Bi taramıza sayac takıp gaz cıkarma vergisi bile alabilirler sasırmam acıkcası
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Abiler face e giremiyorum hesaba ulasılamıyor diyor sizdede ölemi ?
Edit : girdim :D
Bir teknik servisin gördüğü sahne :D Adamın teki vga kablosunu sökemeyince levye bıçak ne varsa dalmış.Bildirdiği arızada görüntü yok.
WOW. Ben böyle bir şey görmedim ama PC olduğu için doğaldır.
WOW. Ben böyle bir şey görmedim ama PC olduğu için doğaldır.Dostum sen otu b.ku gelip pc ye yamıyosun cılkı cıktı ama artık kullanmayı bilen her haltı yapar her şeyi calıstırır pc de tamammı ? varmı ötesi ? biz sen consol seviyon diye tü kaka diyomuyuz nedir pc ile alıp veremedigin ? bu akdar popüler olmasınımı cekemiyonuz nedir 1- degil 2 degil uzattıkca uzatıyon.
http://www.teknokulis.com/Haberl ... si-da-sorunlu-cikti al işte iphone 5 in kamerasıda sorunlu çıkmış.Al al apple bu kadar işte.
Böyle bir yazıyı normalde yazmayacaktım fakat dış dünyaya çıktığımda gördüğüm insanlar,çiftler vs. dolayısıyla yazmak zorunda kaldım.Bütün cesaretinizi toplayıp çıkma teklifi ettiğiniz kişinin daha sonradan hakkınızda kötü düşünmesinin,size kızmasının veya terslemesinin sebebi nedir bana söyler misiniz o kişiye iyilikle yaklaşmış olmanıza rağmen?Kızların neredeyse hepsinde aynı düşünce varken dışarıda gördüğüm o insanlar nasıl elde ediyor bunu?Ben karşıdaki kişiye ne yapıyorum ki onu zorluyor veye canına mı kast ediyorum alt üstü sadece bir teklif kabul etmezsen sen yoluna ben yoluma.Bütün bunlardan dolayı dışarıda gördüğüm manzaranın beni şaşırtmaması düşünülemezdi zaten.Sonra erkekler şöyle erkekler böyle bi siktir git ya erkekler cinselliğe düşkünmüş,kötüymüş,aldatırmış bilmem ne asıl kızlar öyle neden bütün kadınlar çocuk sahibi olmak istiyor sanki o zaman hani sorun bizdeydi?Daha önceden bu anlamda en cesaretli erkeklerden biri olmama rağmen artık iş tersine döndü korkar hale bile geldim böyle bir işe girişmekten ama tam tersi olsaydı yani bir kız bana teklif etmiş olsaydı bakalım ben de aynı şeyleri mi yapıp düşünecektim karşıdaki kişiye karşı?Tabi ki hayır.
Mrb arkadaşlar alın aynen bunu paylaştım Facebookta dış dünyaya çıkınca aklıma geliyor bunlar ne yapayım düşünmeden edemiyorum.
Arkadaşlar bu arada işte dışarı çıkma nedenim Vatana gitmekti parçalar değişti konuda paylaşıcam yorumda bulunursanız sevinirim.
Böyle bir yazıyı normalde yazmayacaktım fakat dış dünyaya çıktığımda gördüğüm insanlar,çiftler vs. dolayısıyla yazmak zorunda kaldım.Bütün cesaretinizi toplayıp çıkma teklifi ettiğiniz kişinin daha sonradan hakkınızda kötü düşünmesinin,size kızmasının veya terslemesinin sebebi nedir bana söyler misiniz o kişiye iyilikle yaklaşmış olmanıza rağmen?Kızların neredeyse hepsinde aynı düşünce varken dışarıda gördüğüm o insanlar nasıl elde ediyor bunu?Ben karşıdaki kişiye ne yapıyorum ki onu zorluyor veye canına mı kast ediyorum alt üstü sadece bir teklif kabul etmezsen sen yoluna ben yoluma.Bütün bunlardan dolayı dışarıda gördüğüm manzaranın beni şaşırtmaması düşünülemezdi zaten.Sonra erkekler şöyle erkekler böyle bi siktir git ya erkekler cinselliğe düşkünmüş,kötüymüş,aldatırmış bilmem ne asıl kızlar öyle neden bütün kadınlar çocuk sahibi olmak istiyor sanki o zaman hani sorun bizdeydi?Daha önceden bu anlamda en cesaretli erkeklerden biri olmama rağmen artık iş tersine döndü korkar hale bile geldim böyle bir işe girişmekten ama tam tersi olsaydı yani bir kız bana teklif etmiş olsaydı bakalım ben de aynı şeyleri mi yapıp düşünecektim karşıdaki kişiye karşı?Tabi ki hayır.sonuna kadar haklısın bende bu yüzden çok korkak oldum bu tür konularda
Mrb arkadaşlar alın aynen bunu paylaştım Facebookta dış dünyaya çıkınca aklıma geliyor bunlar ne yapayım düşünmeden edemiyorum.
Beyler ttnet wifi ile bağlanıyorum hızı baya yavaş, ama güzel bir şey kullanıcı adı ve şifreyi girince kendi hesabını kullanıyorsun :D
Ben TTNet'e söverdim ama Superonline da pek farklı değilmiş. 1 haftadır internet gidip duruyor, önce aramadım internetten e-posta yolladım birkaç gün sonra aradılar, sorun olursa teknik servisi arayın dediler. Sorun devam etti aradık, hatlarda sorun yok modemde sorun vardır demişler bi Turkcell bayisinin adını vermişler. Gittik oraya modemi değiştirmeye yetkili kişi yokmuş. Başka bir bayiye gittim modem yok dedi, birinde de 6'dan önce modemi değiştirebiliyoruz dedi. Bir de hızımı düşürmüşler 2 mbps'ye ve hâlâ kesinti sorunu devam ediyor.
Yine herkes korkup kaçtı, bende oyun oyanarım :D
Gene bir türk takımı klasiği yasadık 90 dkka kör dövüşü ve rakibin hiçç zorlanmadan attıgı 2 gol türkiye yabancı takımlar için tatil yeri oldu cok iyiyiz