Eskiden Samsung Galaxy S3 daha iyi dediğimizde iPhone 4S bir yıl önce çıktı tabii S3 daha iyi olacak denirdi ama artık 5'i de gördüğümüze göre S3'ün daha iyi olduğunu söyleyebiliriz.
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Eskiden Samsung Galaxy S3 daha iyi dediğimizde iPhone 4S bir yıl önce çıktı tabii S3 daha iyi olacak denirdi ama artık 5'i de gördüğümüze göre S3'ün daha iyi olduğunu söyleyebiliriz.S3 ne açıdan daha iyi ? donanımına mı bakıp bunu söylüyorsunuz ? iPhone'nun incelemeleri yapılmadı ve nasıl çalıştığını daha tam olarak göremedik. Birazcık daha zamana ihtiyacı var. Android'in yolundan gideceğimize, iPhone 5 almak çok daha mantıklı. 600 $ iyi bir iPhone kapabilirsek tabi.
Birkaç yıla kadar insanların Android'e karşı olan önyargısı da kırılacak umarım. iPhone 5 ve Galaxy S3 karşılaştırılsa ve Samsung Galaxy S3'ün daha iyi çalıştığı kanıtlansa bile Thunderbolt Lightning'i söylemeye devam edeceksiniz sonuçta. Hiçbir şey değişmeyecek.
Ben Apple'ın mantığını COD'a benzettim biraz. Nasıl olsa oynanıyor diye oyun motorunu değiştirmediler, bunlar da nasıl olsa satılıyor diye tasarımı değiştirmiyorlar. Devam etsin böyle, ne diyelim. Ama eskiden Galaxy S2'nin tasarımı pek hoşuma gitmezdi şu son 3 nesil iPhone sayesinde S2'nin tasarımına sıcak bakmaya başladım. S3 zaten tasarım olarak da daha iyi.
LAPTOP'TAN anlayan dostlar..
Bi tane acer laptop düştü elime çipi bozuk ucuza kapattım satın aldım
Özellikleri..
İntel Core İ5-2410M 2.30 GHZ (Turbo boost teknoloji 2.90 ) 3MB Cache bellek işlemci
6 GB DDR3 1333 MHZ ram
730 gb Sata (5400 RPM) HDD
AMD Radeon HD 6650 M 1 gb ekran kartı var
Bunu yaptırıp satacağım 340 lira masrafı var
180 liraya satın aldım bozuk halde iken..
Yaptırdıktan sonra kaç lirası var bunun ?
LAPTOP'TAN anlayan dostlar..Abi ben olsam 600-700 tl arasına bırakırdım çip derken ekran kartı çipi mi ?Bi tane acer laptop düştü elime çipi bozuk ucuza kapattım satın aldım
Özellikleri..
İntel Core İ5-2410M 2.30 GHZ (Turbo boost teknoloji 2.90 ) 3MB Cache bellek işlemci
6 GB DDR3 1333 MHZ ram
730 gb Sata (5400 RPM) HDD
AMD Radeon HD 6650 M 1 gb ekran kartı var
Bunu yaptırıp satacağım 340 lira masrafı var
180 liraya satın aldım bozuk halde iken..
Yaptırdıktan sonra kaç lirası var bunun ?
iPod Touch 5 'de tanıtılmış.Thunderbolt Lightning connector yani bağlayıcı. USB yerine Thunderbolt lightning ile daha hızlı veri alışverişi yapacağız. USB 3.0'dan bile daha hızlı.Thunderbolt Lightning nedir ?
edit: Touch'da tanıtıldı ve fiyatı 200 $. iPhone yerine iPod Touch'da alınabillir.
Son Düzenleme: Greatness ~ 12 Eylül 2012 21:39
Abi ben olsam 600-700 tl arasına bırakırdım çip derken ekran kartı çipi mi ?Yok anakartın üzerindeki çiplerden biri yanmış ekranı bembeyaz olup kalıyor servisi çipi değişmesi gerek dedi..
Bende yaptırıp satıym dedim işlemciyi aldım (yeni masaüstünün işlemcisi) bunu yaptırıp satayım anakartı alırım diye düşündüm
O çipinde tuhaf bi adı vardı ya
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223846) ~ 12 Eylül 2012 21:42
Abi yaptır sat umarım olur.
Çipten çipe değişirmi bilmem ama ben yaktığımda 70 tl istemişlerdi :DYok anakartın üzerindeki çiplerden biri yanmış ekranı bembeyaz olup kalıyor servisi çipi değişmesi gerek dedi..
Bende yaptırıp satıym dedim işlemciyi aldım (yeni masaüstünün işlemcisi) bunu yaptırıp satayım anakartı alırım diye düşündüm
O çipinde tuhaf bi adı vardı ya
Abi sen onu bozuk halde yolla bana :D işlemciyi alacamda :D
kapat bi daha aç :D ayrıca niye ctrl+tab yapmadın ki :D he birde arkadaş iphone 4s 99 dolarmış şu an itibariyle bizde halen 2.000 tl iphone 5 te gelmez 2.5 milyardan aşşa...
of abi i7 yi nerden buldun ya :D :D ben seneye kasa toplayacam inşallah fiyatların kazık olduğu döneme gelmem :D :glsgcn arkadaşımız önermişti o işlemciyi o zamanlar inşaat işi yoktu tabi başlamamıştık işlemciyi aldım bi anda bizimkiler ev işine başlayınca öle kaldı elimde
İ7 2600 K bu işlemciye asus sabertooth Z77 chipset anakart al demişti onu alacam inşallah laptopu elden çıkarırsam iyi bir fiyata
Bi metro 2033'ü oynayamadım yemedi şuanki sistemle
i7 2600k abooov :D iyi bir ekran kartı aldıktan sonra video çek oyunlardan ya :D oynayamıyorum falan bari izleyim :Dglsgcn arkadaşımız önermişti o işlemciyi o zamanlar inşaat işi yoktu tabi başlamamıştık işlemciyi aldım bi anda bizimkiler ev işine başlayınca öle kaldı elimde
İ7 2600 K bu işlemciye asus sabertooth Z77 chipset anakart al demişti onu alacam inşallah laptopu elden çıkarırsam iyi bir fiyata
Bi metro 2033'ü oynayamadım yemedi şuanki sistemle
i7 2600k abooov :D iyi bir ekran kartı aldıktan sonra video çek oyunlardan ya :D oynayamıyorum falan bari izleyim :İnşallah kardeşim
Bi türlü ipin ucu gelmedi bir yere kışa girmeden toplucam ekran kartı seçmedim daha yani karar kılmadım hangisi olacak diye ama çift GPU düşünüyorum borca girip toplucam sistemi xD
Anakartı aldıktan sonra ekran kartına sıra gelecek :D
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223846) ~ 12 Eylül 2012 22:28