Artık okullar açılıyor bu kadar sık giremem. Görüşmek üzere. :)
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Ne yapalım donanım olarak samsung daha iyi ve bir çok konuda I phone 5'i ezip geçiyor.
Günaydın millet ne örüyonuz.
Yuh ya nvidianın yeni driverı yükledim.Windows derecelendirme yaptı.Oyun puanı 6.1 di 4.8 e düştü :S
Iphone 5 Benchmarkta 1600 puan almış.Galaxy S3 ü 40 puanla geçmiş.
Amerikalıları hiç sevmem.Asıl teknojiyi her zaman Japonlar buluyor ama bi şekilde kendinin gibi gösteriyor.
Doğru söyledin abi.Neymiş çalıntıymış...Yıllardır amerika JAPONYADAN teknoloji çalıyor bir şey olmuyorda samsung çalınca mı olay oluyor.Samsung'un teknoloji çaldığı yok ki, altı üstü yuvarlak kenarlı dikdörtgen kullandı telefonlarında zamanında. Hatta TV'leri, resim çerçeveleri bile var iPhone çıkmadan önce...
Almanya da ki chıp ekibi gerçek sonuçları yayınlayacaktır ...
1 ghz saat hızıyla 1600 puanı i3 bile alamaz...sonuçlar doğru değil.Cnet'de gerçek sonuçları yansıtır. Benchmark bu konuda yalan söyleyecek değil ya. iPhone'nun kötü bir telefon olduğunu düşünüyorsunuz ama yanılıyorsunuz iPhone pyiasa daki en hızlı mobil cihaz.
Son Düzenleme: Batuhan Karsan 26 ~ 17 Eylül 2012 16:07
Belirli bir para karşılığında yayınlamış olamaz mı ? Çünkü güvenlik duvarları sürekli olarak kırıldığını medyadan para karşılığında saklayan bir apple ve paragöz bir firmadan beklenir..Cnet'de gerçek sonuçları yansıtır. Benchmark bu konuda yalan söyleyecek değil ya. iPhone'nun kötü bir telefon olduğunu düşünüyorsunuz ama yanılıyorsunuz iPhone pyiasa daki en hızlı mobil cihaz.
@Batuhan Karsan Para karşılığı niye yapsınlar ki ? NEyse sonuç çıkacak 5,6 gün sonra.
8.5 almış ama müzikleri kötü ve kavisli paslar atmak çok zor diyor editör bakıyorum onuları hiç yazmamışsın.
Edit: Kötü değil de donuk.
@Batuhan Karsan Para karşılığı niye yapsınlar ki ? NEyse sonuç çıkacak 5,6 gün sonra.Merlininkazanindan baktıydım.IGN nin sitede görmedim incelemeyi.8.5 almış ama müzikleri kötü ve kavisli paslar atmak çok zor diyor editör bakıyorum onuları hiç yazmamışsın.
Edit: Kötü değil de donuk.
Firefox da yeni özellik.Chromeda var mı bilmiyorum.CTRL+ 1 yada başka bir rakama basınca sekme sırasına göre 1 . sekmeyi açıyor.
http://www.teknokulis.com/Yazarl ... uclari-ortaya-ciktiBirde şöyle bi durum var.Galaxy S3 şarj tasarruf modunda test edilmiş.Edilmediğinde 1800 leri rahat buluyor.