Arkadaşlar hiç kavga ettiniz mi hayatınızda şu ana kadar?
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.İşte herhangi biriyle demek istedim neyse şakasına sormuştum onu.Az önce elime silah(tabanca) aldım biraz ağırmış gerçekten.
Kavga etmek iyi birşey değil amma konu açılmışken anlatayım
1 hafta önce kavşaklarda aracımla beklerken arkadan gelen sürücü kütt diye arabaya vurdu bir şey kırılmadı boyası bile çizilmedi tamponun amma velakin çarpan öküz aşağıya inince dayılandı galiba yanında bayanlar vardı onlara karşı kendini ispatlamaya çalıştı ama kafayı yeyince burnunu tutarak yere yığıldı polis geldi ifade aldı o öküzede ceza kesip yolladı arkadan vuran %100 suçlu imiş
Aşağıya inipte pardon özür dilerim kazadır oldu size bir şey oldumu diye sorsa idi dostça konuşurdum kravat takım elbise görünce zannettiki bu süt kuzusudur bişey yapamaz..
Olayın komik yanı ise geldi bana çarptı benim arabada çizik bile oluşmadı kendi arabasının tamponu göçtü
Öylesine sordum zaten şakasına şiddetin her türlüsüne karşıyım ama bazen maalesef gerekiyor, bazı insanlar bunu gerçekten hak ediyor.Bahsettiğim durumlar da aslında çok sık durmadan olan şeyler değil.Ben de geçmişimde çok olay yaşadım ama hiçbirini başlatan ben olmadım.Bir keresinde sataşmışlardı bana hatta hiçbir sebep yokken.Olur mu demeyin evet böyle şeyler gerçekten oluyor ama hala oluyor mu bilemiyorum.Yani demek istediğim şiddetin şu yönden çözüm olmadığı doğru, zaten onu o amaçla kullanan kişi buna zorunlu kaldığı için değil kendini ispatlamak için yapıyordur ondan öyle bir yola başvuruyordur.Yani öyle bir durumda benim amacım aslında karşıdakine zarar vermek bile değildir, bunu tamamen kendim için sonrasında daha iyi hissedebilmem için yaparım.Yani öyle bir an gelir ki sabretmişsinizdir sürekli ama sonunda patlarsınız ne demek istediğimi sanırım anladınız.
Kavga etmek iyi birşey değil amma konu açılmışken anlatayımhe ya bayanların yanında böyle yapan serseriler var bende ehliyet alınca karşıma çıkarsa ben kafa koymam yanlız ya dirsek yada diz koyarım1 hafta önce kavşaklarda aracımla beklerken arkadan gelen sürücü kütt diye arabaya vurdu bir şey kırılmadı boyası bile çizilmedi tamponun amma velakin çarpan öküz aşağıya inince dayılandı galiba yanında bayanlar vardı onlara karşı kendini ispatlamaya çalıştı ama kafayı yeyince burnunu tutarak yere yığıldı polis geldi ifade aldı o öküzede ceza kesip yolladı arkadan vuran %100 suçlu imiş
Aşağıya inipte pardon özür dilerim kazadır oldu size bir şey oldumu diye sorsa idi dostça konuşurdum kravat takım elbise görünce zannettiki bu süt kuzusudur bişey yapamaz..
Olayın komik yanı ise geldi bana çarptı benim arabada çizik bile oluşmadı kendi arabasının tamponu göçtü
Öylesine sordum zaten şakasına şiddetin her türlüsüne karşıyım ama bazen maalesef gerekiyor, bazı insanlar bunu gerçekten hak ediyor.Bahsettiğim durumlar da aslında çok sık durmadan olan şeyler değil.Ben de geçmişimde çok olay yaşadım ama hiçbirini başlatan ben olmadım.Bir keresinde sataşmışlardı bana hatta hiçbir sebep yokken.Olur mu demeyin evet böyle şeyler gerçekten oluyor ama hala oluyor mu bilemiyorum.Yani demek istediğim şiddetin şu yönden çözüm olmadığı doğru, zaten onu o amaçla kullanan kişi buna zorunlu kaldığı için değil kendini ispatlamak için yapıyordur ondan öyle bir yola başvuruyordur.Yani öyle bir durumda benim amacım aslında karşıdakine zarar vermek bile değildir, bunu tamamen kendim için sonrasında daha iyi hissedebilmem için yaparım.Yani öyle bir an gelir ki sabretmişsinizdir sürekli ama sonunda patlarsınız ne demek istediğimi sanırım anladınız.Anlamazmıyım bazen sataşıyorlar ama her defasında dayak yiyorlar
Arabanın bagajda 2 tane değnek var bi vurdummu 2.sine gerek kalmıyor sölediklerinde haklısın çünkü sabrında bir sonu var..
Kendini bilmez ipsiz sapsız çok
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223846) ~ 09 Eylül 2012 23:23
he ya bayanların yanında böyle yapan serseriler var bende ehliyet alınca karşıma çıkarsa ben kafa koymam yanlız ya dirsek yada diz koyarıAynen öle dostum arkadaşlar hepinize hayırlı geceler bugün baya yoruldum rabbime emanetsiniz..
Ya en çok neye deli oluyorum biliyormusunuz adam almış yanına kızı altında bi tane tenekeden imal edilmiş bi araba lan sanki dünyanın tapusu onda
Neyse gaçtım yatmam gerek..
Ben kaçar film izleyeceğim.
İndirip izliyor heralde herhangi bir siteden değil.
Iyiki Osmanlida degiliz. Iyki. Yasasin Cumhuriyet. Yasasin ATATURK ve Ilkeleri. Osmanli kadar buyuk bir emperiyalism gormedim.
En iyisi indirmek zaten öyle siteler ne varsa abanıyor işlemciye.Yaw konuyu açınca en son mesaja gitmiyo ya hala alışamadım aslında bu duruma.
En iyisi izlemeyin olsun bitsin bu tartışma :D