Tekir hoşgeldin tekrrardan
Eveet ilk stres gününüz nasıl geçti
Gidip geliyoruz işte her zaman olduğu gibi :)
Lisede ilk günümdü evet tesadüf en azından tanıdıgım bir arkadaşımla aynı sınıftayız ilk gün gerçekten zor sınıfı bile gire gire buldum rezalet
Okul 4.30 da bitiyor ben bilgisayarımı saat 6 da açıyorum 1 saat yol çekilirmi sabahın 7sinde servis için çıkarım evden kii okuul 9 da başlıyor hadi hayırlısı artıkın neyse lisede kızlar afetmiş :D :D
http://www.issizadam.net/fotogra ... rettiren-sahne.htmlBakın bi derim :D
Valla bizim okul 8'de başlıyor ben 6:30'da kalkıom kahvaltı filan derken 7 oluyor saat minibüse biniom minibüsten iniom trene binip 15dk yol gidiyom 5 dk okula yürüyorum 3:20 de okuldan çıkıyorum eve geliyorum saat 4:15 oluyor sınavlara fılan nasıl calıscam
Valla bizim okul 8'de başlıyor ben 6:30'da kalkıom kahvaltı filan derken 7 oluyor saat minibüse biniom minibüsten iniom trene binip 15dk yol gidiyom 5 dk okula yürüyorum 3:20 de okuldan çıkıyorum eve geliyorum saat 4:15 oluyor sınavlara fılan nasıl calıscam
aboov yakınlarda bir yerde yurt falan yokmu okulun.
Bzm okulun kızlarda guzel ama yasıtım yok Zaten kızlarla işim yok benim bu sene iyi bir başlangıç sonra lise 2'de Eşit ağırlık Üniversite Sınavından Kamu Yönetimi sonra İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakultesi ordan sınava filan çalış A kadro devlete işe girdim mi tamamdır ama Mülakattan korkuyorum geçmek zor.
Ama bugün sınıftakileri felaket kapak ettim Hoca dedi ne olcaksınız ben dedim ki Hocam bu arkadaşların hepsini göreve ben atıyacağım herkes sustu garip garip baktı bana çok mutlu oldum qwqwqwqwqqw Atatürk de arkadaşlarına öyle demiş çok zeki adammış valla helal olsun