu gece de yokum. Bugün babamla çalışmaya gittim :D Kendisi aşçı, ben de ne iş varsa yaptım Neyse espri bir yana 60 TL param oldu. Cpu fan veya 2 tane 110 cfm fan alacağım. Konu açacağım hatırlatın
benimkinin kini görseniz bi de fanın pozisyonunu :D oturur ağlarsınız :D
Yarış oyunu oynadım Batuhan ama çıkmak zorunda kaldım forumdan mesajı yazdıktan sonra.
İşte Orion'un bugünkü halinin resimleri(kendim çektim).Bugün doğal olarak kapalıydı.
Lan yeter artık yine gördüm ele ele çiftler dışarı çıkınca.Aranızdan tadan var mı bunu nasıl bir duyguydu?
Green Day'den harika bir cover.buda baya güzelmiş :D e nede olsa green day :D
Batuhan bir ara Linkin Park'ın Numb şarkısından bahsediyordunuz, ben o şarkıyı ilk çıktığında duymuştum o zamanlar(2003) müzik kanallarında çok çıkıyordu.Şarkının klibinde insanlardan dışlanan bir kız vardı ama şarkı gerçekten o duyguyu çok güzel veriyordu."Somewhere I Belong" şarkılarını da o zaman duymuştum hatta o şarkıyla ilgili bir anım da var.Fight Club filminden de bahsetmiştiniz o filmi de ilk 2003 senesinde izlemiştim.
Batuhan bir ara Linkin Park'ın Numb şarkısından bahsediyordunuz, ben o şarkıyı ilk çıktığında duymuştum o zamanlar(2003) müzik kanallarında çok çıkıyordu.Şarkının klibinde insanlardan dışlanan bir kız vardı ama şarkı gerçekten o duyguyu çok güzel veriyor."Somewhere I Belong" şarkılarını da o zaman duymuştum hatta o şarkıyla ilgili bir anım da var.Fight Club filminden de bahsetmiştiniz o filmi de ilk 2003 senesinde izlemiştim.
ohooo 3 hafta önce dediydik onu şimdi mi aklına geldi ya :D
Green Day'in en sevdiğim şarkıları Wake Me Up When Semtemper Ends, Boulevard of Broken Dreams, When I Come Around,Jesus of Suburbia bunları dinleyemen vars bence kesin dinlesin. Ha bide Are We The Waiting var :D Batuhan özellikle sana yazıyom dinlemediysen kesin dinle bu yazıklarımı.
Green Day'in en sevdiğim şarkıları Wake Me Up When Semtemper Ends, Boulevard of Broken Dreams, When I Come Around,Jesus of Suburbia bunları dinleyemen vars bence kesin dinlesin. Ha bide Are We The Waiting var :D Batuhan özellikle sana yazıyom dinlemediysen kesin dinle bu yazıklarımı.Know your Enemy,Basket Case ve American Idiot da çok iyi.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223846) ~ 09 Eylül 2012 20:43
Paramore da çok iyi grup tavsiye derim.
Avril Lavigne de coverlamıştı hatta Basket Case'i.
Nooldu arkadaşlar yaw?Ben geliyorum susuyorsunuz nedense.