Ne alaka birader kafanmı güzel :) benim ülkemin parası beni ilgilendirir eşşek olursan semer vuran cok olur isteyen dönsün sırtını ben tepkimi dile getriyorum adamlar gs yendik demiyolar Türkleri yendik ezdik diyolar kapiş ? böle dandik sistemde yıllarca sömürdüler milleti tiyatroyla benim para kazanmamla ilgisini nedir .Bu işten para mı kazanıyorsunuz ? ya da bu işle mi uğraşıyorsunuz ?
Son Düzenleme: okinkurt ~ 02 Ekim 2012 23:57
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Millet ben geldim amma uyumuşum :D
Abi mesele transferlerde değil oynanan oyunda.11 Kişi defans yapan takıma karşı o kadar atak yaptı genede atamadı.Atağa çıkıyorsan atacaksın arkadaş.He bende atamıyorum diyorsan oyunu orta sahada götürüp rakibini yoracaksın İngiliz usulü orta sahadan çok güzel bir pas çıkarıp alacaksın maçı...Yok clujada yenilirse gs 0 çeker.Aslında galatasaray ın coğu transferi yanlıs ileriye bi ton adam aldılar hepsi elmander tarzında adamlar bi tane pire gibi adam lazım david villa tarzında aralara kacan böle doldur bosalt la 0 ceker Gs.
Abi mesele transferlerde değil oynanan oyunda.11 Kişi defans yapan takıma karşı o kadar atak yaptı genede atamadı.Atağa çıkıyorsan atacaksın arkadaş.He bende atamıyorum diyorsan oyunu orta sahada götürüp rakibini yoracaksın İngiliz usulü orta sahadan çok güzel bir pas çıkarıp alacaksın maçı...Yok clujada yenilirse gs 0 çeker.İşte pivot tarzı santrafor a o ara pası atamazsın hele burak gibi ayagında sabun olan bi tane oyuncun varsa bu adamlar topu oralarda tutarsan etkili oluyor hiçbiri bir jardel degil selcuk uda barca isyiyor diyorlardı böle oynıcaksa manisaya geri dönsün braga senelerin takımı kac senelik eğitim bilirkte kaynamıs oyuncular kim nerde durucak nereye vurucak cok iyi bliyor adamlar 2 topta maymun edip cıkıyor sen 30 topta kaleye gidemiyosun en büyük sorunumuz basit oynıyamıyoruz.
Hayırdır abi leptopu test ettin mi hangi oyunları oynatıyor :D Nfs the run ı indir.Ben 17 fps ile oynuyorum ama yinede çok zevkli.Prince of persia the forgotten sands i oynuyorum şu an. :) Çok güzel yaa high ayarda grafikler, hiç takılma yok. Oyundan çıktığımda işlemci en fazla 70 derece görüyorum, tabi oyundan oyuna değişir. Sonra birden 38 dereceye düşüyor boşta olunca. Kaptırdım kendimi oyuna bu bitsin diğer oyunları da yükleyeceğim.. Bu Fraps programını indirdim de onunla uğraşıyorum. Video çekeyim diyorum Frapsin kendi video çekme sistemiyle 5 dk. lık video 800 MB oluyor onu nasıl sıkıştıracağız?
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (223846) ~ 03 Ekim 2012 13:39
Bırak frapsı xfiredan çek.İlla sıkıştıracaksan windows movie maker dan halledersin.Prince of persia the forgotten sands i oynuyorum şu an. :) Çok güzel yaa high ayarda grafikler, hiç takılma yok. Oyundan çıktığımda işlemci en fazla 70 derece görüyorum, tabi oyundan oyuna değişir. Sonra birden 38 dereceye düşüyor boşta olunca. Kaptırdım kendimi oyuna bu bitsin diğer oyunları da yükleyeceğim.. Bu Fraps programını indirdim de onunla uğraşıyorum. Video çekeyim diyorum Frapsin kendi video çekme sistemiyle 5 dk. lık video 800 MB oluyor onu nasıl sıkıştıracağız?
Prince Of Persia demişken zevkli mi ? PS2 de oynardım da warrior withini.
Tamam bakarım kerem abi oyuna.He bu arada Maxthon 3 kurdum çok güzel flashı falan tavsiye ederim.
Maxthonda en güzel özellik videoları ayrı bir pencere oynat ve indir seçenekleri çıkıyor videolarda.
Bu xfire da siteye üyelik istiyor değil mi? Nasıl çalışıyor bu yafff :S Herşeyi unutmuşum len. 4 aydır pc yüzü görmedim. :D Dur biraz araştırayım gelirim birazdan
Maxthon webkit arayüzüyle yazılmış olsa bile şu ana kadar gördüğüm en kapsamlı ve iyi tarayıcı
Ne alaka birader kafanmı güzel :) benim ülkemin parası beni ilgilendirir eşşek olursan semer vuran cok olur isteyen dönsün sırtını ben tepkimi dile getriyorum adamlar gs yendik demiyolar Türkleri yendik ezdik diyolar kapiş ? böle dandik sistemde yıllarca sömürdüler milleti tiyatroyla benim para kazanmamla ilgisini nedir .yapma ya. Yensinler ne olacak ? Yenilme,te var kayip etmekte belki bundan sonra futbolculara adam gibi egitim verirler.