Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.AMerika mı saldırdı sadece ben mi kurtuldum canlanın biraz abi ver müziği
http://www.youtube.com/watch?v=jfh_c2ZkAn0
Ben kalem almıştım :D :D Beşiktaşlıydı.. :D Kullanmışta he :D
Kendi ellerinle bi bileklik yap tamamdır.Benim teyzemin bardağı vardı bardağın içine sıcak su koyunca resmi çıkıyordu bardak siyahti sıcak su koyunca yavaş yavaş alttan yukarı doğru resmi çıkıyordu teyzemin 25 TL bir şeydi sende yap bence.
Son saatlerimiz arkadaşlar başımız sağolsun meb sağolsun..
4+4+4 Rezaleti..Olan kardeşime oldu benden geç çıkacak okuldan ah keşke bizede tekne alsalar.. ATA'mızın olması gereken kağıta benım resmimi koysalar keşke değil mi okula başlıyan çocuklara verseler..
durmak yok bozmaya devam
Son saatlerimiz arkadaşlar başımız sağolsun meb sağolsun..ben açık lisedeyim ve en geç 1 yıl içinde mezunum çok şükür bana vurmadı 4 +4 + 44+4+4 Rezaleti..Olan kardeşime oldu benden geç çıkacak okuldan ah keşke bizede tekne alsalar.. ATA'mızın olması gereken kağıta benım resmimi koysalar keşke değil mi okula başlıyan çocuklara verseler..
durmak yok bozmaya devam
ben 8 e geçtim vurdu mu bilmiyorum :D
İşimiz çok zor valla son rahat gecemiz dündü. Hepimize başarılar ben kaçErken kalkma derdi, not derdi olmasa ve sınıflar da değişmemiş olsa, değişse de istediğim kişilerle aynı sınıfta olabilsem problem yok ama bunlar da fazla uçuk şartlar oldu :)
Son Düzenleme: sosyalik ~ 16 Eylül 2012 20:29
Bizim burada okula 8 de gelin dedi müdür :D
Yarın lanet olası okul var 3 ay yaz tatili bitti sabah 8'de başlıyor ders arkadaş yolu bilmiyor ben öğreteceğim 6:30'da yola çıkacağım şansıma İstanbul da bugün yağmur yağdı beni ayakta tutan tek şey Ekim ayında pc alma hevesim yoksa çoktan çökmüştüm Yine de halime şükrediyorum daha kötü durumda olanlar kesin vardır.