Türkçe altyazılı mı peki ?
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Türkçe altyazıyı http://divxplanet.com/'tan kendim buluyorum.
Captain America'yı izleyip geleyim.
Torrent oyun.com'da filmin alt yazısıda oluyor.
Filmi indirdikten sonra aynı klasöre srt dosyasını atıyorsun türkçe alt yazı oluyor.
Bluray filmlerde var 1080p olan.
Gayet komik
Milliten parası amerika da kadınlarla yiyince müslüman olunmuyor malesef o yüzden tartışmanın anlamı yok.
Ayrıca sanane herkes istediği şeyi paylaşır.
Arkadaş,Senin Hocan,Bizim değil! Ben şahsen zerre kadar saygı duymuyorum adama,Eğer 1 gram hizmet aşkı olsaydı gelir türkiyede hizmet ederdi,Ta amerikadan olmuyor o işler..
Neyse bu konuyu sizinle tartışmak istemiyorum beyninizi yıkamışlar sizin ben selçuk beyden cevapCevap vermek zorunda mı? Gayet komik bir caps ve komik olmasa bile kimseyi ilgilendirmez.
"bir din adamına bunları söylemeye utanmıyor musun" demişsin bir de, hayırdır ortaçağ Avrupasındaki din görevlisi sınıfı gibi sınıflara mı ayrılıyor toplum? Din adamıymış bilmem neymiş... Gerçekten din adamı olsa bari. Ağlamakla olmuyor o işler.
Valla su tarz tartısmalar dan bıktım forumda kimse üstüne alınmasın ama boş tartışmalar yani.
Merhaba arkadaşlar dışarıdaydım yeni geldim.Her zamanki gibi el ele gezen çiftler gördüm ama bu sefer gram kıskanmadım. Daha farklı birşey daha oldu kafeye doğru giderken yolda baktığım bi kız bana gülümsedi sanki eski bir tanıdık gibiydi.Gelirken de yolda yalnız yürüyen kısa boylu siyah saçlı bir kız gördüm yüzü çok doğaldı.
http://www.youtube.com/watch?v=ZIANBamMgas
Durmadan bu şarkıyı dinliyorum harika, herkes kaçmış yine
Ben geldim. İzlediğim en kötü süper kahraman filmleri TOP 3'teki sıralamamı değiştirdim
Kötüden iyiye doğru: Spider Man 3- Daredevil- Captain America.
En iyi TOP 5: The Dark Knight- The Dark Knight Rises- Batman Begins- The Avengers- X Men: First Class.
Ben avengers ı yeni indirdim 2.5 gb :D İnş güzeldir 5 günde indi :D
Kaptan amerika da güzel filmdi, niye beğenmedim anlamadım.
Kötü film değil aslında ama kahramanların deney tüpü olmasından sıkıldım. Wolverine de öyleydi (onu severim), Hulk'un filmini izlemedim ama bildiğim kadarıyla o da radyasyonla değişime uğruyor. The Amazing Spider-Man'de Spider-Man babasının şirketindeki deneylerden dolayı o hale geliyor (örümcek ısırmasından iyidir aslında ama bu da dolaylı yoldan öyle.) Captain America basit bir film gibi geldi bana. Bir de 2. Dünya Savaşı sırasında Amerika propagandası yapmak için çizilmiş bir karakter olması hoşuma gitmedi pek.