Çıksın hemen hizmet paketi 2'yi yükleyeceğim
Yamyamların Sohbet Bölgesi Vol2
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Çıksın artık windows 7 i herkes beğeniyor ama şu haliyle bile vista sp2 den çok farkı yok ,bir ton hata var.Windows 7 iyi bir işletim sistemiydi Windows 8'den pek umutlu değilim açıkçası. Windows 8 tabletlere hazırlanmış diyorlar ama tabletler de ne kadar iyi olacak onu bilemem ama Android'den iyi olacağına eminim.
İnç nasıl hesaplanır?eee yani sonuç genişlik ve yükseklik 58 cm 58 cm mi ?1 inç, 25.4 mm`ye eşittir. Dolayısıyla 1 inç, 2.54
cm`ye tekabül etmektedir. Santimetre cinsinden
olan bir uzunluğu inçe çevirmek için uzunluk
değeri 2.54 ile çarpılmalıdır. İnç cinsinden olan
bir uzunluğu santimetreye çevirmek içinse
uzunluk değeri 2.54`e bölünmelidir.1 inç 2.54 cm ise
23 inç 58.42 cm oluyor.
Bende 15.6 var baya küçük :D
Beyler çok kararsızım size danışacağım.Şimdi laptop mu masaüstü mü karar veremedim.Şöyle açıklayayım :
Masaüstü için pek yerim yok ama uğraşır açarım. Laptop düşünüyorum.
Laptop 1920x1080 çözünürlük destekliyor 15.6 inç,Benim şuan ki monitör 19inç 1440x900 destekliyor arasında kaldım.
GT 650M oyunlarda en yüksek ayarlarda 35-50 fps veriyor tabi bütün oyunların ortalaması.HD 7870 oc edition oyunlarda 70'e yakın performans veriyor.Bu yüzden masaüstü düşünüyorum.
Laptopu plazmaya bağlarım diye düşünüyorum tanıdıkların Pes 2013 güzel oynanır.Ama masaüstüyü taşıyamam.
Masaüstü belki 3 yıl götürecek Ultra ayarda Laptop 1 yıl.Çok kararsızım.
Siz ne diyorsunuz ?
Bu laptop aklımda : http://www.teknobiyotik.com/note ... li-ge60-213xtr.html
Laptopların ısınma sorunu oluyor genellikle masaüstünde öyle bir şey yok ne yapsam kararsızım.
Belki yazın işe girer 23 inç monitör alırım. Lütfen yardım :D
Beyler çok kararsızım size danışacağım.Şimdi laptop mu masaüstü mü karar veremedim.Şöyle açıklayayım :Bence oyun için kesinlikle masaüstü al laptopdan uzak dur.Masaüstü için pek yerim yok ama uğraşır açarım. Laptop düşünüyorum.
Laptop 1920x1080 çözünürlük destekliyor 15.6 inç,Benim şuan ki monitör 19inç 1440x900 destekliyor arasında kaldım.
GT 650M oyunlarda en yüksek ayarlarda 35-50 fps veriyor tabi bütün oyunların ortalaması.HD 7870 oc edition oyunlarda 70'e yakın performans veriyor.Bu yüzden masaüstü düşünüyorum.
Laptopu plazmaya bağlarım diye düşünüyorum tanıdıkların Pes 2013 güzel oynanır.Ama masaüstüyü taşıyamam.
Masaüstü belki 3 yıl götürecek Ultra ayarda Laptop 1 yıl.Çok kararsızım.
Siz ne diyorsunuz ?
Bu laptop aklımda : http://www.teknobiyotik.com/note ... li-ge60-213xtr.html
Laptopların ısınma sorunu oluyor genellikle masaüstünde öyle bir şey yok ne yapsam kararsızım.
Belki yazın işe girer 23 inç monitör alırım. Lütfen yardım :
Son Düzenleme: okinkurt ~ 07 Ekim 2012 20:59
İşte istediğim monitör bu Vatan'da %25 indirim olunca fiyatı 380 TL oluyor.Bende bunu aldım sistem gücsüz olduğundan görüntü sorunları yaşadım ghosting gibi ama fiyatına göre süper bi ekran 2 ms tepki süresi var full detayda oyunlarda havada ucan sineklerin hatları sayılıyor :D.
Abi sen sistemine hakaret ediyorsun pd core 3 ghz işlemci hd6850 de darboğaz yapmıyor ekran kartında 9800 gt senin güç kaynağından bir şey var. BENCE .Bende bunu aldım sistem gücsüz olduğundan görüntü sorunları yaşadım ghosting gibi ama fiyatına göre süper bi ekran 2 ms tepki süresi var full detayda oyunlarda havada ucan sineklerin hatları sayılıyor :D.
Abi sen sistemine hakaret ediyorsun pd core 3 ghz işlemci hd6850 de darboğaz yapmıyor ekran kartında 9800 gt senin güç kaynağından bir şey var. BENCE .Yakında aynı monitörü Pentium e 6600 ve HD 4650 ile kullanacağım bakalım bir sorun yaşayacakmıyım.
1080p film arşivi yapmaya başladım.
Abi sen sistemine hakaret ediyorsun pd core 3 ghz işlemci hd6850 de darboğaz yapmıyor ekran kartında 9800 gt senin güç kaynağından bir şey var. BENCE .Poh yapmıyor batuhan :D git al tak bide bf3 ac bakim o işlemcide göriyim ben sisteme hakaret etmiyom sistem bana hakaret ediyor 1080p filmlerde zaten görüntü sorunu yasadım oyunlarda hayaletlenme vs pc gücsüz ekran büyük oldumu böle oluyor heralde nese bi psu aldım bir arkadas ın yardımıyla yakında elime gecer bide onla deneriz.
Millet uzun zaman yokum, kendinize iyi bakın forum size emanet
Benimkinde yapar 1.8 işlemci.Seninki 2.7 o anlamda :D birde bir youtube oyun kanalında vardı adam bf3 mp yi ultrada oynuyor.Poh yapmıyor batuhan :D git al tak bide bf3 ac bakim o işlemcide göriyim ben sisteme hakaret etmiyom sistem bana hakaret ediyor 1080p filmlerde zaten görüntü sorunu yasadım oyunlarda hayaletlenme vs pc gücsüz ekran büyük oldumu böle oluyor heralde nese bi psu aldım bir arkadas ın yardımıyla yakında elime gecer bide onla deneriz.